Oldalak

2015. január 2., péntek

Én így éltem meg: 2014

Sok helyen olvastam már éves összegzéseket, és nekem is lenne mit mesélnem. Megpróbálom nem széthúzni,hisz nem olyan lényeges.
Nos nekem a 2014es év kezdetével nem volt semmi bajom a világon. Nem tettem fogadalmat,nem voltam elégedetlen.. nem volt semmi különleges.
Pozitívum volt az életemben ,hogy volt munkám és mamámnak sikeres volt a műtéte. A többi dolog ami történt...hát... nem is tudom. 
 Véget ért egy olyan kapcsolatom év elején,aminek sose kellett volna megtörténnie. Utána jött egy olyan kapcsolatom,ami egész sokáig kitartott és nem volt olyan vészes, csak mikor év vége felé vége szakadt. Ezáltal sok új embert megismerhettem -kiket jobban,kiket kevésbé kedvelve-, akikkel jókat marhultunk együtt. De a szakítással ezeket az embereket is elvesztettem. Ez már csak ilyen.
Kapcsolatok terén én nagyon elvagyok átkozva- és nem tudom mért. Mindig a hülyébbnél hülyébb emberek akaszkodnak rám,én meg jó fej akarok lenni és haverkodom/ismerkedem velük és a végén kiderül hogy elmebetegek,vagy egyéb fincsi dolog. S ez igaz az össze kapcsolatomra- férfiak,nők... vegyesen.  Úgyhogy az évnek ezen tanulsága nem más mint hogy nem állunk szóba idegenekkel többet. Na jó ez így túlzás; nagy valami ilyen sémához kell tartanom magam,különben örök életemben szenvedek és még komolyabb káraim is lehetnek a lelki sérelmeken kívül....
Ha már kapcsolatok; sajnos nem tudtam minden távolabb élő barátnőmmel találkozni az év folyamán,ami egyébként frusztráló ha így bele gondolok. Az ember megszokja a jót, meg az állandóságot.. aztán ez is borul. Utána átértékelődik sok minden.  Ezen jó lenne 2015ben változtatni,mert nem lehet kifogásokkal élni az élet ezen területén sem.
Munka terén változó volt az évem. Az év háromnegyed részében minden oké volt, mint minden a megszokott vonalon,sőt még íveltem is felfelé... aztán valakinek nem tetszett hogy ott vagyok,hogy jó vagyok... bumm,a többit tudjátok.  De ennek is annyi a pozitívuma,hogy rengeteg mindenre rájöttem és tanultam belőle. Többek között azt is,hogy még mindig meglepődöm az emberi természeten: olyan emberek álltak mellém,akikre álmomban nem gondoltam, és olyan emberek húzták meg magukat,akikért a tűzbe mentem volna.  Az emberi  "jóindulat" megint felütötte a fejét az életembe,és megmutatkozott. Így hát eljöttem és munka nélkül maradtam ebben  a nyomorult világban-ahol amúgy is rettentő nehéz helyet szerezni magunknak.
Mindezekből következik az itthoni helyzetem is,amit nem nehéz kitalálni. alapból rossz volt év vége felé a hangulatom ,és egyre többet lettem szekálva amit meg is értettem,meg utáltam is. Aztán mikor kerültem a konfliktus illetve a kommunikációs helyzeteket,akkor jöttek a megbélyegzések,hogy én depressziós vagyok, befordulok stb. Holott semmi nem volt ebből igaz,mert szívesen beszélgettem volna,ha nem minden második mondat a "van e állásod" lett volna.
Amilyen jól indult az évem,annyira szarul zárult,de legalább egy kis reménnyel- amit még nem fedek fel.
Edzésileg viszont kicsit büszke vagyok,mert a karácsony,meg szilveszter ellenére elég szépen beállt a rendszeres torna az életembe, jól haladok,egyre többet bírok- de ezt tudjátok,hisz nem rég írtam róla (:
Bizakodva nézek ez év felé (plusz azért is mert a Kecske éve lesz),talán tartogat valami jót is a sok rossz után. Bár így se lehetek teljesen elégedetlen,mert ismertem meg jó embereket, alakultak/alakulnak ki barátságok/haverságok...,vannak tervek a fejemben,hogy mi lesz, mit szeretnék,mit nem szeretnék,stb.
Remélem nektek jobb évetek volt! ♥

8 megjegyzés:

  1. Nem szerettem meg 2014-et, de bizakodom a jelenlegivel kapcsolatban. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nekem sem a kedvenc évem volt sajnos. Amennyire tűrhetően indult,olyan szarul végződött. De hát reménykedjünk (:

      Törlés
  2. Sokkal jobb évet mint az előző!!!:* én is reménykedem hogy jobb lesz ez az év. Az előzőt nem tudom minősíteni:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! (: Érdekes hogy mindenki hasonlóképp vélekedik a 2014ről. Valami lehetett,hogy ennyire rossz volt mindenkinek.

      Törlés
  3. A kecske éve lesz? Csak nem az enyém.. Mekk...

    A nem felfedős dolgot szerintem felfedheted, mert aki szokott veled beszélgetni és ismer, az jó eséllyel már tudja kimondatlanul is a dolgot. Vagy legalábbis nem fog meglepődni amikor bejelented. :)

    Legyen jó éved -legalább neked- és találd meg azt amit kerestél.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi van? Mért kéne mindenki előtt felfednem a húgommal készült gáz képeket? S itt nem is arról van szó hogy én mit akarok,hanem hogy húgom megölne érte. Nekem meg nincs kedvem direkt idegesíteni.

      Törlés
  4. 2014 egy rakás szutyok volt, ez most már tuti :D mindenki utálta. 2015 most már valami jót is tartogasson, különben perelni fogok :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor duplázunk- mert én is csatlakozok a pereléshez :D

      Törlés