Oldalak

2015. január 9., péntek

Tavalyi és idei szerzemények ♥

Tavaly karácsony előtt/-ra volt akitől kaptam csomagot,illetve én is rendeltem egy két apróságot és egy nagyobb összegű dolgot,amit csak később tudok megmutatni,mert még nem jött meg.
Először is Tipegő Zombinak jár köszönet,mert tudta hogy imádom a mjölnireket: így meglepett egy gyöngyökből kreált darabbal. Illetve kaptam tőle egy gumiból kreált karkötőt. Már megköszöntem neki,de szeretném itt is megmutatni; olyan kis helyesek (:

Korábban is szerettem volna megmutatni: a karácsonyi ajándékokkal-de elmaradt. Viszont ami késik az jön nálam (:

Az Avon rendelés se maradhat ki. Bár sajnos a két rendelt termékem közül csak egy jött meg- s már kezdem unni ezt a fejetlenséget ami náluk megy. Nagyon sok szett darab nem szokott megérkezni, a kis füzetben lévő termékek szintén nem érkeznek meg soha (készlethiányt jeleznek,de azért a terméket hirdetik a következő katalógusban is), a vissza áru nem úgy működik ahogy kéne- kevesebbet térítenek vissza a 100%os garancia ellenére. 
Szóval sok kellemetlenséget okoztak karácsony előtt is,meg az év többi napján is, és vesztettünk vásárlókat emiatt-de ez nem lényeg.
Rendeltem egy cuki hópelyhes fülbevalót: nagyon régóta szemeztem vele,de sose jutottam el odáig hogy megvegyem, most viszont volt rá keret. Természetesen a leértékelt holmik közt volt és nem jött meg.
Ezen kívül rendeltem egy fitness gumit- nem tudom mi a rendes neve. De régóta akartam ilyet is és Rékának is vannak ilyen gyakorlatai ahova ez jó lesz! (:
Az üveg köröm reszelő húgomtól van,ugyanis pár hete történt egy kis baleset a sajátommal: ráült és a közepe darabokra törött. Így kértem tőle egyet- bár rohadtul nem tetszik az a sok kő benne,de a semminél jobb. 
Illetve kaptam húgomtól (vagyis ki kellett harcolnom tőle) egy Sensuelle parfümöt.  Nem szeretem a nőt aki reklámozza (Ördög Nóra),de az illat az nagyon finom.
A Rexona-t a Dm-ben vettem
A hópelyhes fülbevalót sajnálom,mert azt vártam a legjobban, de legalább lett helyette egy parfümöm.
Csütörtökön meg voltam árkádba nézelődni,és beugrottam véletlenül a Cosmosba. Kifogtam két darab leértékelt ruhadarabot: mindkettő tökéletes az ízlésemnek, mindegyikből utolsó darab és mellé még le is volt árazva ♥
Találtam ezt a húzott elejű fekete felsőt,aminek ilyen hálós az ujja. Az annyira nem fogott meg -csipke jobban tetszene :D- de maga a felső szép. Szeretem az elől húzott ruhákat és a molettebb testalkatú embereknek jól is áll elvileg.
Nagyon kényelmes,habár picit nagy de ezer ftért szerintem tökéletes.

Ezt a cuki pulcsit is tökre véletlenül találtam! De totál megérte,imádom. Hosszú,nagyon finom anyagból van és imádom a nyakát ♥ 
Imádom a nagy nyakú pulcsikat és bár ez még nem olyan nagyon nagy,de szerzek olyat is ha tudok. (:

Jaj és amit az elején említettem,hogy rendeltem egy nagyobb dolgot,az egy táska a Rockpince Webáruházról ♥ Képet majd ha megjött! ♥

17 megjegyzés:

  1. Uh....de szép minden! :)
    És csini a felső...:D
    Ördög Nórit én se szeretem, és az illatai se igazán illenek hozzám, de vannak olyan ismerőseim, akiken kimondottan kellemes...nem szabad a név miatt elítélni egy parfümöt...:D (Én Avril black star és wild rose - vagy mi - parfümjeivel vagyok így...:D)
    (A körömreszelő nem tetszik nekem se, de én is ilyet akarok venni majd, szóval ha kipróbáltad legalább itt lent elmondhatnád, hogy bevált-e, mert nem akarok kiadni még 400 forintot SE egy giccses rózsaszín reszelőre, ami használhatatlan...xD)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi köszi ^^
      Hát tudom- pontosan emiatt szerettem bele az illatba,mert nem fogom a nőhöz társítani. Felesleges. A nő olyan szinten unszimpatikus hogy ilyen nincs- de ez az egy illata nagyon jó.
      Avril parfümjét én is szeretem,de nem az igazi sajnos =( Igazából amit én akarnék magamnak parfümöt az bazi drága :D

      Öm,szerintem megrendelheted a körömreszelőt,mert ez is üveg mint amit a Rossmannban vettem és szerintem egyformák. Az üveg meg alapból jobb mint a sima,én imádtam és örültem volna ha kibír még egy jó pár évet,de húgom rávetődött sajna. Azt meg nem élte túl =/

      Törlés
    2. Hm...akkor szerintem megrendelem...én is nézegettem az üvegeket, de ez tűnt a legolcsóbbnak, főleg most...csak szegénykém olyan csúf...xD :/

      Amúgy Ördög Nórit a mi családunkban is mindenki ennyire "szereti"...valamit tud...:D

      Törlés
    3. Na kipróbáltam,és annyi a különbség a rossmanos és e között hogy ennek mindkettő oldala reszelő, míg a rossmannosénak csak az egyik oldala volt. Meg ez picit vastagabb-de ez nem olyan nagy dolog.

      Igen-megértem :D De nem tudom megmondani mért nem bírom-csak az a nagybetűs NEM :D

      Törlés
  2. Mennyivel szebben sikerült lefotóznod, mint nekem. :D
    Örülök, hogy örömet tudtam szerezni!

    A két felsőd nagyon tetszik!
    Nekem volt nagy nyakú pulcsim. Imádtam, kötött volt, meleg volt, és mindent megért az emberek arca, amikor konstatálták, hogy mekkora csónakkal mászkálok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát pedig telefonnal fotóztam :D Féltem is hogy életlenek lesznek a gépen. De igen,örültem (:

      Köszii (: Amit te mondasz az ilyen poncsó volt? (:

      Törlés
    2. Nem. Van poncsóm is, de az egy csónaknyakú pulcsi volt.
      Akartam képet keresni, de ha találok, majd elküldöm a linket.
      Hosszabb, tunika fazon, hosszú ujjú, kötött, csak egy akkora nyakkal, hogy lehetett variálni. Szerettem, mert nem kellett a plusz sál.

      Törlés
    3. Na én is ilyen bazi nagy nyakú darabot keresek,mert imádom! De persze ha találsz linket akkor küldd,mert kiváncsi vagyok. Mint mindenre :D

      Törlés
  3. Milyen aranyos a kis kalapács:)
    Az a masnis pulcsi milyen jól néz ki! Ilyet én is szeretnék találni:)

    Rokpince nagyon jó cuccokat árul, bár szerintem kicsit drága a postaköltsége, nem éri meg kicsiben rendelni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaja ^^
      Cosmosban vettem,esetleg nézz körül a helyi plázában hátha (:

      Jaj én is csak lestem a cuccokat,hogy mit kéne venni :D De azért hozzáteszem,hogy a metálshop.hu sokkal drágább mint ez a pince =/ Eredetileg onnan néztem ki magamnak pár tasit,de sajna 14 plusz a pk az nagyon sok.
      Itt pincén meg """"csak"""" (sok idézőjelbe :D ) 9990,- Szóval így barátibb a helyzet.
      A minőségről meg úgy hallottam mástól is,hogy jó-szóval megnyugtató (:
      Rendelni úgy akartam,hogy valakivel közösen! Az lett volna a legjobb ha valami pesti emberke is becsatlakozik,mert akkor még pk se lett volna,csak amit az illetőnek fizetek. Na de majd máskor (:

      Törlés
    2. Huu akkor be kell mennem jövő héten a plázába, hátha találok!:)Köszönöm az információt.

      Fuuu 1 havi fizetésem is simán ott bírnám hagyni. Már régóta nézegetek náluk pár felsőt, pulcsit és táskát. Csak elötte jobban szeretném személyesen meglesni netről ruhát rendelni nem igazán merek.

      Törlés
    3. Ui: A metalshopon nem igazán találtam jó cuccokat, van egy két tatyó de nem estem tőlük hasra. És az árak veszettül magasak.

      Törlés
    4. Én is csak azért mertem onnan rendelni,mert kaptam fülest egy leányzótól,aki maga is már rendelt onnan és szerinte jó minőségű dolgaik vannak. Ja meg szép is volt szerinte a táska amit kinéztem. ^^

      Hát metalshopon is a hülye márkákat (hell bunny, poizen industry,stb) kell megfizetni és nem magát a cuccot. Hidd el én se estem mindentől hasra- de tudnék mit rendelni.
      A pénzemet én is lazán elverném bárhol ilyen holmikra :D
      Mondjuk ruhával én is bajban vagyok,ugyanis egy ismerősöm egyszer rendelt a Restyle oldalról egy L-es felsőt. Aztán mondta hogy el akarja adni,mert nem lett jó neki. Gondoltam oké,meglesem magamnak,mert nagyon szép!
      Basszus és nem jött rám :D Mellnél nem tudtam összefogni,pedig nem vagyok olyan hú de dús keblű.... A felső kb. egy M-esnek felelt meg szerintem,és még rövid is volt.
      Úgyhogy ezzel én is hasonlóan vagyok,hogy jobb látnom és felpróbálni! (:

      Törlés
  4. De aranyos ajándékokat kaptál ^^ Ezekért a karkötőkért a mi srácaink is meg vannak őrülve, folyton ilyeneket csinálnak, már nekem is van annyi, hogy Dunát lehet velük rekeszteni :D
    Az a parfüm meg nekem is tetszett, de Viktor lebeszélt róla, mert neki nem jött be :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaja,ez most valami új örület a világban,mert minden boldog,boldogtalan ilyeneket kreál- egyik ismerősöm fia is.. Hát én nem értem hozzá,de nagyon tetszik (:

      Az illat húgomnak se tetszett azért is adta tovább-de szerintem kellemes nagyon.

      Törlés
  5. Ilyen üveg körömreszelőket (kövecskék nélkül) lehet venni az ebay-en is 220 Ft-ért, ingyenes postával :D
    http://www.ebay.com/itm/Hot-Sale-Glass-Nail-Rub-Nail-Art-Popular-DIY-Manicure-Decorative-Tole-Painting-/381058244947?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item58b8d76153

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj köszi a linket,meg az ajánlást: ha legközelebb összetöri valaki,akkor benézek eBayre (:

      Törlés