Oldalak

2015. január 28., szerda

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Kedvenc sorozat / Tv műsor

Nálam ez újdonság lesz,de úgy éreztem néha kellenek a téma frissítések- plusz új év, új dolgok ideje jött el-,így részt veszek Orbán Szilvi Vigyázz! Kész! Posztolj! játékában,vagy akárki akárminek hívja (:
A játékba való részvételért hozzá forduljon mindenki,ő informál.
 A témánk pedig a A Kedvenc sorozat/ Tv műsor.
Kezdem a Tv műsorral,mert tv-t kevesebbet nézek. A legtöbbet nézett csatornám a Comedy Central és a TLC.  Máson általában filmekkel merik megszakítani a reklámokat,szóval olyan felesleges lenne néznem.
 TLC-t már többször emlegettem a blogon,mert sokszor adnak olyan műsorokat/sorozatokat amiktől a falnak megyek és komolyan nem értem,mire fel kell olyan témával kapcsolatban leadni bármit is! De voltak érdekes dolgok, ITT a legutóbbi olyan bejegyzésem,ami a csatornával kapcsolatos. Eredetileg azért kedveltem,mert itt nem szokott reklám lenni csak ajánló; na ez 2015től megváltozott sajnos.
Amiket itt nézek sorozat/műsor:
Mit ne vegyél fel!
Ez ilyen átalakítós műsor. Szeretem nézni ahogy az igénytelenségből szépet faragnak. Habár nem követem a divatot,mégis sok embernél eltalálják milyen ruha illik az alakjára.

Mondj igent a ruhára!
Nagyon sok szép esküvői ruhát lehet itt látni,különböző stílusok,árak,színek,stb. A kényes embereket nem szeretem itt se,de olyan csinosak szoktak lenni, az eladók meg kedvesek.

Torta király
Hát Buddy meg a csapata valami elképesztő! Nagyon sokszor írtam már a blogon,hogy imádom mikor az emberek a semmiből alkotnak valami szépet: na ő ilyen!  Olyan torta csodákat csinálnak hogy elájulok! Bármilyen téma,stílus,forma,elképzelést megvalósítanak (:


 Élet 250 kiló felett
Na ez egy nagyon motiváló és szomorú műsor. Olyan emberek életét mutatja be,akik iszonyú túlsúlyosak,és műtéti beavatkozással gyomorgyűrűt kapnak. S az út amíg elérik céljaikat. 

Szex vészhelyzetek
Ez egy új műsor és szerintem irtó muris. Ezt nem nézem rendszeresen, de jókat lehet nevetni rajta,meg iszonyú egyesek milyen hülyeségre képesek :D 


A Comedy Centralon általában az este folyamán leadott animációs műsorokat nézem: South Park, 
Family Guy, 
Bob Burger Falodája
 Ezek közül a legtöbb mind a való életet,az emberi butaságot parodizálja ki és pontosan ezért szeretem. Egy kis irónia,szarkazmus sok sok humorral. Én nem szeretek híradókat nézni,mert semmi pozitív dolog nincs benne,ezek viszont röhejesek- habár tudom,hogy ezek is az életből merítve születtek így ezek is úgymond szomorúak és jelenleg épp ellent mondok magamnak, de mikor nézem,akkor nem ilyenen jár az agyam. De gondolom értitek ;)
Ezen kívül:
Vikings  
Mike&Molly , 
Életem értelmei, 
Jim szerint a világ
Amerikai Horror story (AHS)

Ezek mind olyan műsorok,amiken jókat tudok nevetni! (:


18 megjegyzés:

  1. Ó, a Say yes to the dress!!! Teljesen el is feledkeztem róla, pedig belenéztem néha. Meg volt egy másik sorozat is, amiben adott volt egy anyukától/tesótól/barátnőtől örökölt menyasszonyi ruha, amit átalakítottak, ezzel párhuzamosan kerestek egy új ruhát, és végül a menyasszony döntött, hogy a régi-új, vagy a totál új ruhát választja-e. Ennek a címét nem tudod esetleg? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj tudom melyiket mondod: A valami régi,valami új. Azt hiszem ez a címe a műsornak- az se rossz,de ott mindig izgulok hogy mit választ az illető (:

      Törlés
    2. Köszi, sehogy sem akart eszembe jutni :) Nekem általában az átalakított régi ruhák mindig jobban tetszenek benne.

      Törlés
    3. Nekem volt olyan mikor az új jobban tetszett,de egyébként engem is lenyűgöz,hogy miket alkot a csaj azokból a régi darabokból. Eszméletlen. (:

      Törlés
  2. A TLC-t nézem én is állandóan. :D Imádom ezeket a sorozatokat amiket írtál, valamint a Comedy-s szekcióból a Mike&Molly az új kedvenceim közt van, kb 2 hete kaptam rá. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a TLC-ről ezek a normális műsorok,amik nem mennek az ember agyára :)

      Törlés
  3. A Comedy Centralt mi is nézzük. Valahogy mindig a reggeli, vagy a késő esti órákban. Akkor van rajta olyan, amit szeretünk. Este Archer meg South Park. :) A két top, amit mindig várunk, pedig már kívülről fújjuk a részeket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Archer engem irritál,mert olyan idiótaságokkal van tele :D Az nálam hangulat függő; de a South Park azt imádom ♥ :D

      Törlés
    2. Nekem tetszik a humora, és az is, hogy átvesznek más filmekből jeleneteket. Nem szoktam szeretni az idióta dolgokat, viszont ez, meg a Tengerparti fenegyerek olyan, amin röhögni tudok.
      A SP örök kedvenc marad. :D

      Törlés
    3. Hát jó,kinek ez kinek az. Amúgy is az a lényege ezeknek a dolgoknak hogy szórakoztassák a nagy közönséget :D

      Törlés
  4. Kedvenc sorozatok (néhaiak sajnos többnyire): Big bang theory (agymenők); Dexter; Misfits - kívülállók; Így jártam anyátokkal; Rém rendes család; Dr Csont; Dr House. Van még egy rakat amit úgy ahogy követek, vagy követtem, de ezek azok amiket ha látok a tévében akkor szinte biztos ott marad az adás azon a csatornán.

    Kedvenc egyéb műsorok: Tortakirály, Sütimester, Állítólag, Tudomány a vadonban, Tudomány a sport mögött, Rettegett harcosok, Barn food factory (nem tudom hirtelen mi a magyar címe, de poén ahogy az ipari kajagyártást mutatja be házi módszerekkel), Top Gear (csakis a briteké).

    A south Parkot régen szerettem, de mára jobbára csak irritál, az Archer meg fordítva, mostanság kezdem megszeretni. Annyira suttyó hogy már fáj.. de jó. Végül is az emberek is szerették a mónika sót meg az üvegtigrist meg az ilyen alja műsorokat. Egyet én is szerethetek. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Dr. Csont és House nálam is nyerő- imádom őket *-* Illetve a torta király: hát azon szoktam nézni nagyokat,mert nem semmi az az ember meg a csapata :O
      A többit amit mondtál nem ismerem. Az Archerről meg fentebb írtam (:

      Törlés
    2. Kimaradt a listából egy japán rövid sorozat.. amolyan élőszereplős anime. Ez pedig a Hanazakari no kimitachi e. (ez egy fiúkoleszba "beépülő" csaj humoros romantikus története.
      A másik pedig a Maō című sorozat, ahol egy nyomozó üldöz egy különös gyilkost. A közkedvelt, és kedves angyali ügyvéd ugyanis kegyetlen manipulátor és gyilkos. Ő maga nem öl.. de rávesz másokat...

      Amiket írtam és nem ismersz.. egy egy epizódba kukkants bele, legalább a pilotba. Ha az nem tetszik akkor később sem fog a széria. Ha megtetszik akkor nem menekülsz.

      A dexter alatt pl sírtam is... a 4. évadnál és az utolsó két résznél. Először egy szereplőt sajnáltam, majd egy szereplőt, és azt hogy vége lett a sorozatnak... :(

      Törlés
    3. Animét meg alapból nem nézek,szóval azt mondhatod. Nekem azokban túl sok az önsajnáltatás,mártírkodás...meg egyebek.

      A Dextert se ismerem X_X

      Törlés
  5. A Szexvészhelyzetek valami hihetetlen. :D Néha betegre nevetem magam rajta, de volt szörnyülködős rész is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is mond- bár néha nem értem hogy lehet ekkorákat bénázni mint ott amit egyesek csinálnak :D

      Törlés
  6. Say yes to the dress, jaj de szeretem még most is! ^^

    VálaszTörlés