Oldalak

2015. február 28., szombat

Februári pozitív összefoglaló♥

A múlt hónapban is írtam egy ugyanilyen bejegyzést,aminek az a lényege,hogy minden pozitív dolgot összegyűjtsek,ami ezalatt az egy hónap alatt történt. Persze sok minden így is lehet kimarad,mert nem marad minden a fejemben,de a nagy részét lejegyzetelem általában (:
Akit esetleg érdekel az előző hónap,annak itt a link. Persze azt külön megjegyzem,hogy ettől függetlenül történtek rossz dolgok is, szokásomhoz híven "jellemző" módon bénáztam is párszor- de igyekszem inkább a jókra emlékezni. Később jobb lehet vissza olvasni ezt,mint mondjuk a kesergést (:

Egyik hétvégén,méghozzá a Valentin napi hétvégén meglepett kolléganőm reggel egy csodás egészség-bomba turmixszal,ami nagyon finom volt,és meglepően jól indította a szervezetemet (: Répa,narancs meg egyéb dolgok keveréke, és jól esett hogy gondolt rám ♥
Emellett aznap még a volán busz sofőrje is kedveskedett nekem-vicces egy helyzet volt. Bérletet vásároltam Kozármislenybe,és  zavarba voltunk mindketten és nem tudtunk számolni,amire vicces megjegyzést ejtett: "Vagy én hozlak téged zavarba,vagy te engem"
Jót nevettem,és vártam,hogy vége legyen a kínos pillanatnak,főleg mert jó hosszú sor volt mögöttem,és várta mindenki hogy felszállhasson. Amikor meg leszálltam,kaptam egy cukorkát,hogy maradjon jó az egészségem. Hát kis aranyos volt.
A vicc,hogy most a hónap legutolsó napján is vele jöttem ki Kozármislenybe,és ismét kedveskedett nekem,ezúttal egy csokival. :D A hónap minden napjára jut valami vicces és jó dolog.

Voltam Siklóson az élményfürdőbe- főnökasszonyunk szervezte ezt nekünk,meg a fiataloknak és mindannyian nagyon élveztük.

Kölcsön kaptam a Szarvak című könyvet Csanitól- amit Dóri ajánlott olvasásra,és esténként a munkahelyemen nagy barátom.
 
 Egy teljes hetet végig tornáztam becsületesen és futottam esténként. Plusz szereztem új kellékeket az edzésekhez- sport melltartó és sport atléta a Lidl-ből.

Volt több olyan nap is a hónapban,amikor nem szenvedtem torna közben a napsütéstől. Ez nekem felemelő dolog,mert akárhányszor neki állok edzeni,tuti hogy kisüt a nap és talaj gyakorlatoknál nem túl praktikus. Volt hogy napszemüvegben tornáztam.... De szerencsére a hónapban  többször is megúsztam ezt.

Ebben a hónapban először költöttem valami nagyon nagy és drága dologra. S mekkora élmény  volt,mikor megjött a csomag *-*  Egyébként egy átmeneti kabátról van szó-amiről majd mutatok képet magamon is,amint kézhez kaptam ♥ Azért is merem idesorolni,mert februárban érkezett a csomag (: (részletes leírás majd később)

Először vásároltam a Tchibonál nagy összegben-és olyan "menőnek" éreztem magam :D  Mindemellett főnökasszonyomtól kaptam márkás tchibo zöld teát,ami nagyon vagány filterbe van.

Kaptam Ágitól egy nagyon szép és cuki denevéres fülbevalót♥ Köszönöm Neked,hogy eszedbe jutottam.

Dóritól meg kaptam egy csodálatos önarcképet,amit ő rajzolt nekem! Ez mondjuk félig januárból való,de az akkori összefoglalóból kimaradt (azt hiszem később is kaptam meg). Mindenesetre meg akarom mutatni mindenkinek,mert büszke vagyok rá és hálás vagyok,hogy ilyen szépet alkotott rólam.
 
 Flabélososhattam amennyit akartam,korlátlanul és mellé futó-padoztam is.

Egy random,szimpla facebookos likeomból lett egy jó barátság. Egy srác kommentjét likeoltam egy rockmaratonos oldalon,és ennek fényében rám írt,aztán dumálgattunk többször is. Nem rég találkoztunk is,és tiszta jól elszórakoztattuk egymást- jó haverság/barátság alakult ki.  S mindez egy random like miatt.

Szereztem fél áron egy márkás drága körömlakkot és nem csalódtam benne azóta se.


12 megjegyzés:

  1. Az a kabát... gyönyörű! *-* A Szarvak nekem még csak kívánságlistán van, de mindenképp szeretném elolvasni és aztán a filmet is megnézni :)
    btw a BKV buszsofőrök miért nem tudnak ilyen kedvesek lenni?:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm *-*
      A Szarvakat nagyon nagyon ajánlom,nekem a film nagyon tetszett! Persze elkövettem azt a hibát hogy előbb azt néztem meg- de mentségemre szolgáljon,hogy csak utána értesültem a könyvről :D De tényleg tudom ajánlani,és ahogy olvasom a könyvet is,nagyon könyv hűnek tűnik a film (:

      Nem,ő nem BKV-s volt :D Volán :D De én is örültem a kedvességnek (:

      Törlés
  2. Tök jó ez az összefoglaló! A kabát annyira szép!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm,én is imádom; elvileg ma (kedden) megyek érte (:

      Törlés
  3. A kabát és a körömlakk még mindig nagyon tetszik. :)
    Van egy díjad nálam. <3

    (témahiány esetén lesz miről írni)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi *-* és a díjat is-jól esik hogy gondoltál rám! Hamarosan kitöltöm ♥
      Hát amúgy én mindig tudom osztani az észt magamról :D

      Törlés
  4. Majd muti képet a kabátról. Ez az amit megkerestettél velem nem? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem,ez egy oldalról van,amit régóta ismerek. De majd a következő bejegyzésembe leírok mindent,elérhetőségekkel együtt (:

      Törlés
  5. Ááá megvan, akkor ezt fordítottam neked, meg néztük meg az árát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen igen- mert nem vágtam az anyagát :D De amúgy szuperül jó rám-talán még pöppet nagy is :D

      Törlés
  6. Hm, ez a répás-narancsos smoothie nagyon jól hangzik, olyasmi lehet, mint a kubu - ilyet majd én is tervezek csinálni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ez eszembe se jutott- látszik nem ittam sűrűn kubut :P De tudom miről van szó és tényleg (:

      Törlés