Oldalak

2015. február 19., csütörtök

OPI - I carol about you körömlakk teszt ♥

Olyan sűrűn nem szoktam teszteket írni,de mondjuk drágább körömlakkok se sűrűn landolnak a kosaramban. Múlthéten vásároltam ezt a szépet -Opi- I carol about you- ,és annyira belelkesedtem és megörültem,hogy gondoltam írok róla Nektek.
Külsőjét nézve,nekem nagydarabnak tűnik az üveg -mondjuk egy flormal lakkhoz képest- ,de végülis 15 ml. A kupakja tetején is ott domborul a márka név.
Ez a színű lakk kicsit sötétes,és akárhányszor befotóztam,az írás nem akart rajta látszani (: Igazából felkenve többször eltűnődtem,hogy milyen szín,mert  olyan hideg lilának tűnik- kékes lilás.
A használatán meglepődtem,mert nagyon könnyű volt. Simán és könnyen fel lehetett vinni a körmömre a lakkot,szépen eloszlott,nem folyt szét és eléggé hamar megszilárdul-bár utána még nem ajánlatos belenyúlni. 
Egy rétegben kentem fel.
Nem tudom egyik meglévő körömlakkomhoz se hasonlítani,mert egyikkel sem ennyire egyszerű bánni. A lila flormal lakkomat tudom még ennyire isteníteni,mert az is csodálatosan oszlik el - mintha mágnes lenne a körmömön :D 
Meg vagyok vele elégedve.
S van még néhány képem róla-de eléggé rossz minőségűek,mert ezeket nem itthon készítettem géppel,hanem máshol telefonnal. De azért ott a lényeg ♥

A fény esésétől függően más a színe. Ahol annyira nem éri,ott eléggé sötétes.  nehéz volt rendesen befotózni,de találtam pár képet róla neten,innen is mutatok képet.
Link




Ismerős ez a szín valakinek? 
Esetleg megvette ezt valaki?

10 megjegyzés:

  1. Ez nagyon szép, nem is tudom mire emlékeztet a színe, de mindenesetre érdekes hogy ennyire leírhatatlan. :) Ezek szerint jó az állaga is, ez jó hír.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ettől olyan titokzatos ,hogy nem lehet körülírni (: A minősége hibátlan. Nekem egy hétig volt a körmömön,DE én kezet mostam,fertőtlenítettem,fürdettem...szóval mondjuk úgy hogy le lett strapálva :D

      Törlés
  2. Gyönyörű!!! :D
    Az avon presto plum (talán speed dry? nem tudom) egy hasonló árnyalat, csak az sokkal csillámosabb...meg sok réteg kell belőle...vagyis nyilván minőségben eléggé le van maradva, de a színt akkor is imádom! :)
    (És örülök, hogy végül megírtad ezt a bejegyzést. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na örülök hogy örülsz a bejegyzésnek (:
      Igen,az avonosokból több réteg kell,meg azok nagyon folynak és nehezebb velük dolgozni,de a színek imádni valóak (:
      Nekem ebbe most tetszik hogy nem csillámos (:

      Törlés
  3. Gyönyörű!
    Hm-hm... csak nehogy legyen nekem is egy. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Legyen- de siess,most van leértékelés a Müllerben :D Reménykedjünk hogy van még ;)

      Törlés
  4. Nagyon szép, pont az a lila, amiért odáig meg vissza vagyok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Müllerbe leértékelés van (elvileg még mindig ^^).

      Törlés
  5. Válaszok
    1. köszi *-* én is szeretem,nem tudok betelni vele :)

      Törlés