Oldalak

2015. február 27., péntek

Plus size á lá goth ♥

Egyre több helyen látom már,hogy ez a plus size dolog divatos és felkapott lett. Tudom sokat szoktam írni a tornázásról meg a fogyókúrákról, de most szerettem volna kicsit más témáról is beszélni,mert szeretem megtalálni mindenben a szépet. S bár fontos és jó dolog tenni önmagunkért egészséges életmód formájában,mégis ott a másik véglet,mikor valakinek nem megy olyan egyszerűen a torna,nem olyan az adottsága,a kitartása,a génjei,de mégis megpróbálja magát szépnek és jól érezni.
Szerintem amíg élünk addig örök téma lesz a karcsú-molett testalkat; ki esküszik az életmód váltásra- ki nem, ki szerint ez szép- ki szerint nem és lehetne sorolni. Egyre többen fogadják el a tényt,hogy molett test alkattal rendelkeznek és abszolút nem szégyenkeznek,sőt direkt jó nekik és kihozzák belőle a legtöbbet- ami mondjuk érthető,mert szerintem amíg egy ember nem igénytelen addig nincs is miért szégyenkeznie. 
Én is a molettek táborát színesítem,csak én nem tudom elfogadni a tényt,hogy így van és folyamat harcolok ellene. Viszont akik elfogadták nagyon jól csinálják, s egy pár embernek iszonyúan jól is áll. Szép arányos  a sziluettjük,szép bájos arcuk van- szeretek igényes fotókat nézegetni ilyen modellekről (:
A saját stílusomban is mozognak ilyen típusú lányok,és válogattam is össze pár képet,amik nekem nagyon tetszenek. 
A goth stílus ruhaelemei szerintem minden alaknak jól áll-mert a nagy abroncsos szoknyák ápolnak és eltakarnak,míg a kicsik meg kiemelnek. A fekete szín alapból már optikailag lefarag a viselőjéből, nem beszélve a fűzők hasznosságáról és mondanom se kell,hogy szerintem minden alkatnak jól állnak (:
Ami még nekem nagyon pozitív,hogy már sok olyan cég/rendelős oldal van,ahol direkt figyelnek az alkati dolgokra és külön gyártanak nagyobb méretű ruhákat: 
Ez így ahogy van tetszik
Imádom a húzott formákat-állítólag optikailag karcsúsít,ahogy a fekete is
Ez a kép és ez a nő annyira szexi,hogy simán szerelembe esek :D
A képek forrása a Pinterest.

6 megjegyzés:

  1. Nagyon jól összehoztad ezt a kis bejegyzést! a képek és a modellek mindannyian csodásak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen,nagyon örülök hogy tetszik (:

      Törlés
  2. Az utolsó előtti kép nagyon DÖG! Előnyös a ruha és az egész megjelenés. Viszont drága Zsófim, te már nagyon régóta nem a molettek táborát erősíted :) Most pont normál alkatod van, nagyon csinos vagy ^^ (és ne cáfolj meg, mert tudom, hogy már ezt akarod írni, de nekem akkor is igazam van :PPP Törődj bele, csini vagy!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig cáfolni akartam-de megelőztél :D De köszönöm ez kedves. Viszont akkor is sajnos van rajtam elég rendesen felesleg-csak valahogy nem érzem úgy hogy bármi is előnyös lenne rajtam. De hát nem nyafogok,mert végülis nem magam miatt írtam a posztot (:

      Nekem is az a kép a fav :D

      Törlés
  3. Veszekedni fogok, de csak azzal, amivel Megaera is... :D Nem vagy egyáltalán plus size, itthon azért elég ritka az olyan nő, aki a "plus size" kategóriába esik. Mondjuk, én úgy voltam vele mindig is, hogy addig nem vagyok kövér, amíg boltban tudok magamnak vásárolni (Tescóban meg 48-50es ruhák is vannak ... :D ).

    Más kérdés egyébként szerintem az, hogy az ember minek érzi magát Kövér vagyok sem? Ezek a nők szerintem egyáltalán nem érzik magukat kövérnek a szó azon értelmében, hogy emiatt szégyenkezniük kellene, sőt! Kihasználják hogy szép kerek csípőjük, popsijuk, és hatalmas melleik vannak :D ... Magyarul, felfedezték a "női" oldalát annak, ahogy kinéztek, és nem azt látják magukon, hogy bazzus, összeérnek a combjaim minden lépésnél, vagy a vonaton mindenki vékonyabb nálam, stb. Én nagyon sokáig így gondolkodtam, főleg mivel anyám meg apám naponta vágta a fejemhez, hogy kövér vagyok... Most, hogy elköltöztem 200 km-el arébb, ahol senki nem mondd ilyet nekem, végre elértem azt, hogy el tudtam fogadni a testem olyannak amilyen, és nem azt nézem a tükörben, hogy te jó ég, összeér a combom, vagy úristen, megint nagyobb lett a hasam, helyette azt vettem észre, hogy jééé, már nem 46os, hanem 44es felső kell, és végre alul-felül ugyanaz a méretem :D ...

    Egyébként valamiért pont az utolsó előtti kép a nekem nem bejövős, cserébe én az elsőbe szerettem bele! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi ez kedves! De azért szerintem nem olyan ritka a plus size itthon: maximum az emberek nem tudnak jól felöltözni hozzá,hanem zsák cuccokba teszik magukat.
      Tudom ,hogy vannak nagy méretű ruhák ,régebben volt is szerencsém 45-50esekhez és nagyon borzalmas érzés volt-nekem az már kövér. Ne érts félre,nincs ezzel bajom,de magamon zavar. De ezt fentebb is írtam (:
      Azóta szerencsére felsőkből nem kell olyan nagyokat hordanom- nekem már melleim sincsenek,mert az tűnt el legelőször mikor tornázni kezdtem :D

      De ezt is írtam a bejegyzésben,hogy nincs miért szégyenkezniük és nyilván nem is teszik-mert csodás képeket tettek ki. De a tények attól még tények. (:

      Mondjuk azt nem tartom korrektnek a szülők részéről,hogy csesztetik a gyerekeiket. Nekem is csinálja ezt az egyik családtagom és iszonyúan irritáló (igen,még most is kapok beszólást,hogy nagy a seggem,stb).

      Törlés