Oldalak

2015. február 6., péntek

Versatile blogger díj ♥

Nagyon meglepett,mikor megkaptam ezt a díjat. Régebben sokat kaptam,mert sokan játszottak ezzel,de mostanság semmi ilyen nem volt és már hiányoltam :P
Pannától kaptam a díjat,akinek a blogja az egyik kedvencemmé nőtte ki magát rövid idő alatt; és bár nem számítottam rá,mégis nagyon meglepett ez az egész, feldobta a napomat teljesen: köszönöm Neked ♥ (: Sajnos nem tudtam azonnal nekilátni,mert én akkor pont munkába indultam,de most pótolom!

A játék szabálya továbbra is ugyanaz mint eddig: 7 dolgoz kell írni magamról -na megint magammal kell foglalkozni :D- , és tovább adni 15 bloggernek. Na most nem biztos hogy 15nek tovább tudom adni,de mindenképp odaadom azoknak akiket szeretek és még nem kapták meg mástól.
♥Nagyon köszönöm mindenkinek amúgy akik szoktak rám gondolni és megemlítenek az oldalukon,vagy ilyen játékokba beszerveznek ♥
7 dolog rólam:

  • Harcban állok önmagammal. Ezt úgy kell érteni,hogy  van mikor elfogadom magamat -a külsőmet-, és van mikor ki nem állhatom magam és semmi nem tetszik.
  • A komor külsőm ellenére barátságos vagyok. Sokan félnek velem haverkodni,vagy közeledni hozzám,mert jaj ez a lány feketében van :D  Ezt el lehet felejteni,tökre  kedves tudok lenni (:
  • Nem bírom a negatív kritikát. Ez gyerek koromból eredhet,mikor is állandó téma volt a külsőm és amiatt csúfoltak,hogy kövér vagyok. Azóta nem bírom ha megjegyzést tesznek a testemre.
  • Sokszor bennem van az érzés,hogy megöleljem a másikat...de végül valami mindig visszatart.
  • Nem szeretem ha megkérdőjelezik amit mondok. Ha mondok valamit,akkor nem szokásom hazudozni,így szarul esik ha a másik nem hisz nekem.
  • Imádom a halloweeni kellékeket,de főleg a denevéreket *-*
  • Félek az ismeretlentől. Pl. telefonálni se szeretek, ügyet intézni se mindaddig amíg nem csináltam már párszor.  Ez gyerek korom óta meg van,azt hittem kinövöm,de nem.

Akiknek tovább adom:

Próbáltam olyanoknak adni akiket imádok olvasni, akik engem olvasnak és akik még nem kaptak! Ha esetleg mégis van olyan aki már meg kapta,hát megkapta tőlem megint (:
De természetesen bárki más is kitöltheti,mert lényegében mindenkire kíváncsi vagyok ♥

16 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm! :) Az ölelkezéssel én is így vagyok :D van úgy, hogy legszívesebben a nyakába ugranék valakinek, de aztán mégsem teszem :D No meg ott van az utolsó pontod is, az is nagyon igaz rám is :) Bár tavaly annyi időpontot kellett telefonon kérnem, hogy egészen belejöttem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bármikor (:
      De nem hittem volna,hogy ezzel az ölelkezős dologgal más is egyet ért / más is küzd vele. De én nem igen jöttem rá még hogy mért van ez a mégse érzés- lehet félünk a másik reakciójától :D
      Ismerős: amikor sokat kell valakinek telefonálni,akkor én is mindig úgy érzem,hogy jaj nem is olyan nagy dolog ez... :D

      Törlés
  2. Köszönöm szépen!!! :)
    Nagy ölelés érte. ;)
    Sok dologban egyezünk, én nem szoktam ölelgetni másokat, meg nem szeretem, ha megölelnek, de ha rád jön, akkor megengedem. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alap ^^
      Hát igen-ezt mondjuk tudjuk hogy vannak hasonló gondolataink :P Jaj igen,az ölelés nem tudom,de sokszor rám jön,de nem tudom megtenni- nem tudom mért :O De köszi az engedélyt :'D

      Törlés
  3. A megöleljem helyett megöljem-et olvastam, mondom he?! :D
    Telefonálni én sem szeretek, át szoktam passzolni másnak amikor csak lehet, de ez nekem a rövid de annál lélekölőbb call centeres múltamból gyökerezik...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem,azért odáig még nem jutottam el,hogy gyilkolásszak :D
      Na,én olyan helyen még nem dolgoztam-egyszer lett volna egy ilyen,de fel sem vettek,mert nekem az egész nem ment :/ Neked mi volt a call centerben ?

      Törlés
    2. Számtech tanfolyamot kellett rátukmálni az emberekre jó drágán. Igazából elég stresszes volt, mert ha nem csináltál egy nap/ 4 órában/ 3-4 érdeklődőt akkor nagyon nem voltak boldogok. Kicsit ilyen lelki terror volt a dolog. Az emberek 80%-a meg ránkb*ta a kagylót már az első mondat után persze :)

      Törlés
    3. Jaj totál átérzem, és utálom is az ilyen melókat... Nekem egy akkori barátnőm ajánlott ilyen melóhelyet,csak ott meg nem tudom miket kellett behajtani az embereken- ergo piszkálni kellett őket,meg bunkózni velük.. meg ugye ők is bunkóztak.. Szóval soha többet (:

      Törlés
  4. Én is "megöljem"-et olvastam elsőre :'D

    Na, telefonálni de gyűlölök, a mobil meg egy sátáni találmány, ha nem lenne elvárás, hogy legyen, kib.sznám a sajátomat. Ahányszor megszólal, annyiszor káromkodom.
    Ügyintézésben jó vagyok, mert ha valamit még nem csináltam, akkor nagyon tudom adni a hülyét és ezzel általában feldobom az ügyintéző napját. Meg szoktam nekik ilyenkor mondani, hogy én ehhez hülye vagyok, szóval csak lassan magyarázzon :D

    Szerintem az új dolgoktól, az ismeretlentől mindenki fél vagy legalábbis tart.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juj-hát ez érdekes :D

      Aha, totál ismerős; nekem összeugrik konkrétan a gyomrom ha megszólal a telefonom,mert nekem már azon pörög az agyam,hogy ki milyen rossz hírrel hív,meg hogy meg kell szólalni,stb. Szóval én is dobnám a tiéd után az enyémet.

      Hehe, jó megoldás,lehet alkalmazom- és nem lesz nehéz hülyét alakítani :D Én általában rögtönözök és úgy színészkedem mint aki mindent ért xD

      Törlés
  5. Nagyon szépen köszönöm! :)
    Én tuti haverkodnék veled!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy,köszi (: Mondjuk mi beszélgettünk is régen fbon,szóval valamennyire "ismersz" (:

      Törlés
  6. Nagyon szépen köszönöm én is!!! (Kicsit későn jutottam el idáig, de így hozta az élet most...:/)
    Egyébként a második teljesen ismerős...Pedig csak elég lenne idejönniük, és láthatnák, hogy nem vagy sorozatgyilkos...:D (vagyis nem pont ide, hanem egyáltalán a blogodra...:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen (: Semmi gond,ennek nincs határideje ;)
      Hát igen,de ugye vannak felszínes emberek,akik azt veszik csak le,hogy "húú feketeee,ez sátánista/depressziós/stb". :D
      Szerencsére a másik tábor van többségben-akik szeretnek a dolgok mögé látni ;)

      Törlés
  7. Hú, az utolsót nagyon át tudom érezni :( Itt vagyok lassan 25 éves fejjel és eh :/
    Egyébként köszönöm szépen, hogy gondoltál rám is ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De megnyugtató a tudat,hogy vagyunk többen is így ezzel (:
      Szívesen (:

      Törlés