Oldalak

2015. február 11., szerda

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} -3 kívánság

Ismét a Szilvi-féle Vigyázz! Kész! Posztolj! játékkal jövök,aminek a témája most 3 kívánság. Elgondolkodtam a témán,mert "csak" hármat lehet választani,és ilyenkor az ember agya egyből rendszerez,kategorizál,hogy mit lát fontosnak és kevésbé fontosak. Másfelől meg ez egy eléggé személyes poszt is lehet (szerintem) ,mert ilyenkor az ember lánya a főbb vágyait írja le. Nem tudom,én ennél mindig félek kicsit hogy más kinevet,mert lehet másnak ezek piti dolgok,nekem viszont sokat jelentenek.
No de nem húzom ezt a részt. Annak,aki nem ismerné a játékot azt tudom ajánlani,hogy keresse fel Szilvit,az ősanyját a játéknak és további infókról ott érdeklődjön privátban (:






1, Az emberi kapcsolatokkal szeretnék boldogulni. 
Igen,na ez az ami sokak számára marhaság,nekem viszont gyerek korom óta nem megy. Az egész családomnak van egy olyan kisugárzása,ami vagy eszméletlenül taszítja, vagy eszméletlenül vonzza az embereket. 
De ezen felül,én annyira béna tudok lenni,hogy sikerül beletrafálnom olyan emberekbe,akiknek tuti van valami ketyójuk és nem jó értelemben. Ja és félreértés ne essék, ez nem csak a "pasizás" terén van,hanem minden emberi kapcsolatomat ez jellemzi. Még akkor is  belevágok a valakivel való haverkodásba,mikor a belső hangom/megérzésem is ordít hogy ne. A naivitásomat kéne hátrahagyni,miszerint minden embert lehet valamiért szeretni: NEM.  Minden embernek meg kellene találnia azokat akikkel közös nevezőn vannak és akikkel ösztönösen kijönnek ,és nincs erőltetés.
Persze hozzáteszem: vannak kedves és szerethető emberek,akiket bátran nevezek barátomnak/barátnőmnek,és folyamat ismerek meg itt kedves embereket. (:

2, Szeretnék szép testet. 
Ez meg egy hatalmas klisé volt,mert a legtöbb ember pénzre,hatalomra és szépségre vágyik,vagy olyasmire ami az alap megélhetés lenne.
 Nem mondom,hogy full elégedetlen vagyok magammal,de sok munkám van a testem formálásában és nem mindig látom az eredményt vagy akár a fényt az alagút végén.
Viszont a másik része meg,hogy lehet telten is szépnek lenni,csak nekem nem megy- nem szeretem így magam,a változás meg nehéz.
No,de nem akarok ezen siránkozni,mert folyamat dolgozom ezen,csak néha rossz belegondolni,hogy életem végéig így élek majd (:


3, Szeretnék sok országba elutazni és mindenhol sok-sok fényképet készíteni. 
Hú,ez régi nagy vágyam! Abba is benne lennék,hogy hozzácsapódok valami ismerősömhöz ,aki beszél nyelveken és körbeutazzuk a világot! ♥
Alapból imádok fotózni, kíváncsi típus vagyok,gyűjtöm a kincseket,szeretek menni, új dolgokat látni ^^  Csak hát ugye ez mind idő és pénz kérdése,meg megbízható ismerősök.. De ami késik az jön ;)

Szóval mehetünk? :D

9 megjegyzés:

  1. Kívánom hogy teljesüljenek a kívánságaid! :)

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozom az előttem szólóhoz, és annyit még, hogy ne add fel, bármi legyen is a célod. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én mindent megteszek ami tőlem telik,és ha van elegendő biztatás a hátam mögött (vagy akár szemből is) akkor sima ügy- nekem ez kell,hogy előrehaladjak. Hogy bízzanak bennem,és segítsenek ha kell (:

      Törlés
  3. Úgy érzem, ezek nem piti dolgok :). Egyébként mutass valakit, aki ki meri nevetni egy másik ember álmait, és megbeszélem vele :D.

    Ésszerű dolgokat kívántál :). Ahogy mondtad, ilyenkor az ember a legfőbb álmait, vágyait írja le, ha meri. És én úgy gondolom, az írjon blogot, aki őszintén tud/mer/akar nyilatkozni. Az utazás, szép test, jóemberi kapcsolatok mind-mind fontos dolog. Főként mostanában, mikor túl teng a stressz, mindenki külső alapján ítél, és egyedül az ember nem tud megállni a lábán, mert lépten-nyomon összetörik.

    Szerintem jó, hogy ilyen dolgokat kívántál. És remélem, hogy sikerül megvalósítanod őket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj köszönöm szépen- lehet lenne egy két ember akivel el kéne beszélgetni :D

      Egyetértünk! Sajnos sok blognál úgy érzem,hogy nem őszintén írnak,és nekem innentől elveszíti a hitelességét,élvezhetőségét a dolog. Én ezt megtettem -és örömmel látom,hogy ezt többen értékelik! (:

      De köszönöm a kommented, örülök hogy jónak gondolod a kívánságokat (:

      Törlés
  4. Az első két kívánságot akár én is írhattam volna :) Ezekben hasonlóak vagyunk, de mivel csak 3 kívánságot lehetett megfogalmazni, úgy néz ki, nekem ezek nem olyan fontosak (de ha lehetne ráadást kérni, akkor ezek is benne lennének :))
    Szerintem sem nevetségesek a vágyaid, az, aki annak találja, annak tökéletes az élete vagy ő is ugyanilyen "problémákkal" küzd, csak nem meri bevallani és inkább trollkodni jár máshova :D
    Kívánom, hogy teljesüljenek a vágyaid ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök ha egyetértünk (: Nálam is az volt,hogy sok ember kívánságai tetszettek,és ha lett volna még kívánható hely,akkor megtettem volna- főleg az egészséget! Annyira durva,hogy azt elfelejtettem: amiből az következik,hogy jelenleg nincs semmi bajom (bár lekopogom) (:
      Igazad van; a trollkodókat meg ismerem, szerencsére ilyen emberek véleményére nem adok :D
      Köszönöm, én is viszont kívánom mindenkinek (:

      Törlés
  5. Ez (és a nálam írt kommentek alapján) kezdem úgy érezni, hogy nagyon hasonlítunk... az emberi kapcsolatok terén egy kész katasztrófa vagyok, de tényleg. Ennek egyrészt a visszahúzódó, hiperérzékeny természetem az oka, másrészt meg az, hogy nagyo lobbanékony is vagyok, harmadrészt meg.. mint a mágnes, vonzom azokat akiket nem kellene (dilisek, átvernek, vagy csak simán nem azonos "súlycsoport" - átvitt értelemben). Pl amikor Zalánt vártuk, meg voltam róla győződve, hogy majd járok mindenféle baba-mama összejövetelre, és lesz néhány anyuka barátnőm akikkel majd megosztjuk a gyerekneveléssel kapcsolatos dolgokat. Csak akkor még nem tudtam, hogy az anyukák barátkozásának szinte egyetlen célja, hogy túllicitáljuk egymást. Arra gondolok, hogy ha én elmondom, hogy pokoli volt a császár után, tuti lesz, aki majdnem belehalt; Zalán 7hónaposan már mászott, majd lesz aki azt mondja,hogy a gyereke már 6 hónaposan.. stb... tisztelet a kivételnek, de sorban ilyen emberekkel találkozom.
    A szép testet azt hiszem már kiveséztem, ebben a "lehet telten is szépnek lenni" dolgot megértem, hiába mondják, persze, lehet, de ha Te nem érzed így jól magad, akkor fene megette. A fotózás meg egy olyan dolog, ami nagyon tetszik, de nincs hozzá tehetségem, nem sikerül pillanatokat elkapnom, pedig nagyon szeretnék.. szeretem a spontán képeket, Zalánról készülnek talán ilyenek, igazából minden nap startra készen állok a géppel, annyi aranyos dolgot produkál. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem mondom hogy ennek a hasonlóságnak örülök,mert szomorú hogy ilyen béna és gonosz embereket sikerül kifognunk =( Én már a hirtelen haragomból visszavettem,de tini koromban nekem is volt bajom magammal,és volt olyan ember akit elmartam magam mellől... De manapság próbálok mindenkivel normális lenni,mert fordítva én is örülnék ha kedvesen szólnak hozzám. Tudod azt add,amit kapni szeretnél- ezt még egy kedves kolleginám mondta (:
      Jó nem mondom,hogy mindig kedves,aranyos,meg bűbáj vagyok...nekem is vannak rossz napjaim,vagy ha valamelyik barátom megbánt,ki tudok akadni... De hát ilyenek vagyunk mi emberek.
      Ez számomra egy új nézőpont amit leírtál a baba-mama dologgal kapcsolatban. Erről az oldalról még senki nem nyilatkozott soha-de ez érdekes. Mondjuk nem lepődöm meg,hogy rivalizálnak az emberek- meg valahogy a szemem előtt is van ahogy csinálják...nem utolsó szempont,hogy filmekben is sok ilyet látni. De ez megint egy undi dolog szerintem-és ráadásul felnőtt nők művelik :D
      A szép testért igyekszem, fotózni mg mindig is szerettem..de leginkább maga az utazás izgat (:

      Törlés