Oldalak

2015. június 17., szerda

Egyszerű de nagyszerű

Az előző bejegyzésembe kitettem egy szegecses képet és említettem,hogy készül valami érdekesség. Nos el is készült. Az érdem nem az enyém mert nem én csináltam,de együtt ötleteltük ki.
Eredetileg egy képpel kezdődött az egész,amin egy nagyon szép telitalpú cipő volt és az tele volt szegeccsel. Szerettem volna megvenni,de sehol sem lehet kapni- legalábbis egyik ismerősöm rákeresett,de ki volt írva,hogy jelenleg nem kapható. Eléggé elszorított a dolog,de jött a megoldás nem régiben.
Tavaly valamikor vásároltam a Deichmannban egy telitalpú cipőt,de eddig egyszer kétszer volt rajtam csak,mert nem volt hova felhúzzam; illetve a legutóbbi fotózáson viseltem még.

Szóval ezt a darabot áldoztuk fel a szegecsek oltárán.
A pántok és az anyag egy két helyen lettek felszedve,átlyukasztva és az előző posztomba lévő szegecsek lettek beletéve. Egy kellékes boltba szereztük meg a hozzávaló dolgokat. Volt többféle szegecs és mindegyik nagyon szimpatikus volt. Találtunk egy tökre hosszút,ami egy ajakpiercingre emlékeztetett,de az annyira nem is illet volna a cipőhöz szerintem.
Szóval a legkisebb méretből kértünk pár darabot,meg a középső méretből.  Sajnos nem tudott a dolog elkészülni egy nap alatt,mert elfogyott a szegecs. A jó kis melegbe mehettem be a városba szegecsért,de totál megérte a szenvedés mert a végeredmény kárpótol.

Ahogy a képen is látszik, hátul egy vonalba lett kifúrva az anyag és váltakozva lettek feltéve a szegecsek.  Elől pedig a boka részhez lett téve,meg a pántokra amin még egy csat is van.
Szerintem tökéletes arányba van az elosztás és a mennyiség. Eleinte a nagy mennyiségű szegecs láttán féltem,hogy kicsit sok lesz meg túl zsúfolt,de egyáltalán nem.


Szerintem nagyon vagány lett a végeredmény és mondhatni kicsit egyedi is. Örültem,hogy a sima egyszerű cipőt így átlehet alakítani. Persze most ha esetleg utcára szeretném felvenni,akkor megint jönnek a megbámulások,de végülis nem számít annyira.
Ami megnyugtató,hogy nem kellett megvenni 50 ezrekért, csak magát a cipőt,ami tavaly max 6-7 ezer lehetett, illetve a szegecseket amit 3-4 ezerbe kerültek összesen (vagy picit többe).

Nektek hogy tetszik? ♥
Vannak szegecses holmijaitok? 
Bevállalnátok?♥

12 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik :D Hadd bámuljanak, azért van szemük! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze ez jogos- majd ősszel mászkálok benne ;) Örülök ha tetszik (:

      Törlés
  2. Wow, egy pár szegecs mennyit tud változtatni egy lábbelin. Nagyon tetszik a végeredmény! Használd egészséggel! :)
    Én simán bevállalnám! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen igen,pont ez volt a terv,hogy egy pici hozzáadással mit tudunk kihozni belőle (:

      Törlés
  3. Nagyon jó lett :) Már én is törtem hasonlón a fejem, de még nem találtm arravaló cipőt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én mindig a Deichmannban vásárlok,mert itt találok a méretembe,meg hát a stílushoz is illik. Jó így átalakítgatni a dolgokat (:

      Törlés
  4. Szia!
    Ez gyönyörű lett! És még egyedi is. :) Egyszer ellophatnám majd az ötletedet? :)
    Vannak, de sajnos édeskevés, de rajta vagyok az ügyön, hogy kicsit több legyen. Épp az előbb találtam meg egy kendőmet, amin szegecsek vannak, gyönyörű, a rocker és a goth stílusba is simán beilleszthető, és a környéken még senkin sem láttam hasonlót sem. (amúgy ami nekem van, azt egy német ismerősömtől kaptam. :) ) Illetve még van egy szegecses táskám, amit szintén örömmel hordok. De ez még nem elég. :)
    Be, nagyon szép, vagány, és mégis nőies. :)

    Darkness

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj köszönöm /köszönjük! (: Mi szeretjük az ilyen vagány dolgokat és hát lehetőségekhez mérten próbálunk alkotni.
      Az apróságok,amik neked is vannak, azok is sokat dobhatnak az emberen. Én az ilyen kis dolgokat is kedvelem (:

      Törlés
  5. De jól néz ki, és milyen jó ötlet! Nem kell megvenni drágán a kész szegecses cuccokat, magadnak is megcsinálhatod. Lehet néhány holmimat én is feltuningolom így, köszi az ötletet! ^^ És így ez a topán még inkább illik hozzád :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Utána néztem és ez a cipő (vagy legalábbis erősen hasonlítanak) mindennel együtt megvéve 30 ezer ft körül van. Annyi hogy amit én találtam az bőr cipő,de akkor is.
      Hát örülök ha tetszik (: ^^

      Törlés
  6. Jó lett a végeredmény, nekem nagyon tetszik. :) Az meg, hogy bámulnak? Arra van a szemük. De amíg dicsérnek, nincs gond, akinek meg nem tetszik, tudja hol a helye...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen (: Persze a bámulást megszoktam ,de sajnos akinek nem tetszik, nem mindig tudja hol a helye.

      Törlés