Oldalak

2015. június 3., szerda

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Tavalyhoz képest...

A júniust én most egy VKP bejegyzéssel kezdem. Megint nagyon hamar elrepült két hét és ki is ment a fejemből a dolog. Szerencse,hogy Szilvi elküldte a kódokat és így nem maradtam le róla mert észbe kaptam.
 Az mostani témánk egy összehasonlítás,hogy milyen lett minden tavalyhoz képest.  Erről lehet írni bőven,bár nem kezdenék kisregénybe mert aki követi a blogom az tisztában van azzal,hogy milyen hullámvölgyeken mentem keresztül.
Maradjunk annyiba,hogy sok minden változáson keresztül mentem és többségben csak nyertem mindennel. Persze mindezeket szenvedés és sok rossz dolog előzött meg,de a jelenlegi helyzetem pozitív

Munka terén
Talán a legnagyobb változás tavalyhoz képest. A sárból,a pokolból jöttem felfelé és ezt a szenvedésemet, küzdelmeimet sokan láthatták itt,mikor kiborultam totál lelkileg az előző hely miatt. Igazából felemlegetni nem szeretném mert továbbra is tartom magamat a januárban megfogadott dolgomhoz: pozitív leszek ebben az évben. S ha  most erről elkezdenék regélni,akkor megint szomorú lennék.
Hónapokig nem jöttem ki a szobámból, utáltam az embereket és utáltam az egész világot. Gyűlöltem,hogy ennyire szar emberek léteznek akik mindent magukra vesznek, meghamisítanak dolgokat csak hogy kibasszanak a másikkal,szándékosan félreértelmeznek és ennyire agyilag fogyatékosak,hogy szart se értenek meg egy amúgy kurvára nem hivatalos szövegből.
Aztán lassan elmúlt a düh, a szomorúság, a csalódottság és végül semmit nem éreztem csak azt tudtam,hogy megszívtam.  Majd jött a lehetőség vagy inkább segítség onnan ahonnan nem vártam és azóta ott töltöm a munkaidőmet eléggé nagy örömmel.
Tavalyhoz képest óriási változás. Itt nem pánikolok (annyira),nem szakadok meg,nem  figyelnek állandóan,hogy mikor mit merészelek csinálni, nem gyanúsítanak meg semmivel és még sorolhatnám. Úgy érzem szeretnek a kolléganők és nem mellesleg a fiatalok is. Nekem ez számít már. De mindenképpen pozitív változás az életembe és lényegében égből pottyant lehetőség/ segítség.

Önmagam terén
A lelkivilágom most már sokkal jobb és pozitívabb tavalyhoz képest. A múlt évben sajnos nagyon sok rossz hatás ért,nagyon sok rossz döntést hoztam és hát lelkileg megviselt mindez. Ahogy viselkedtek velem meg ahogy én viselkedtem másokkal. Azóta kicsit helyrerázódtam- sőt nagyon is.
A személyiségem folyamatosan alakul és mindig törekszem arra,hogy jobbnál jobb legyek mind másokhoz mind magamhoz. Az utóbbi sajnos ugyanott tart ahol tavaly,szóval változás nincsen. Továbbra sem kedvelem magamat.  Az előbbit pedig igyekszem jól irányítani.
Nyitottabb vagyok különböző dolgok felé,témák felé és nagyon dolgosak a napjaim,tele vagyok ötletekkel sokszor amiket imádunk megvalósítani(például a fotózás).
Testileg nem sok változás van, nem nagyon erőltettem magam az utóbbi időben. Tavaly kicsit jobban ment a fitness,meg úgy az egész életmód dolog. Nem mondom,hogy most nem figyelek de nincs annyi szabad időm sajnos és ez látszik is. Kétségben nem esek,mert most van más dolog ami kitölti az életemet.

Kapcsolatok terén
Ezek a dolgok hatnak ki leginkább a lelki világomra,ugyanis más emberek miatt készülök ki vagy épp leszek boldog. Sajnos tavaly rengeteg olyan ember volt jelen az életembe akik semmilyen építő jellegű dolgot nem produkáltak..sőt.. Csak lehúztak.  Azóta ezek kikoptak elég rendesen. Úgy vagyok vele,hogy emberek terén is vágyom az olyanokra,akik valami pluszt tudnak hozni nekem és nem csak visszatartjuk egymást.
Sokan eltűntek maguktól, sokan megsértődtek- de a lényeg,hogy nincsenek az életembe. Nem kell több negatív hatás és ember. Szeretnék felépülni lelkileg és az csak úgy halad előre,ha ezek az emberek eltűnnek.
Jelenleg nem sok olyan ember van az életemben,akire azt mondanám,hogy számíthatok. Ez tavaly se volt másképp sajnos. Annyival jobb a helyzet,hogy kevesebb őrült vesz körül, vagy ha körül is vesznek már nincsenek rám hatással.
Ami nagyon más,hogy helyrekerültek dolgok pár emberrel és van olyan akivel egymás támaszai vagyunk és tudom,hogy számíthatok rá és nem hagyna szarban. Ez a nem mindegy.

Nagyjából így tudnám összefoglalni az elmúlt évhez képest a változásokat. Sok apróbb és pár nagyobb változás,amiknek nagyon örülök. Persze semmit nem kap ingyen az ember és sokszor szenvedések árán lehet eljutni  a jobb dolgokhoz. Akkor abban a pillanatban nem így gondoljuk,de később már hálát adunk. Legalábbis nálam így volt pár dolognál. 

No de lássuk a többiek változásait:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése