Oldalak

2015. augusztus 13., csütörtök

A gyász nagyon fájdalmas

Meghalt két jó ember. Az egyik valóban eltávozott az élők közül,a másik csak az én életemből szeretne. Tulajdonképpen mindkettő esemény egyszerre történt és iszonyú nehezen viselem.
Az aki ténylegesen eltávozott az élők közül az egyik exem volt, a Dani medve (sokan Cselikként ismerik). Tulajdonképpen mikor megláttam a hírt, még a vér is megfagyott az ereimben.
Ő egy nagyon jó ember volt és soha nem ártott senkinek. Nem voltunk évekig együtt,de megéltünk pár hónapot közösen és kétszer is.  Az összes exem közül ő a legnormálisabb és sokáig tartottuk is a kapcsolatot egymással; befogadott mikor szarban voltam és mindenki elfordult tőlem a pesti esetnél... Szóval mindent lehet rá mondani,de rosszat nem.
Sajnos nem tudom pontosan mi történt ,de lesújtott a dolog. Először azt hittem valaki szórakozik (habár ilyennel szórakozni mocskos egy dolog),de nagyon sokan  írtak a poszt alá,így sajnos bele kellett törődnöm. Nem tudom felfogni- nem volt elég idős még ehhez. Sajnos infót nem tudok többet,de ez is épp elég.
Én ezzel a poszttal tisztelgek előtte és gyászolom is egyben- ez a minimum amit megérdemel!
Itt van még a rockerek.hu-s albumom a 2010es rockmaratonról. Ott voltam vele együtt. Katt.
Nyugodj békében.

13 megjegyzés:

 1. Oszinte reszvetem baba... Es kitartast. :/

  VálaszTörlés
 2. Őszinte részvétem:( nagyon fiatal volt...:(

  VálaszTörlés
 3. Nagyon sajnálom, őszinte részvétem! :(

  VálaszTörlés
 4. Ez annyira szörnyű! :( És bár nem ismertem, látszik, hogy még mennyire fiatal volt. Ez tényleg tragédia, nagyon sajnálom őt, és azokat, akik szerették, és most gyászolják! ;(

  VálaszTörlés
 5. Részvétem, ez nagyon szomorú :( A jó emberek mennek el hamar :(

  VálaszTörlés
 6. Nagyon köszönöm mindannyitoknak!

  VálaszTörlés
 7. Részvétem =( Nagyon nehéz lehet most Neked, de fel a fejjel,kitartást. Idővel könnyebb lesz...
  <3

  VálaszTörlés