Oldalak

2015. október 8., csütörtök

Fotózások III.

Aki régóta követ,az tudhatja,hogy sok mindent szeretek ami szép és számomra a goth szubkultúra, illetve a különböző romok,templomok,kastélyok nagyon szépnek hatnak.  Ezért ezeket összevonva néha ellátogatunk bizonyos helyekre,ahol velem készült képekkel megpróbáljuk a hely szépségét művészibben visszaadni,mint a túrázós képeken.
Most is olyan helyeken mozogtunk,amiről már korábban írtam itt . Most ezekkel az információkkal nem fárasztok senkit,akit érdekel megnézi, de inkább a képeket tenném közzé most.
A helyek struktúráját meg a fény-árnyék játékokat vettük alapul.  Kellékeket,egyéb eszközöket nem használtunk fel,csak az alap fényképezőgépet.

Mánfa

Komló
Szigetvár
Ezek a képek mind szeptemberben készültek- már régebben meg szerettem volna mutatni,de csak nem készültem el a feldolgozásukkal. Mondjuk szerencsére sokat nem kell rajtuk változtatni,mert sikerül jókor jó időben lennünk a fény szempontjából.
Mindegyik helyszín izgalmas volt a maga módján és bár sok esetben nem olyan kényelmes az egész mégis sikerül mindig valami jót alkotni.

Nektek hogy tetszik?
Ismerősek a helyszínek?
Szoktatok bármit is fotózni?

8 megjegyzés:

 1. Gyönyörűek ezek a fotók, olyan vagy rajtuk, akár egy hercegnő :)

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű képek!
  Egyszer-egyszer nézzél majd kamerába is, de amúgy ez nem kritika. Szép vagy a fotókon!!! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Persze nem para,minden ötletet szívesen veszek ;) Nagyon szépen köszönöm ^^

   Törlés
 3. Majdnem lemaradtam róluk...:(
  Nagyon tetszenek a képek, a kedvencem az, amelyiken mosolyogsz! :D
  Nagyon csinos vagy, éés imádom a "cipellődet"...:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De végül nem maradtál le ^^
   Köszi amúgy aranyos vagy (: A cipellőt meg ismerjük :D Mindig viszem bevetésre.

   Törlés
 4. Nem tudom eldönteni, hogy a hosszú vagy a rövid szoknyás összeállítás tetszik-e jobban :) Mindegyik képen mesés vagy, de valamiért a kardos kép nagyon tetszik, olyan sejtelmes!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Neked is nagyon köszönöm,örülök ha tetszenek (:
   A kardos kép valahogy a leginkább én vagyok- tudod valahol van egy elegáns,sejtelmes énem és van mellette egy harcos is. S ez megihletett minket és ez lett a kép (:

   Törlés