Oldalak

2016. január 3., vasárnap

2015 review

Shit
Körülbelül ennyit ha tudok mondani erre a csodálatosan tökéletes 2015ös évre. Na de nem akarok ennyire előrerohanni.
Tegnap este(szombat) értem haza Budapestről, mert több napot Felony-nál töltöttem, ugyanis meghívott szilveszterezni magukhoz. Így tehát több napot eltöltöttem náluk,emiatt van hogy még csak most írom meg az elmaradt bejegyzéseket (lásd karácsonyozás) és  most válaszolok levelekre.
Gondoltam írok egy összefoglalót erről az évről,majd utána megírom a karácsonyozásomat(képeket az eseményről csak most tudtam kreálni,mert okosan karácsony előtt a munkahelyemen hagytam a gépemet- fuck my life)
Nem is tudom hogyan tudnám összefoglalni az évet,mert annyi de annyi minden történt velem. Őszintén ilyenkor örülök,hogy blogolok,mert mindent nyomon tudok követni időrendi sorrendben- na most mondja valaki,hogy gáz dolog blogolni (:
Úgy emlékszem,hogy sok sok jó dolog is történt velem és egészen fél évig (nyárig/őszig) ,majd onnantól hanyatlásnak indult minden körülöttem- vagyis inkább úgy mondom,hogy dominánsabbak voltak a negatív dolgok mint azelőtt.

A jó dolgok az évben:
 Az év első felében még kirándulgattunk Verával ide oda, sok helyen megfordultunk és sok izgalmas képet készítettünk a kalandjainkról.
Akkoriban lett munkám, év elején,ahol megint részben új embereket ismertem és egy egészen új közösségbe csöppentem bele. Akkor voltam a legboldogabb,mert mégis csak anyagi biztonságba tudtam magam és ennél jobb érzés számomra nincsen- plusz ilyenkor nem kell nélkülözni.
Közben megismertem valakit,aki több mint fél évig benne is volt az életemben és akivel szerettem is együtt lenni,aki sok újdonságot mesélt az életről,az ő múltjáról,a megélt dolgairól és együtt terveztünk a jövő felé nézni,közös hobbijaink voltak,közös érdeklődésünk,sokat jártunk fotózni,ami által nagyon sok szép kép sikerült rólam; nagyon sokat kirándultunk és nagyon sok új,szép és távoli helyeket is megnéztünk.
Ezekkel párhuzamosan ismertem meg több jó és több rossz embert is,ami abból a szempontból volt pozitív,hogy nőttek a tapasztalásaim és a szélesedett az ember ismeretem
Sikerült egy jó embert felismerni a sok idióta közül- ő volt Felony,akivel annak idején félve ugyan,de megismerkedtünk. 
A munkahelyemen a fiatalok hamar megkedveltek,ami nagy előny volt és nagyon feltudtak vidítani idétlenebb napokon is.
Sok érdekes szerzeményem lett,amiknek nagyon örültem; táskák,szép ruhák, és nem utolsó sorban egy platform,amit nagyon szeretek és hordok is rendszeresen (lassan a környezetem is megszokja,meg a városom).
Feljutottam Rockmaratonra egy napra annak ellenére,hogy nem akartam menni,meg kétséges volt.
Párszor eljutottam Szilviékhez is az évben,csak azt sajnálom,hogy már nem annyit mint régen.
Voltam ebben az évben is Országos goth találkozón.
Tipegő Zombi barátnőmmel is összetudtunk hozni egy találkozót végre.
Sok sok ritka és jó könyvet szereztem be az egy év alatt.


A rossz dolgok az évben:
Egész évben voltak kisebb negatív dolgok,de  augusztus óta lavinaként zúdul rám a sok shit és folyamatosan azt érzem,hogy a mások által megásott szaros gödörbe esek újra és újra.. Mire épp kimásztam volna és tovább állnék, egy újabb mélységbe találom magam. A sztorijaimat nagyjából már ismeritek,mert mindent elmondtam nagyjából és örülök hogy sokan meghallgattatok,meg beszélhettem a barátaimmal erről,de sajnos nekem kell megoldani mindent...vagyis inkább feldolgozni.
Elvették a pécsiektől a Rockmaratont és most ez megint olyan lakosoknak élvezet,akik pestiek... holott ott minden kerületben van szinte koncert egész évben,míg Pécsen semmi-csak pár alter kaki.
Nyaralásunk után megromlott akkori barátommal a kapcsolatunk- legalábbis részéről. Végül pár hónapon belük szétmentünk.
Meghalt egy régebbi exem/jó barátom. Nem mindig beszélgettünk,de ő pont olyan ember volt,akire lehetett számítani. Voltak furcsaságai,de én ismertem jobban kicsivel és hát sose volt bajom vele. Segített is rajtam mikor szükségem volt rá évekkel ezelőtt.
Meghalt egy lakóotthonos lakónk. Erről írtam korábban,nem tervezek megint. Szörnyű volt.
Meghalt az általam nevelt hörcsi is- ami szinte hab volt a tortán kb., vagy utolsó csepp a pohárban.Ő mondjuk öreg volt már nagyon,hisz tavaly halloweenkor lett volna 3 éves,ami már rekord a törpehörcsögöknél.
Elromlott a számítógépem és azóta nem is lehet bekapcsolni.
Egy általam szeretett személy,akivel újrapróbáltuk ezt a "párkapcsolat" nevezetű dolgot belém rúgott és kilépett önkényesen az életemből.
Éhségsztrájkba kezdtem és egy-másfél hétig low kaján éltem (kb. egy Norbi update kifli- vagy az se), és dupla annyit futottam meg tornáztam szenvedésemben. Mondhatni hogy a karácsony mentett meg,mert azért kezdtem el enni és terelni a figyelmem.  De ezekről nem volt kedvem beszámolni.
Kolléganőm tüdőbaja,ami egész nap itt lebeg az agyamba és sokáig csak erre tudtam gondolni, illetve arra,hogy hogyan segítsek.
Megtudtam,hogy valaki/valakik többször feltörték a blogomat.... egyet még tavaly előtt ugye,mikor a munkahelyi dolog volt; meg volt valaki aki tavaly év eleje körül is megtette. Ezeknek köszönöm,hogy nem tudnak megülni a retkes valagukon és a saját dolgaikkal foglalkozni.

Sorolhatnám tovább a szenvedéseimet, de inkább próbálok erre az évre figyelni,ami remélem nem lesz ugyanilyen kaki mint ez volt. Még tart a motiváltságom és vannak terveim- remélem semmi nem jön közbe. Bár tudom,hogy most ez a sorsom valamiért,hogy a sok rosszat is megtapasztaljam. De már elég.

Szóval kedves 2016 szedd össze magad és nyűgözz le  szép és jó dolgokkal!

4 megjegyzés:

  1. Koncentrálj arra, ami jó volt, és ezekből építs új alapot idénre. Tudom, hogy ez nehéz, de ne hagyd magad! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nehéz igen,pont ez a baj. Azt is tudom,hogy valami erős alapo kéne építenem,és ez tervben van,mivel nem jó ez így. Csak tudod mikor rajtad kívülálló okok miatt vagy ki lelkileg az nem jó. És itt nem párkapcsolatra,vagy barátokra gondolok...hanem például ez amit legutóbb írtam,hogy megbetegszik valaki aki fontos neked... Ez elkerülhetetlen kb. és akármilyen erős az alapom, rajtam kívül álló okok miatt borulok ki =/

      Törlés
  2. Az utolsó mondatot volt a kedvencem, olyan vagány volt :P
    Reméljük 2016 most már tényleg mindenki számára jó dolgokat tartogat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát de nem jogos? :D Én is remélem,mert már unom,pedig a Rák jegybe voltak a bolygóállások,szóval pont nekünk kellett volna kedvezniük.

      Törlés