Oldalak

2016. január 16., szombat

Sminkmodellkedés I. | Goth moments

Egy régi gyerek kori ismerősömmel vettem fel a kapcsolatot még tavaly karácsony előtt,hogy nincs e kedve extrémebb sminkeket alkotni esetleg rajtam,ha már sminkes. Vicces volt,mert neki is felmerült az ötlet,csak én előbb kérdeztem rá.
Nagyon izgalmas volt,mert neki álltam képeket mutogatni,hogy mik azok amik nekem tetszenek a stíluson belül. Végül megbeszéltük az időpontot és a smink ötlet is összeállt,így már csak meg kellett valósítani.
Pénteken mentem fel hozzá és nagyon furcsa volt x év után újra találkozni és beszélgetni- kicsit nosztalgikus.

A kép amiről inspirálódtunk az ez volt:
Abszolút nem volt cél lemásolni teljes egészében a sminket,hiszem ennek a lánynak nyilvánvalóan más méretarányban vannak az arcán  a dolgok, meg nem szerettem volna ilyen szemöldököt, de ez inspirált minket.  Sajnos nekem a legtöbb sminkhez úgy érzem,hogy közel a szemöldököm a szememhez,de azért elég jó dolgokat hozott ki belőlem Bianka. (:
Ez akármennyire rossz minőségű telefonos kép,nekem az egyik kedvencem.




 Nagyjából ennyi lenne. A sminktermékek nagyon profik voltak és nagyon kényelmes volt mindegyiket viselni. Azt tudom,hogy használt rajtam olyan kőpúdert ami nekem is van (Nyx♥) és Estee lauder rúzst (ami amúgy hazáig kibírta,de a szám belseje felé kopott picit a vége felé). A szemfestékek  is kényelmesek voltak,nem potyogtak,illetve később nem kenődtek,pedig nekem vegyes bőröm van,ami hamar megfullad.
Használtunk műszempillát is- rajtam kb. most volt először ilyesmi,előtte én nem foglalkoztam ilyesmivel. 

A képek sajnos nem lettek a legjobbak,sőt néhol feltűnő az életlenség,de kb. 3-4 óra felé végeztünk délután és alig maradt a kinti természetes fényből,így nem mindenhol adja vissza a kép a smink szépségét.
Mindenesetre nekem tetszik és megbeszéltük Biankával,hogy ha esetleg lesz valami fotózásom ,akkor lehetne a sminkesem. Szóval jó lesz majd együtt dolgozni. Itt közzéteszem a munkáit,illetve van egy facebook oldala,amit ITT tudtok meglesni.
Tervben van egy újabb sminkelés- coming soon.

10 megjegyzés:

  1. Nem gyenge minőségű, hanem hangulatos és direkt olyan az első kép rólad...:D

    Egyébként megláttam az eredeti képet és az első gondolatom az volt, hogy te jó ég az a szemöldök... Szóval nekem a tied - te sminked - sokkal jobban tetszik...plusz jól is áll nagyon, remélem a jövőben még terveztek ilyen összeülős-sminkelős dolgot. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú,hát nekem nincs bajom a szemöldökével,de szerintem is jobb így mintha lemásoltuk volna teljesen ^^
      Igen van már megint egy újabb csokor smink,meg lesz is még ^^

      Törlés
  2. Nagyon szuper smink lett, tiszáta Siouxsie-jellegű és nagyon jól áll neked :) Ilyen élénk lila rúzst én is akarok majd venni, ki is néztem a MAC-ban a Heroine-t, az nagyjából ilyesmi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehe,igen ezt többen irták,hogy itt rá hasonlítok,ami amúgy elég megtisztelő (:
      A rúzsnál meg tökre elírtam,mert nem Mac ez a lila,hanem Estée Lauder ,csak a végén a Mac rúzsokat nézegettük és ez maradt meg.

      Törlés
  3. Nagyon dögösen áll neked ez a smink! Tényleg profi sminkes lehet ez a Bianka. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm (: Hát rendes sminkesről beszélünk,szóval elvileg rendesen érti a dolgát,max még nem sminkelt extrémebb embereket -de megy ez (:

      Törlés
  4. Mintha, nem is te lennél. Nagyon jól áll!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valahol ez volt a cél (: Egy extrémebb sminknél az ember természetes része eltűnik- de igazából szerencsére én vagyok (:

      Törlés
  5. Nagyon szép lettél, jól áll neked ez a smink!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm,örülök ha tetszik! Szerintem mindenkinek jól áll,ha megfelelő módon van elkészítve (:

      Törlés