Oldalak

2016. január 7., csütörtök

Változások

Most nem mondom,hogy 2016 van és akkor hatalmas terveim lennének erre az évre nézve,mert amúgy nincsen semmi extra gondolatom. Inkább csak ilyen ötletfoszlányok,amiket hagyni kell kibontakozni egyenlőre. Viszont ami már régóta ötletként itt lebegett a szemem előtt az az,hogy csinálok kis füleket az oldalra,amitől talán kicsit rendezettebb lesz és kategóriákba begyűjthetem a bejegyzéseket (amúgy is volt aki hiányolta ;) ). Így nem kell mindig mindent végig bogarászni,plusz én is most kicsit átnézem ezáltal a régebbi irományaimat- amit bevallok: nagyon utálok,mert elgondolkodtat,hogy mennyi marhaságot képes voltam összehordani,de végülis akkoriban az volt a fontos.
Nem egy nagy változtatás,de valahol el kell kezdeni szerintem és ha mindig csak halogatom,akkor annál nehezebb lenne később neki állni.
Trishnek nagyon szépen köszönöm a türelmet,meg a közreműködést. Most,hogy félig meddig haladtam vele jobban alszok majd (:
Tőletek meg kis türelmet,mert mire mindent a helyére teszek,az egy kis sok idő lesz,de igyekszem aztán megtapsolom magam.

6 megjegyzés:

  1. De aranyos a denevér! :))

    Kíváncsi vagyok milyen lesz a végeredmény, bár telefonról sok változást nem fogok érzékelni szerintem...:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy se lesz nagy látványosság- "csak" a menüvel szórakozok. Nekem nagy munka,Ti meg semmit nem láttok belőle szinte :D

      Törlés
  2. A tervek olyanok, hogy jó, ha vannak, de nem az év fogja őket végrehajtani,hanem te. Következésképpen, úgyis az és annyi fog teljesülni, amelyikre és amennyi energiát fordítasz.
    Az a denevér meg haláli. Aranyos. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan. Én maximum kigondolok ezt azt, de tökre mindegy,hogy év eleje van vagy év vége. Ráadásul mindent akkor tudok csak végre hajtani ha van is idő rá.
      Köszi,én is imádom ^^

      Törlés
  3. Szívesen, és sok-sok kitartást kívánok a megvalósításhoz, kelleni fog. :) Jól teszed egyébként, mindjárt átlathatóbb lesz, meg a régebbi bejegyzések között is könnyebben tudunk majd szemezgetni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A régi bejegyzéseket nem szeretem annyira amúgy- egy csomót visszaolvastam és hát na :D Látszik azért,hogy régen más volt az írás stílusom.
      De igen,praktikusabb így (:

      Törlés