Oldalak

2016. szeptember 30., péntek

Fotózás VI. | Személyes

Körülbelül tavaly ősz óta várom,hogy ismét ősz legyen,meg tél. Nagyon nem nekem valóak a nagyon meleg évszakok. Szerencsére jelenleg élvezhetjük a csodás őszi pillanatokat, és idén nagyon kedvezőnek tűnik,ugyanis kellemes az idő és nincs hideg meg eső,hanem épp annyira süt a nap és van meleg amennyire kell,hogy elviselhető hőfok legyen. Ezt természetesen úgy gondolom ki kell használni,hiszen esős és téli időkben ülünk majd épp eleget otthon.
Ebből adódóan sikerült egy újabb fotózást összehozni,annyi különbséggel,hogy most életemben először nem tudtam mi lesz,meg hogy lesz, ugyanis számomra egy teljesen ismeretlen ember talált meg.
Egy facebookos eladós csoportban láttam egy olyan kiírást a lány részéről,hogy a vizsgamunkájához keresne extrémebb embereket. Hát elnézve azokat akik jelentkeztek,hírből nem ismerték az extrém fogalmát, de mivel ki volt írva,hogy meg van az alany,így először tovább pörgettem. Aztán úgy voltam vele,hogy azért oda kommentálok neki.
Rögtön jött a jelölés és elkezdtünk privátban beszélgetni,majd kitűztünk egy időpontot. Számomra külön öröm volt,hogy lány az illető és,hogy rendesen a fotózással foglalkozik és nem csak amolyan hobbi szinten. Már csak a kérdés az volt,hogy valóban össze jön e.

Az eddigi instagramos pályafutásom alatt,azt hiszem vagy 3 fotóssal sodort össze az élet és mindhárom belelkesült,de végül egyikkel se jutottunk el odáig,hogy dolgozzunk is. Volt amelyik a megbeszélt idő pont előtt eltűnt,elérhetetlen volt, volt egy amelyik messzire rakta a fotózás időpontját -ebből már leszűrtem,hogy nem akar ő semmit se (bár sose értettem,hogy miért nem lehet nyíltan,őszintén elmondani,hogy nem és pont)- és volt egy akivel egyszer vagy kétszer ha beszélgettünk,de ott a "majd" szócska mindent elárult. Ezek amúgy mint hímnemű illetők voltak,szóval annyira nem bántam a dolgokat,viszont miattuk fenntartással vagyok azóta mindenki felé aki fotósnak mondja magát.

Szerencsémre,ez az ismeretség teljesen pozitívan sült el. Egy barátságos,lelkes és megbízható emberről van szó,akinek már csak egy kevés van vissza a vizsgáig és nagyon lelkiismeretesen készíti a képeket.
Persze nagyon furcsa volt,hogy nem én magam oldottam meg most,meg úgyszólván tényleg szinte semmi dolgom nem volt,viszont szembesültem egy nagyon rossz részével az egésznek: ez pedig a derítőlap :D  Utálom,nagyon sok képen azok a gyengén kivehető mimikai ráncok totálisan látszottak és hát kisült a szemem akárhányszor használtuk. De ettől függetlenül nagyon jól tudtunk együtt dolgozni, meg úgy beszélgetni is,szóval örülök az egésznek,meg annak,hogy bár nem itt lakik,de közel Pécshez. Ha valakit érdekelnek a munkái,az a Dora S Photography oldalon megtalálja őket.

S akkor íme pár kép a mi munkánkból- párat tettem már fel facebookra,de sokat itt láttok először.  Úgy gondolom,hogy fogunk tudni fejlődni még együtt és kezdetnek nem rossz (: 













6 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek a képeid! ^^ Fantasztikusak lettek, irigyellek érte. :D Helyileg hol készültek? :) Gyönyörű vagy, igazi Goth Királynő. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó annyira kedves vagy,hogy ilyeneket mondasz és köszönöm szépen ;)
      A képek a belvárosba készültek- ami még nekem is új volt,mert így ilyen szerkóban kicsit érdekes volt a városban a helyszínek között vonulni :D

      Törlés
  2. Szép képek, mint mindig... egy-kettő maga a tökéletesség! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát én magamon mindig látok hibákat,de köszi ;)

      Törlés
  3. Fentről a harmadik az abszolút kedvencem ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj,az sok embernek :D A fotós is mondta,hogy szereti azt a képet. Amúgy köszi ^^

      Törlés