Oldalak

2017. április 21., péntek

Restyle vs. Killstar

Akik régebb óta követnek (juj ezt mindig el kell mondanom :D ),azok tudják szerintem,hogy eléggé nagy Restyle (márka) rajongó vagyok.  Korábban már említettem,hogy nem egy márka szerint ítélem meg a termékeket,mert a legtöbb ruhámnak semmi -híres- márkája nincsen és mégis nagyon jók,de azért azt sem szabad elfelejteni,hogy általában az ilyen termékekre nincs garancia,hogy jók és sokáig velünk maradnak- persze arról sincs,hogy a márkás igen,de a jelenleg párbajozó termékekről az nem mondható el,hogy 2 hónap után kukába valóak.
Rossz szokásom,hogy őrzöm ezeket.

Jó pár évvel ezelőtt rendeltem a Restyle oldalról először. Eleinte egy barátnőmmel közösen,meg még plusz pár emberrel kezdtük, mára már egész sokan szoktak csatlakozni hozzánk,ami mostanság nem annyira jó,mert a postázási szabályok ennél az oldalnál megváltoztak -amit egyikünk sem tudott hova tenni.
Jár az ingyen posta bizonyos összegnél,de ezt az összeget pontosan kell elérni,mert ha kevesebb,vagy ha több (!) akkor már fizetni kell termékenként x eurot. Ez a legrégebbi rendeléseknél abszolút nem volt így, mert ha túlmentünk az x eurot,akkor is free post. Emiatt is kezdtünk el egyre többen lenni,mert így megérte mindenkinek. Aztán változtattak,és folyamat gondokba és kompromisszumokba ütközünk emiatt.

Ennek a márkának több újítása is volt, és jelenleg karácsony előtt dobtak piacra új termékeket, azelőtt meg behoztak másik márkától (punkrave) cuccokat,de annyira nem voltak népszerűek; illetve jóval előtte kapott az oldal egy teljesen új megjelenést is (a címkék,amik a termékeken vannak,azok is folyamatosan változtak). A régi megjelenése kicsit romantikusabb hangulatú volt (legalábbis számomra), a mostani pedig a mostani goth trendeket követve (a termékekkel együtt) egyszerűbb és beleveszi a witchcraftot mint témát, és egyéb szimbólumokat.
Nekem tetszik az új külső is,de a régit jobban szerettem,viszont az új termékeket imádom.

Nagyon sok cuccom van tőlük,mert sokat rendelünk,illetve jó minőségű dolgokat árulnak. Eleinte csak egy pólót rendeltem,majd lett belőle több is, aztán később egy átmeneti kabátot is, ékszereket és a legutóbbi rendelésem egy acélos fűző.
Persze itt is vannak olyan szériák,amik sajnos nem a legjobbak- főleg az új termékeknél mondható el ez,és ékszerek meg táskák esetében. Valamiért ezek nem bírják; vagy a cipzár megy tönkre,vagy a füle szakad le a táskának és a többi. Elképzelhetőnek tartom,hogy amiatt is van ez,mert sok esetben sajnos a mennyiség dominál itt is és nem a minőség. Én személy szerint nem tudok rosszat mondani,mert még nem esett szét semmim tőlük.  Talán a legeslegelső (évekkel ezelőtt rendelt) pólóm varrása kezd kicsit felfoszlani.

Előnyei:

 • jó minőségűek a termékek;
 • ki lehet fogni jó akciókat;
 • sok online oldalhoz képest tűrhető ára van jó pár terméknek;
 • követi az oldal az aktuális goth trendeket(napra kész);
 • hamar kipostázzák;
 • rendesen be van csomagolva az árú;
 • gyorsan pótolják ha elfogyott valami;
 • vannak nagyobb méretek;
Hátrányai:

 • előfordul néha olyan széria,ami nagyon drága,de rossz minőségű;
 • van,hogy a túlzott érdeklődés miatt a mennyiségre kezdenek el figyelni és nem a minőségre;
 • a postával sok a balhé mindig- nem mindig sikerül összehozni pont az ingyen postát és akkor azok az emberek akik rendeltek,jól megszívják;

Az évek alatt :D 


A Killstar márkát orrba-szájba tolják mostanában minden netes platformon. A legtöbb stílusban mozgó emberke biztos is,hogy ismeri ezt: vagy modellként,vagy vásárolt már valamilyen ilyen terméket.
Nekem ez volt a legelső és most hirtelen nem tudom eldönteni,hogy utolsó alkalom e,hogy innen rendeltem.

Ez az oldal is nagyon naprakész a goth trendekkel,és választás is akad bőven! Az ember lánya nem is azonnal tudja eldönteni,hogy mit is akar pontosan,mert mindig megtetszik valami új- de ugye mindent nem lehet. Legalábbis magyar szemmel nézve.
Egyszerű az egész megjelenése a honlapnak,ömlesztve nézegettem én a cuccokat legutóbb. Nagyon nagy csalódás volt az,hogy pont egy akciós időszakban nézegettem a termékeket,de mire odajutottunk,hogy jó rendelünk,sajnos ez véget ért és azóta se láttam ilyen leárazást. Itt kicsit szomorú voltam,mert így fele annyi cuccot rendeltem,mint amennyit akartam. C'est la vie...

Ezt szintén egy barátnőmmel intéztük,de ezt mi csak ketten,mert még egyikünk sem rendelt innen és nem nagyon akartunk olyanokba belebonyolódni,hogy valaki rendel sok mindent,végül "mégsem szeretném", s mindezt akkor közli mikor le van rendelve-sajnos ehhez túl drágák a cuccok... Szóval ezek elkerülése végett csak ketten vásároltunk most.
Itt is van ingyen postára lehetőség,szintén úgy,hogy el kell érni x összeget és akkor mehet ingyen,de végülis kettőnknek nem jött össze (magyar pénzben,majdnem 60-70ezernek kellett volna összejönnie),viszont a postaköltség sem volt annyira eget verő, így kifizettük azt is.

Őszintén szólva nagyon meglepődtem,mert iszonyú hamar megérkezett hozzánk a rendelt árú- kb. 3-4 munkanap alatt meg volt,nem is értettük,de örültünk (: Maga a csomag összeállítás az lightos volt: semmi szórólapot,vagy köszönjük a vásárlást papírt nem kaptunk,semmi promo cuccot... Ezt barátnőm meg is jegyezte,mert nem kevés összeget hagytunk ott,de ez nem róható fel olyan nagy hibának,mert nem kötelességük ez.

A termékek amiket rendeltünk iszonyú jó minőségűek,nem nagyon lehet rá rosszat mondani. Idézem barátnőm szavait:
"Bármennyire is szeretnék rosszat nem tudok róla mondani, ha csak az ára nem az. De amint megfogja az ember megérti hogy miért kerül ennyibe. A kötött pulcsi iszonyat puha a nyári ruha pedig szintén tökéletes anyagból készült. A postázás meglepően gyors volt hétfőn feladták csütörtökre már a kezemben volt a csomag. Nagy fekete hullazsák óriási Killstar felirattal. Összességében az akciós részlegből megéri vásárolni főleg ha többen vagytok rá!" 

Adritól ♥

Én egy pénztárcát rendeltem,meg felvarrókat. Kicsit féltem a tárcától,mert nagyon más elrendezésű,mint amilyet eddig használtam- inkább tűnt irattartónak,mint pénz tartónak. Viszont azóta is ezt használom,nagyon nagy és kényelmes - végre elférnek az apróim,amikkel eddig csak a baj volt.

Előnyei:

 • nagyon jó minőségűek a termékek;
 • nagyon gyorsak és pontosak;
 • naprakészek és figyelnek a goth trendekre;
 • vannak extrémebb dolgok;
 • mindenki tudna ott böngészni,mert rengeteg a választék;
 • vannak nagyobb méretek;Hátrányai:

 • nagyon nagyon drága,még akkor is,ha épp akciós;
 • mindenki ezt sztárolja mostanság -bár ez nem feltétlenül jelent mindenkinek hátrányt;
 • sok jelkép, szimbólum válik divatossá és valószínű,hogy sokaknak fogalmuk sincs a jelentésről;
 • ha nem többen rendeltek van postaköltség;Igazából ha össze kéne vetni a két oldalt,nem tudom melyiket választanám,de nagy valószínűséggel a Restylet. Törzsvásárlója vagyok,nem feltétlenül minden kerül horror árakba - egy pólót mindenki tud venni teljesen reális áron. Nem akarom sztárolni egyiket se,de amennyire féltem ettől az oldaltól annak idején,annyira pozitívat csalódtam benne. Mindig hozakodnak elő valami újjal,szóval nem válnak unalmassá.


Ismeritek ezeket a márkákat?
Van kedvencetek? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése