Oldalak

2017. május 15., hétfő

Nyx Westend megnyitó és egy kis Killstar- ja meg Joynap

Az elmúlt időszakom nagyon zsúfolt és sok volt,így ezt a kis vásárlás túrát próbáltam szórakozásnak felfogni,amiből hosszú ideig nem nagyon volt semmi mostanság. Pont egybe esett a megnyitó,a Joy napok, és a Killstar rendelésem is megérkezett.

Nagyon szeretem ezt a Nyx terméket,illetve a bőröm nagyon szereti,de eddig sajnos nem nagyon lehetett könnyen hozzájutni. Pár éve még nem volt egy felkapott márka itt nálunk,de valahol örülök neki,hogy most van,mert így könnyebben -horror postaköltségek nélkül- hozzá lehet jutni végre a termékekhez.
Úgy hozta az élet,hogy most a 12.ei hétvégén sikerült kijutni Budapestre a westendi Nyx üzletmegnyitóra. Már mikor megláttam facebookon az eseményt,akkor eldöntöttem,hogy szeretnék elmenni. Habár tudom,hogy volt az Alleban (azt hiszem ott,de ha keverem bocsi) is,de mivel nem vagyok pesti,így  sajnos nekem ez esélytelen,meg nem úgy megy,hogy gondolok egyet és akkor csak elugrom.
Ez most innen Pécsről eléggé nagy szervezést igényelt,mert nem egyedül mentem,és mivel nem volt kedvünk végig állni x órát sorban (várható volt hogy ez lesz sajnos),így már csütörtökön felutaztunk barátomhoz Abonyba,és így pénteken egy hajnali vonattal felmentünk Pestre. Mégis csak kényelmes volt,mint Pécsről indulni hajnali 5kor és akkor így is kb. csak 10 értünk volna fel és azt köszi nem-főleg,hogy 8-9 között már giga sor volt mögöttünk.

Felértünk,ráadásul a vonat a nyugatiba tett le,ami tökéletes volt. Még nem volt sor,így volt idő kicsit lazulni a vonat után,majd azért időben sorba álltunk,mert már 15 percen belül azért gyülekeztek az emberek. Kb. 30-40 ember ha állt előttünk,szóval nem volt vészes.

Soha nem voltam még ezelőtt ilyen megnyitókon,és nem is tervezek ezután se,de mivel a Nyx nekem egy nagy kedvencem,így gondoltam miért ne alapon,hogy elmegyek,meg akkor már vásárol is az ember. Maga az esemény eléggé nagyszabásúnak tűnt- habár nincs viszonyítási alapom- mégis azt kell mondanom,hogy nagyon készültek rá.
Külön sminkes rész is volt,meg valami hajszínező sarok, rengeteg ember dolgozott azon,hogy a várakozók ne unják el magukat, ezért folyton jártak körbe,ahol különböző dolgokat osztogattak,mint például kitűzőket,karszalagokat,tetkót,a terméket hirdető kártyákat. A kedvencem a régi fényképezőgéppel készült képek voltak,amiket ott helyben meg is kaptál,bár nekem nem lett sajátom,mert akivel mentem nem lehetett ilyeneket csinálni.

Baromi sokat kellett várni 10 óráig. Kb. 8 óra körül értünk fel és onnantól várakoztunk,és nem igen lehetett elhagyni a sort,mert akkor nyilván elfoglalják az ember helyét. Ahogy közeledett az idő,egyre több "fontos" ember jelent meg,interjúkat adtak,majd volt nagy visszaszámlálás,majd megnyitották az üzletet. Mindenfele kameráztak,fotóztak,aminek nagyon örültünk,főleg mert koszos vonatozás után az ember nem érzi magát éppen túl szépnek :D

Nem mehetett be egyszerre sok ember az üzletbe,és jellemző módon pont előttünk zárták le az utat,így nekünk még utána várni kellett. Az eseményben meg volt hirdetve,hogy az első 150 ember ajándék termékeket kap meg egy sminktáskát- így szerencsére sokan hamar kijöttek az üzletből,mert csak az ajándék termékekért mentek.

Végre mi is bejutottunk az üzletbe,hát azt hittem meghalok. Hirtelen nem tudtuk merre induljunk,mit nézzünk,mert mindenhol emberek voltak,akikre ha nem figyelsz letaposnak,bedarálnak. Mondjuk én tudtam mit akarok,szóval célirányos voltam.
Sikerült vennem egy folyékony alapozót, végre egy fasza szemöldök ecsetet,meg egy szempillaspirált.  Nagyon szörnyű volt ennyi ember között tobzódni ,meg úgy egyáltalán létezni,mert mindenki odajött melléd,ez kell az kell és hát így nehéz volt nézelődni. Szóval azt majd legközelebb megoldom,most elhoztam amiket terveztem. Viszont ami az egész mellett szólt,hogy mindenki iszonyú kedves volt,segítőkészek voltak,informáltak ha kellett és abszolúte nem néztek ki.

A fizetéskor a pénztárnál adták oda a meglepetés csomagokat,amik nem rosszak,bár nekem sikerült olyan nem nekem való színeket kifognom,hogy nem igaz :D Így ha valakihez jutottak sötét színek és van kedve,elcserélem vele szívesen :D 
Amúgy egy szemhéj púdert kaptunk (én az electric színt), meg egy jumbo szemcerkát, illetve egy szájfényt (nekem sugar cookie), plusz ugye a smink tasit,ami persze rózsaszín és ajh :D Bár nem lehet egy szavam se,mert a többi cucc amiket még a sorban osztogattak nekünk mind fekete volt ;)

Viszonylag hamar fizettünk és mentünk is. Aztán volt még jó sok időnk -a tömeg meg közben duplájára nőtt-, mi mentünk a joy napos dolgokat beszerezni. Még a vonaton kivagdostuk a kuponokat amik kellenek.
Maga a Westend nagyon nagy és így,hogy pécsiek vagyunk nagyon durva volt mind eligazodni,mind választani egy üzletet ahova be akarunk menni. A legtöbb hely unalmas volt és béna cuccokkal volt tele. Túl sok volt minden egyszerre. Aztán végül vettünk ezt azt a Rossmannban,meg a Dmben és kb. ennyi.

Időközben találkoztam Aleesiaval,aki csodálatos kézügyességével összedobott nekem egy fejdíszt,meg kölcsön adott egyet a fotózásra ;) Velünk töltötte a délutánt utána,aztán hárman mászkáltunk.  Közben átvettem egyik ismerősömtől a Killstar rendelést. Igaz azt mondtam,hogy nem akarok többet rendelni,de végülis megnéztem a leértékelt részt és volt kér olyan cucc ami nagyon megfogott *-* Gondoltam akciósan oké,meg ha már kimenő dolgok és soha többé nem lesznek,az nem jó. Szóval vettem egy pólót,meg egy pulcsit.
Egy World Wide Witch pulcsi,meg egy Resting Witch Face póló
Ez meg egy kendő a Rockpincéből.

Azóta felpróbáltam: a póló nagyon kényelmes,nagyon jó anyaga van,mondhatni puha és jó a méret. A pulcsi viszont nagy és kb. mintha egy zsák lenne rajtam,de meglátjuk mit lehet vele csinálni :D
Ezek után elsétáltunk a Rockpincébe is,akartam Zolinak venni valamit,meg akkor a csajok is nézelődtek.  Elég sok időt elvertünk ott,fel sem tűnt. Aztán még utána vissza mentünk a plázába,még nézelődtünk,aztán mentünk a buszhoz és le Dunaújvárosba,ahol Zoli egyetemen volt.

Aztán együtt haza Pécsre. Nagyon fárasztó és sok volt ez a nap,pláne úgy,hogy egész héten nem pihentem szinte semmit. De azért összességében szerintem megérte,mert jó nap volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése