Oldalak

2018. május 9., szerda

Amiket szereztem ♥

Nagyon sok minden járt a fejemben az elmúlt időszakban,de a nagy vizsgára való készülés miatt mindent kiiktattam a hétköznapjaimból- többek között a bloglást.  De ettől függetlenül a háttérben eléggé sok minden történt,amikről szeretnék mesélni szép lassan.

Első körben mutatnék pár dolgot,amit az elmúlt hónapokban vásároltam. Igen,ez tipikus,hogy ilyennel indítok- bocsi, nő vagyok ;)
Képeket láthattatok, ha követtek instagramon vagy facebookon; úgy tűnhetett,hogy mindent egyszerre vásároltam,mert úgy posztoltam,pedig nem. Csak volt ami rendelés megérkezett és nagyon nem érdekelt,mert sajnos a vizsga,vizsga...

Karácsony körül rendeltem meg az első színes lencsémet. Mindig is csorgattam a nyálamat a szebbnél szebb színes lencsékre,amiket másoknál láttam és annyira ki szerettem volna próbálni őket,de fogalmam se volt,hogy ez hogyan működik. Nem vagyok szemüveges,így a sima kontaktlencsét se ismerem.
Fekete szélű,fehér lencse ♥
De végül csak megrendeltem a lencsét; egy Crazy Lens márkájú darab,ami egyébként szerintem a legolcsóbb kategória,mert ahogy nézelődtem külföldi oldalakon, hát láttam vannak súlyos összegek is. De ezt én akkor nem tudtam,meg,hogy van e különbség,vagy mi van- annyit tudtam,hogy a lágy lencse a jó :D

Miután megérkezett,rengeteg videót néztem a berakásról, a tárolásról. Az enyémek egy évesek; bár nem tudom,hogy mi van ha utána is hordom. Sokat kérdeztem és kutattam,végül megvettem a folyadékot hozzá,vettem lencse tartókat (vagyis akkor még csak egyet), de betenni még nem mertem.
Sokat kerülgettem mint macska a forró kását,aztán egyszer rászántam magam,hogy oké, megtanuljuk betenni.
Az első szememmel vagy fél órát szórakoztam mire sikerült,a másik csak öt perc volt. Kép akkor nem készült róla, vagyis találtam egyet a telefonomon,csak se smink,se semmi- szóval csúnya a fejem,de a hirtelen örömtől ennyi telt.

Utána -hogy már tudtam,hogy én is képes vagyok erre :D - a többi könnyen ment. Rögtön rendeltem is a következőt,ami egy fehér darab fekete kerettel. Ez olyan Mansonosnak tűnik,de nagyon tetszik, másokon is mindig tetszett,alig vártam,hogy kipróbáljam. Ezt többször használtam már,talán azért,mert ennél a legfeltűnőbb a változás.
Teljesen fekete lencse

Aztán ezután jött a következő,ami egy teljesen fekete. Na ezzel bajban voltam,mert nem tudtam eldönteni melyik a külseje, így rögtön bele is futottam a hibába: kifordítva tettem be. Hirtelen nem tudtam,hogy mi ez az éktelen rossz érzés,szúrás. Kivettem mert nem viseltem már, aztán mondom megpróbálom fordítva. Na ez volt a baj. Nagyon kellemetlen tapasztalat volt, és félek, hogy ezek után se fogom tudni hogyan tegyem be, mert egyszerűen meg nem mondja az ember,hogy melyik a külseje és a belseje. Őt egyszer viseltem csak, aminek az oka igazából annyi,hogy hát  annyira sokat nem dob a szememen.

Teljesen függő lettem és láttam külföldi oldalakon extrémen szépeket- de azok már sokkal drágábbak. De majd egyszer, addig beérem ezekkel is.  Utcán még nem viseltem, csak pár kép erejéig. Gondolkodtam mondjuk rajta,hogy jól nézne ki egy fotózáson,de rájöttem,hogy ha itthon ennyit bénázok vele,akkor ott se lenne ez másképp,így azt még nem mertem bevállalni.


A lencséken kívül beszereztem még jó pár gyönyörű ékszert Melindától, Gothic Rosette oldalról. Nagyon sok szép, kézzel készült ékszere van, ha tehetném igazából mindent elhoznám tőle, de nem vagyok gazdag. Ezeket is így év elejétől gyűjtöttem be- de láthattátok már rajtam.  Most jelenleg van tőle két csodálatosan szép csipke karpántom (fotózáson rajtam volt), egy cuki szemes denevéres medál, illetve egy kalapom, meg még egy medál (csak ez az utolsó kettő még nincs nálam,mert személyesen venném át).
Szeretem ezt a nyakláncot- elég sűrűn hordom.
Nagyon szeretek tőle vásárolni, mert nagyon kedves lány és minden egyes darabja egyedi amit készít. Illetve mi már magasabb szinten űzzük a dolgokat, ugyanis sikerült egyeztetni egyéb egyedi kiegészítőket,amiket ő csinál meg nekem. Rengeteg szép holmit látok mindenféle külföldi oldalon,de a fene se akar mindig onnan rendelni,meg miért ne a hazai embereket támogassuk?!
Szóval van most egyedi projektünk is,de ezekről nem sokat tudok nyilatkozni. Hamarosan majd.

Illetve most vettünk egy új laptopot. Nagyon szeretem a régit is,és nagyon nem szeretek a dolgaimtól megválni,de muszáj volt túladni azon,hogy egy erősebbet vegyünk. Az enyém elkelt már (családban marad szerencsére), és meg is lett helyette az új szépség. Vagyis annyira nem szép mint a másik,de annál jobb. Zoli laptopja is eladásra van kínálva (ő is viszonylag családban marad), de az majd csak később.
Közben készül ez a bejegyzés :D 

Nekem annyi volt a feltételem,hogy ha veszünk másikat,akkor mindenképpen fusson rajta a Skyrim (női logika) :D
Mert imádom azt a játékot,de az enyémen esélye sem volt, Zolién még úgy ahogy elment low grafikával,meg úgy,hogy szaggatott néha amíg be nem töltött rendesen...  De most megtörtént a csoda, fel lett az újra rakva,át a mentések és teljesen maxon viszi *-* Nagyon szerelem az egész. Természetesen maradtam Lenovos- nekem valamiért ezek a szimpatikusak.
Azt hiszem most már lehet Sims3-azni, Dragon Age-ezni, bármi. Mondjuk ezek az én laptopomon is elfutottak,csak néha akadozás volt.
Szóval nem bántam meg,remélem sokáig  velem lesz. Már csak Zoli gépére leszek kíváncsi,de azt majd csak év vége felé vesszük meg.

Egyenlőre ennyi. A következő posztban mesélek a Killstaros rendelésekről, tapasztalatokról illetve megmutatom miket kaptam két kedves ismerősömtől, amiknek nagyon nagy hasznát veszem; illetve szeretnék majd mesélni röviden a Budapesten tett kirándulásunkról,mikor családostól elmentünk az állatkertbe.

Annyi minden van,de nagyon elmaradtam. Hamarosan ezek is pótlásra kerülnek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése