Oldalak

2015. január 12., hétfő

Goth kihívás 2. - Szoktál-e ezt-azt goth jellegűvé alakítani a hétköznapi tárgyaid, dolgaid közül? és Meddig tartott/tartana összeállítani egy teljes ruhatárat?

Folytatom a 2. Goth kihívásos blokkot. Megint két kérdéssel jövök -hogy gyorsabban menjen.

  • Szoktál-e ezt-azt goth jellegűvé alakítani a hétköznapi tárgyaid, dolgaid közül?
  • Meddig tartott/tartana összeállítani egy teljes ruhatárat?
Hát sajnos nem sűrűn. Ami az én tehetségemet illeti ezen a téren az egész tré.  Szoktam ezt azt kreálgatni ,de leginkább csak a falamra denevér,meg egyéb mintákat. Inkább csak csodálom más DIY tehetségét és ha valaki megtisztel a kreálmányaival ajándékba,akkor nagyon szoktam értékelni. ♥

Ruhatár. Jó kérdés; nem mértem az időt mire kialakult  a ruhásszekrényem,de az érzékelhető volt,hogy évek alatt. De ez olyan dolog szerintem,hogy nincs eleje vagy vége. Mert mióta az eszemet tudom kaptam/vettem ruhákat -amikor a stílusom megtaláltam,akkor célzott volt a ruhavásárlás- ,és sose lesz vége,mert mindig fogok vásárolni magamnak. De a "kemény mag" meg van: alap szín a fekete és onnan már változó ,hogy milyen forma,méret,fazon. 
De gondolom ez mindenkinek hosszabb idő,mire megtalálja magát, meg hogy mi tetszik egy ruhában. A goth stíluson belül sok olyan tényező van amit figyelembe szoktam venni fazon tekintetében. 

2 megjegyzés:

  1. Mindig alakítgattam a cuccaimat. Hol pár csat került rá, hol csipkebetét, vagy kantár. Vagy a világos táskát kihímeztem, és hasonlókat kötettem el. Illetve, volt egy olyan időszakom, amikor csak azért vettem ruhákat, hogy alakítgassam őket, elsősorban az alkatomra, másodsorban az ízlésemre.
    A ruhatáram olyan, mint az olvasásra váró könyveim polca: folyamatosan csak bővül. Sosem lesz kész. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó neked- én nem nagyon foglalkozok ilyenekkel. Elvileg jó lenne a kézügyességem,csak azt elhagytam valahol gyermek korba :D Meg nekem nem jön úgy az ihlet sose-néha elkap és akkor alkotnék,de akkor meg alapanyag nincs xD
      De mások kreálmányait imádon elnézegetni (:

      Törlés