Oldalak

2012. április 27., péntek

Elnézést

Hát most sajnos megint nem voltam napokig,de meg volt rá az okom. Szobát festettünk anyummal,pakoltunk sokat,akkor valamelyik nap elhoztuk az összes ott maradt cuccomat Márkótól,akkor azt is el kellett pakolnom,plusz mennem kellett bevásárolni anyummal,szóval elvoltam. De most már vagyok.

Semmi érdemleges nem történt velem amúgy, Attilával sokat beszélgetek, és most már végre beszéltünk mikrofonon,szóval újra hallhattam a hangját =) (nem mintha nem emlékeztem volna rá :P )
Ezen kívül Márkó a fejébe vette ,hogy engem vissza fog szerezni,meg hogy én majd vissza megyek hozzá, hát persze. Tudja,hogy Attilával vagyok közeli kapcsolatban,és hát szeretné szétbarmolni szerintem ezt is,úgy mint korábban (mikor az a srác udvarolt nekem,ő meg passzívan hergelte)
Folyton sértegeti szegényt,és nekem ez lelkileg megterhelő,és fáj,bár Attila azt mondta ne foglalkozzak vele,ez tipikus gyerekes megnyilvánulás.  No mindegy.
Szóval nálam zajlik az élet. Eléggé sajnálom,hogy mostanság nem tudtam írni,de igyekszem nem elmaradozni-bár nem rajtam múlik.

Viszont furcsálom az új blogot. Nekem szokás szerint semmi nem látszik az egészből,mert olyan kicsi a hülye képernyőm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése