Oldalak

2013. május 18., szombat

Vasember 3

Azért a múlt hétvége előtti hétvége megint jó volt - csak hogy meséljek is valamit. =) Pénteken leutazott hozzám Dani *-*
*törölt tartalom*
{...} én elmentem suliba {...} Dani akkor ébredt mikor én hazaértem :D Aztán miután átöltöztem,kitalálta,hogy menjünk be a városba :D Küldtem volna melegebb éghajlatra,hogy nem tudta előbb mondani.
Elmentünk a buszvégállomásra,hogy vehessen le pénzt ha tud, és ha tud,akkor mozizunk. Szerencsére sikerült neki,amin meg is lepődtem. Így bementünk a városba a plázába,megvettük a jegyet a Vasember3- ra *.*  Nagyon örültem,mert kb. mindenki tudja,mennyire szerettem ezeket a Marvel filmeket ^^ Thor,Bosszúállók (♥), Vasember részek,stb. *-* 
Sok időnk volt még a film kezdéséig,így a kedvenc helyemre mentünk- a könyvesboltba :D  Ő nagyon lazán megvette magának a 3 kötetes Lovecraft műveket. 3 nagyon vastag könyv, jó sztorikkal =) Plusz az mondta ,hogy én is választhatok magamnak könyvet. Hát ha már elkezdtem a Vámpírkrónikákat,akkor a Lestat, a vámpír-t kértem *-*   Leszakadtunk a sok könyvtől,de megérte,mert ő gyűjtő, minden Lovecraft könyv kell neki =)
Aztán benéztünk a játékboltba,a keleties boltba,ahol megkaptam a kedvenc füstölőmet =) Közben 100× kirohangáltunk cigizni. Gyrosoztunk is,amit nagyon szeretek. Én mindennek ellen tudok állni,annak annyira nem. Pont azt beszéltük,hogy most inkább gyrosozzunk,mert eddig mindig kínaiztunk. Aztán beültünk egy bárba,ahol kaptam limonádét- epreset- ,meg életemben először kóstoltam pina colada-t. :D  Eddig nekem ilyenem,csak illatban volt, és most meg is kóstolhattam. Nagyon nagyon finom koktél, enyhe alkohollal. De maga az utóíze vanilia-kókusz *-* Hát esküszöm a fejemet majdnem elhagytam,annyira finom volt *-*
Aztán mentünk a filmre. Én nem csalódtam annak ellenére,hogy már mindenki elszidta a filmet. Nekem az első két rész is tetszett ,de erre se mondanám ,hogy nem jó. Tipikus Vasemberes volt, tipikusan humoros,amennyire ezek a filmek szoktak lenni, kellő izgalommal. Nem vagyok filmkritikus,de szerintem jó volt. Jó páran bent maradtunk amúgy a végén és megvártuk míg lepörög a stáblista,mert a marvel filmekre jellemző,hogy a végén van még valami. Aztán azt még megvártuk. Talán lesz még folytatása.
Aztán hamarosan jön a Thor 2 *-* Az a másik ami izgat rendesen, meg év végén egy Hobbit 2 *-*  Szóval lesznek jó dolgok ebben az évben.
Aztán hazajöttünk- természetesen az eső elkapott minket,így a könyvek miatt (meg mert nem hoztam ernyőt) taxival mentünk haza.
Vasárnapra nem terveztem semmit úgy igazán. Akkor még hatása alatt voltam a filmnek :D
Dani be akart menni,hogy szerezzünk nekem napszemüveget. Természetesen egyikbe se tetszettem magamnak- nekem ezek nem állnak jól. Elég nagy kár,mert kisül a szemem a napon,de ez van.
Utána sétálgattunk,meg vett nekem testgyertyát (ezt mér régóta szerettem volna,még egy munkatársam ajánlotta; energia tisztításra jó,meg segít a kialakult gyulladások csökkentésében- s mivel anyagcsere gondjaim voltak,kiakartam próbálni).  De vasárnap inkább itthon voltunk,mert hétfőn már ment el =(
Hétfőn reggel még bementünk a melóhelyemre,de hamar mennie is kellett. Eléggé szomorú voltam,főleg mert azóta se találkoztunk még. Majd csak hónap végén- az még messze van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése