Oldalak

2013. május 25., szombat

Vzsgák!

Elnézést mindenkitől,hogy az utóbbi időben megint alig jelentkeztem. Nálam ez sajnos megszokott dolog. Most van az utolsó két hét vissza a suliból; a mostani szombat,meg a következő. Ezen is vizsgáztam ;jelenleg túl is vagyok már rajta. Nagyon nagy szerencsénk van ezzel a tanárral,mert hagyta,hogy segítsünk egymásnak, mások a jegyzeteket lapozták és semmit nem szólt a világon!
A jövőheti az amitől rettegek nagyon,mert az szóbeli lesz és egy másik tanárnál. Hát totálisan kész pánikban vagyok.  Most hamarosan utazok el Dunaújvárosba,Danihoz,aztán üres óráimban (míg ő dolgozik) én a tanulásra görcsölök rá. Nagyon sok az anyag és kevés az idő; pont egy hét. Jövőhéten ilyenkor felszabadult ember leszek. 
A munkahelyemen a részlegvezetőnk nagyon jó fej volt,mert kinyomtattatta nekem az összes olyan anyagot ami eddig nem volt meg! Szóval legalább az anyag meg van,tanulhatok.
A lényeg,hogy mindenki szurkoljon,mert félek tényleg. A szóbeli vizsgák az én mumusaim; össze vissza fogok hebegni-habogni =(  De majd csak túl leszek ezen is, és onnantól lesznek hétvégéim! =)


2 megjegyzés:

  1. Ne izgulj, drágám, szuper ügyes leszel, ahogy eddig is! Nagyon drukkolok neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj nagyon köszönöm! Az egész hetem a pánikolásból állt =(

      Törlés