Oldalak

2013. június 10., hétfő

Finish

Már nagyon unom. Minden csoda 3 napig tart. Az én esetemben 3 hónapig. Eddig voltunk Danival együtt.
Ez most kicsit megrázó lehet-ahogy nekem is az.  Úgy éreztem,hogy minden túl gyorsan alakult a kapcsolatunk , én meg valahol lemaradtam.
Nagyon sajnálom őt,mert jó ember s most is kedvelem,de nem tudok meglenni mint párja. Érzem,hogy nem ő az igazi (igen én még hiszek ezekben) ,így nem rabolom az idejét. Felesleges lenne.
Persze most mindenki szemében szemét kurva leszek/ vagyok (vagy ki tudja mi egyéb),de ha kicsit is átéreznék amit én,akkor megértenék. Nyilván ezt nem várom el mert nincs senki a bőrömben. Ha ez bárkit is megnyugtat, kurva szarul vagyok érzem magam; egy szemét köcsögnek ,aki egy jó embert bánt.  De nem tehetek róla,nem bírtam. Sokszor voltak olyan dolgok a kapcsolatunk során, amik után csak kapkodtam a fejemet. Nem kívánom részletezni,vele megbeszéltem. Csak kár ,hogy hiába.
Igazából én mondtam neki ,hogy nem szándékozom magára hagyni és lehetnénk úgy mint azelőtt,de nyilván idő kell neki is meg nekem is- meg nem tudom mit akar. Hogy bosszút áll e,megszívat e, nem tudom. De egyszer remélem rájön,hogy nem megszívatni akartam,és lehetünk olyan jóban mint azelőtt. Valamiért nekem az jobban bejött.
Sajnálom,hogy nem jött össze ez nekünk. A legnagyobb gondom ott kezdődött,hogy hiányoltam a kommunikációt. Ez valamiért engem kikészített és olyan piszkosul magányosnak éreztem magam mint ezelőtt sose. Ha én nem beszéltem,akkor nem volt nagyon semmi; ha viszont beszéltem,akkor minden csak panaszkodás és nyafogás volt :S Pedig nem volt célom panaszkodni se,szimplán mesélni akartam neki,hogy mik történtek velem. Nem az a fajta vagyok aki csak úgy megoldja a problémáit, szükségem van valakire,aki legalább meghallgat és kiönthetem a szívem. De ez panaszkodás. Nem értem én ezt. De mindegy igazából,csak rossz.
Jelenleg inkább barátokra lenne szükségem, a párkapcsolatokat meg messziről elkerülöm. Sose lesz olyan kapcsolatom ami jó lenne; egyszer megtapasztaltam milyen érzés kötődni,szeretni ,és vágyakozni valaki után (ez egy másik sztori...), s azóta is vágyom erre az érzésre és sehol. Szerintem elbuktam ilyen téren. De jelenleg nem baj,barátok kellenek,akik segítenek kicsit.


2 megjegyzés:

  1. Lehet hogy ez egy kicsit felvidít, de kaptál tőlem egy díjat :)

    http://azrail5.blogspot.hu/2013/06/dijat-kaptam.html#more

    VálaszTörlés