Oldalak

2013. október 20., vasárnap

Díj -megint (:

Nem régiben kaptam két díjat is; egyiket Szilvi barátnőmtől,a másikat meg Erikától (:  Nagyon köszi lányok (: ♥






 Szabályok:

1. Megemlítem kitől kaptam. {Ezt Szilvitől}
2. Kiválasztok négy blogot, aminek kétszáznál kevesebb rendszeres olvasója van.
3. Hagyok egy-egy bejegyzést a kiválasztott blogon.





Választottak:

Fogadott anyum,Petra :D
Timi

Ennyi- mert vissza nem adhatom.


Erikától a díjam pedig:





Ilyet már nem egyet töltöttem ki,szóval csak a kérdésekre válaszolok (:  11 embernek sem tudom továbbítani,mert nincs ennyi ember,akit követnék (:


    Hogyan tudod magad elképzelni 15-20 év múlva?
Jó kérdés.  Igyekszem nem valami kiégett,lepukkant nőt elképzelni,mert nem szeretnék olyan lenni. Stílusilag tuti nem változom-ez már örök dolog,szóval a külsőm marad, és szerintem a személyiségem is.  Pont a napokban hoztam fel ,hogy jellemileg olyan leszek mint Elvira :D A nagy szám tuti megmarad :D



  Mitől félsz a legjobban?
Ha valami megfoghatót veszünk,akkor a pókoktól. Szép kis fóbiában szenvedek. De ha a jövőmre gondolok,akkor talán attól félek,hogy egyedül maradok. S itt nem feltétlenül párkapcsolatra gondolok. Hanem úgy mindenre.


  Hiszel valamilyen "természetfeletti" dologban?
Mindenben hiszek ami természetfeletti.  Nem mondom,hogy mindennap tapasztalok szellemjárást,vagy bármiféle jelenséget is,de legbelül tudok/ érzem,hogy van más is.


 Melyik az a bűn, amit szerinted nem lehet megbocsájtani?
Ha az ember hülyét csinál egy másik embertársából. Ha elhitetsz mással olyan dolgokat,amiket később nem viszel végbe. Az igazságtalanságot. Ha megaláznak. Ha megcsalnak- bár ez benne van a hülyét csinálunk a másikból kategóriában.


  Mi a véleményed a halálbüntetésről?
Elgondolkodtató. Ugyanis aki bűnt követ el (legyen az egy állatkínzás,arra torokra megyek, vagy akár egy nemi erőszak ,ahol úgyszintén) , annak csak megváltás a halál. Gyorsan vége a szar életének. Az ilyen mocsok embereket megkínoznám,és hagynám szenvedni.  Nekem ez a kettő bűn a vörös posztóm,szóval szemrebbenés nélkül megkínoztatnám az ilyenekre vetemedő alakokat. S mindezt úgy,hogy nem vagyok egy szuicid hajlamú emberke.


  Hogyan képzeled el az álomrandidat?
Cöhh :D Álomrandi... persze. :D Meg mindjárt álomférfi :D Én ilyeneken nem gondolkodom,nem érdekel ez a téma. Nem randizgatok,és nem is szeretnék- nekem az túl erőltetett dolog,ahol mindkét fél megjátssza csak magát úgyis... Ebből meg bőven kijutott már,szóval esélytelen :D

  Van olyan film, amit ezredjére is szívesen megnéznél?
Oh,ezt is írtam nem rég,hogy nekem vannak ilyen időszakjaim,mikor kattanok egyet,és előjön egy jó film,és vagy 100× képes lennék megnézni :D A Gyűrűk Ura bővítettet 10× minimum láttam; a Bosszúállókat annak idején szintén vagy 10× megnéztük, a Vasembert,Thort nem különben :D Szóval igen,van jó sok ilyen film :D

  Milyen az az összeállítás, amiben semmiképp nem mennél ki az utcára?
Feketén kívül más színt nem hordok-szóval egyértelmű (: Semmiféle színes cuccban nem mennék ki , illetve nem húznék bő,lenge ruhákat,mert az én testalkatomhoz nem épp előnyös.

  Hiszel a sorsban?
Hiszek bizony! Elég sok Sorsszerű dolog történik velem amúgy is- nehéz lenne nem hinni benne (:

  Melyik a kedvenc vicces sztorid magadról?
Van egy pár vicces esemény ami életem során megtörtént velem- elég vissza olvasni a blogomat (: A nyári kalandjaim Szilvi barátnőmnél eléggé ott volt (: Felbecsülhetetlen emlékek.

  Van példaképed? Ha igen, ki?
Nincs. Nem vagyok már abban a korban,hogy másokat majmoljak (: Tini koromban volt amúgy; Avril Lavigne volt a nagy példakép,de hamar a magam lábára álltam,ez meg elpicsásodott.  Szerencsére sose voltam átlagos ember,így hamar megtanultam a magam feje után menni ilyen téren. Nem mondom,hogy egy hú de egyedi ember vagyok,mert kinézetileg biztos nem... De mivel van egy belső stílusom,ami nem koppintható, így nincs szükségem mást másolni. Engem még a mai napig sokan koppintanak,de ez egy olyan dolog,hogy röhögök magamban egy jót,mert az utánzós embereknek úgyse áll ez jól. Az én stílusom belülről fakad ;)
Viszont olyan emberek vannak,akik inspirálnak (:  Ilyen például Adora Batbra - imádom,hogy mint családanya,feleség is ugyanúgy néz ki, mint azelőtt. Extrém figura.

2 megjegyzés: