Oldalak

2013. október 13., vasárnap

Elvira- The Mistress of Dark ♥

Imádom ezt a filmet,kiváltképp a főszereplő karaktert,Elvirát :D Valahogy annyira beletudom magam képzelni a helyébe. Körülbelül ilyennek képzelem el magam ennyi idősen :D Talpig feketében nagy pofával :D Valahogy ez rám vall.
Mondjuk a színésznő nyilván szebb,de a stílusa olyan mint az enyém. Imádlak ♥












4 megjegyzés:

  1. Én még nem láttam a filmet, de Elvirával sokszor találkozom goth körökben. Népszerű nőci lehet, ki tudja, talán én is megnézem a filmjét :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh,én nem a goth-al kapcsolatban találkoztam vele. Egyszer valamiért nCore-on nézegettem a filmeket nem tudom milyen címszó alatt,és ott találtam ezt,letöltöttem,aztán megnéztem tegnap :D De annyira annyira jó,és hát látok hasonlóságot :D

      Törlés
  2. hehe énsem láttam a filmet, de a 90es évek elején,közepén a játékokkal játszottam :D (2 rész volt), jó kis belezős horror-kaland játékok voltak, az ő főszereplésével, emlékszem talán 8-9 éves lehettem és akkoriban félelmetesnek számitott, volt amikor még aludni sem tudtam annyira fostam XD! De imádtam és emiatt kezdtem el már akkor angolul tanulni hogy értsem is :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebből volt játék?? Nem is tudtam hallod e :O
      Jó hát ezt megértem,mert mikor annak idején én a Fearrel játszottam,számomra az is para volt azért :D A doomról ne is beszéljünk :D Emlékszem mikor azon agyaltam,hogy na majd ha betöltöm a 18at,akkor tuti nem fogok félni (mert ugye 18as a játék),aztán betöltöttem,és ugyanúgy szartam mint előtte XD Szóval ezt a parálást megtudom érteni :D De mikor te 8-9 voltál totál más kaliberű játékok voltak mint ma. Ma minden a grafikára megy (:
      Az angolt meg ne is mondd- én is próbálkoztam ezzel,csak én annyit nem játszottam sajna. :D

      Törlés