Oldalak

2013. október 11., péntek

Túlórázások

*törölt*


2 megjegyzés:

  1. Te jóságos ég, ez még leírva is szörnyen hangzik, nemhogy átélve :O 8 óra bőven sok ilyen gyerekek között, nemhogy 10, meg 12... ez borzasztó lehet, annyira sajnálom, hogy ezt kell átélned :( Nem is csoda, ha ingerlékeny és stresszes vagy, meg hulla fáradt, de erős nő vagy, meg fogod tudni csinálni, aztán utána már összerogyhatsz egy kicsit. A keresztapád miatt pedig szeretném itt is kifejezni legőszintébb részvétemet :( Nagyon remélem, hogy nem fogsz totálisan lemerülni, bár ez elég valószínű, hiszen ennyit melózni, és még suliba is járni, kész katasztrófa... Utána pihenj amennyit csak tudsz, mert nehogy valami komolyabb bajod legyen ebből a nagy hajtásból :(

    VálaszTörlés
  2. Ugye? =( Képzeld el átvészelni =/ Egyedül az volt a jó,hogy pénteken mindenkit hamarabb elvisznek a fenébe,és előbb el lehet jönni. Szombaton meg délig voltam csak és utána go haza. Nem birnám ki... A vasárnapot túléltem szerencsére,csak megint itt van lassan 5 óra és semmi hasznosat nem csináltam.. Edzettem és hajat mostam... S lassan kelhetek. Kevés az idő így.
    A stresszesség,meg az ingerültség is ezért van ám- egyszerűen nem pihenem ki magam =(
    A részvétet meg köszönöm szépen; emiatt is kivagyok. Nem elég nekem az a lelki teher ami van más okokból,most még ez is. De a szembe szomszédom nem halt még meg- hazajött a kórházból és azt mondják megmarad.
    De még a hónapban el kell mennem gyakorlatra is Pécsváradra,aztán lesz egy szóbeli vizsgám az egyik tantárgyból...és ezt tudod is,mert meséltem. A helyzet változatlan e téren. Gondolhatod hogy a hajam kihullik menten az idegtől (: De azért igyekszem nem lehangoló lenni és jó képet vágni mindenhez (:

    VálaszTörlés