Oldalak

2014. február 12., szerda

Betegeskedés

Sajnos megint egyik napról a másikra elkapott a megfázás. *törölt bejegyzés részlet*
Viszont kicsit gyógyír- a lelkemnek-,hogy a múlt hónap elején megrendelt Joy előfizetésem márciusi száma megérkezett (:  Volt egy akciójuk,hogy ha most megrendeljük a magazint,akkor fele áron juthatunk hozzá- és gondoltam mért ne.


 Ma érkezett meg a márciusi szám,szóval egy jó meleg tea kíséretében ledőlök,és olvasgatok (: Néha jó elvonulni a világtól és kikapcsolódni. Betegen amúgy is fárasztóak a mindennapok- ráadásul kitudja mikor fertőződöm felül....

Viszont esküszöm,hogy most már nem csak tervezgetem,de tényleg venni fogok homoktövist! Bárki nyugodtan próbálja ki, olyan mint a szenteltvíz. De komolyan. Neten elolvastuk a hatását meg ,hogy mi mindenre jó és hát mindenre. cseppekbe is meg kapszulában is lehet kapni. Bevallom,annyira nem szeretek kapszulákat meg bogyókat szedni,így marad a csepp. Az egyből felszívódik. Kell egy kis immunerősítő (:


10 megjegyzés:

 1. A homoktövisről majd írsz részletesebben hogyha már megvetted? :) Szedem én a vitaminokat, de valahogy minden vírus megtalál.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Persze! (:
   Egy hete tervezem,hogy megveszem,de a héten még elugrom érte,mert muszáj. Főleg mert ilyen helyen dolgozom (: A leírás alapján mint a szenteltvíz... Remélem nekem is beválik.

   Törlés
 2. Jobbulást. De ahogy a képekről elnézem azért jó napod volt (relax, olvasás bloglás stb.) :)) x
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Muszáj jobbá tennem legalább az itthon töltött órákat,hogy gyorsabban gyógyuljak. (: De látod, a magazin is jól időzített♥
   Oh,és köszönöm szépen a jó kívánságot (:

   Törlés
 3. Válaszok
  1. Köszönöm,aranyos vagy (: Már kezd jobb lenni a helyzet (:

   Törlés
 4. Gyors gyógyulást kívánok!:)
  Én a Lándzsás útifűre esküszöm, szerintem megér egy próbát. És az íze is finom^^ Vagyis hát szerintem finom:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen,arról is olvastam,de a tövis mellett maradtam- majd írok róla bejegyzést,hogy mégis mért (:

   Törlés