Oldalak

2015. június 20., szombat

Fotózások- avagy próbálkoztunk párszor

Szerintem nem kell kétszer mondanom,hogy nem vagyok egy modell alkat, sose voltam és soha a büdös életben nem leszek... Viszont amit sok sok embertől (kívülállók,barátok,család) hallok folyamatosan az az,hogy szép az arcom és jó a kisugárzásom.  Ezek nekem pozitív visszajelzések, jó hallani őket és próbáltuk valahogy kihasználni ezt.
Nem vagyok az a fajta ember aki annyira szeretné magát (még ha sokaknak olybá tűnik is), viszont szeretem fotózni magam és azt is szeretem ha a hozzám közel álló emberek fotóznak. Tudjátok,ez valószínűleg azért van,mert próbálkozok szépet és jót kihozni magamból amennyire csak lehetséges és mikor látom,hogy jól sikerül rólam egy kép akkor mindig kicsit feltöltődik a lelkem.  Megnyugszom,hogy velem is lehet mit kezdeni.
Imádok új dolgokkal kísérletezni, sokféle ruhában "pózolni", sok helyet megmászni/megjárni csak azért,hogy szülessen legalább egy két jó kép, levetkőzni nyilvános helyen csak hogy a szép ruhámat felhúzzam. Lehet ez maximalizmus, lehet szimplán a szép keresése,lehet újdonság,lehet őrültség....nevezze mindenki annak aminek szeretné.
Mindezt azért mondtam el,mert szeretnék megosztani pár(szerintünk) jól sikerült fényképet,amik az elmúlt hónapok munkásságait mutatják be fotózás terén. Az a szerencsém,hogy Janó mindenben partner és ugyanúgy szemléljük a dolgokat,s bár ő sem egy profi fotós de látom rajta az elszántságot,a próbálkozást,a fel nem adást és el nem tudjátok képzelni mit meg nem teszünk egy egy sorozatért. (: 
Egyszerűen szeretnénk szépet alkotni,még ha ennek én is vagyok az alanya :P
Persze ezt mindenki úgy szemlélje,hogy egyikünk se profi és egyik sem tervezett fotózás. Általában vagy spontán jött az ötlet, hogy megyünk ide oda és akkor bedobáltam pár ruhát, vagy csak próba fotózásnak szántuk,hogy megnézzük milyen környezetbe mely ruhák mutatnak jól ésatöbbi. 

Hidasi forrásos fotózás
Ez készült a legrégebben - erről a kirándulásról még nem volt posztom,de hamarosan.  Ez még az az időszak volt,mikor a fénnyel játszottunk; ahogy a fény megvilágítja az arcomat.


Búzamezős fotózás
Ez nem olyan nagyon régi- pár hetes lehet. Itt avattam fel először a Rockpincés szoknyát és az egyik acélmerevítéses fűzőmet. Ez a fotó sorozat kicsit tudatosabban készült,de itt sem reménykedtünk túl sok mindenben. Azt próbáltuk összehozni,hogy egy hatalmas búzatábla mellett leállunk és a naplementébe készítünk pár képet.
Az átöltözésem körülményei eléggé kabaré szintűek voltak, de a lényeg,hogy nagyon örültem,hogy senki nem jött arra még véletlenül se. :D  Aki ismer az tudja,hogy örült dolgokra vagyok képes.. nagyon örült ;) De ez nem is fontos.


Erdős fotózás
Ez pontosan tegnap és ma hajnalban (péntek-szombat) készült. Ugyanis valamelyik szerzeményes posztomban említettem,hogy rendeltem Vikitől egy teljes alakos hosszított fazonú acélmerevítős fűzőt, ami valamikor meg is érkezett az elmúlt két hétben és gondoltam fel is avathatjuk rögtön.
Ezen felül volt nálam egy boleró,amit még év elején vettem egy facebookos ismerősömtől- egy Punk Rave márkájú gyönyörű szép, igényes anyagú és mintájú boleró, harangujjakkal (: Ezt is nagyon szerettem volna már felavatni,így  szerepet kapott ebben a kísérletben.
Ebben a két napban totál rá voltunk függve a fényképezésre,még ha próbaszerűen is... Egyik nap még ki is lettem sminkelve Janó által. Bevallom eddig egyszer sminkelt ki férfi,de az is inkább poénból volt és félig meddig ittasan. Viszont Janó szépen rajzol és ez a sminkelősdi mindkettőnk fantáziáját izgatta- neki azért,mert pajzsokon kívül nem sűrűn kell rajzolnia,főleg nem nőt sminkelni; engem meg azért mert férfi létére ezt bevállalja és láthattam mire képes.
S bár az időjárás nagyon nem volt a legjobb,nagyon jól feltaláltuk magunkat.

Ez a képem referenciának készült kedves Blithe anyám oldalára,ugyanis a lila csuklópánt az ő munkája ♥

Nagyjából ennyi kép van ami meg van csinálva- az elmúlt pár hónap egészen a mai nappal bezárólag. Azért is akartam ezeket megosztani,mert a munkálkodásaink nem olyan rosszak és kíváncsi vagyok a véleményekre,tapasztalatokra, egyéb meglátásokra.

Illetve a másik fontos dolog,hogy  én innentől jövőhét végéig nem leszek internet közelében. A gyermekeimmel és az egész munkahelyi társulattal kivonulunk kicsit Orfűre,4 napra.
Szóval a válaszolatlan levelekért,kommentekért előre is bocsánat, majd ha hazaértem. ♥

16 megjegyzés:

  1. A legyezős képek nagyon tetszenek :) Bár igazából az összes :)

    VálaszTörlés
  2. Csodas kepek! Nagyon szep vagy.

    VálaszTörlés
  3. Kár hogy a fotós nem profi, mert a modell az gyönyörű. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ő annyira jó fotósnak,mint én modellnek. (: Tudod a sok kísérletezés alatt fejlődik ám az ember. Mindig tanulunk valami újat (:
      De köszönöm szépen ;)

      Törlés
  4. A második kép nagyon tetszik, mert mosolyogsz és nagyon szép vagy! :)
    A búzamezős képekből pedig a harmadik. Mintha táncolnál és olyan önfelednek néz ki.
    A ruháid pedig nagyon csinos darabok! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszi (: Némely képhez illik a mosolygás,némelyhez meg nem- de sokszor elfelejtem az egészet és belemosolygok a képbe (: Meg tudod ilyenkor jól érzem magam és hát nem nehéz (:
      Köszi,örülök ha tetszik (:

      Törlés
  5. Szerintem főleg azok a képek nagyon jók, ahol érdekes fény-árnyék hatások vannak. Lehet, ez személyes preferencia is, de valahogy annak a drámaisága igazán megy az arcodhoz, és a ruhák hangulatának is más árnyalatot ad. Szerintem abban az irányban érdemes tovább haladni:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen,azt direkt találtuk ki. Nagyon szépen szűrődik be reggel és délután a napfény az erdőbe és mi is kitaláltuk,hogy játszunk egy kicsit a fénnyel. Mert szépen törött meg az arcomon és olyan érdekes volt tőle a kompozíció. Rengeteg ilyen képem készült- ez csak kis része azoknak a fotózásoknak (:
      De köszönöm ;)

      Törlés
  6. Csodálatosak lettek ezek a képek, meg hát szép modellel könnyű jó fotókat csinálni ^^ Nekem is a mosolygós a kedvencem, olyan szép :) A boleró pedig valami fantasztikus - ilyet én is szívesen vennék, csak nem vagyok olyan jártas ezekben, mint te, hogy tudjam kihez kell fordulni :D Bár szerintem az én méretemben nem is lenne. Viszont rajtad mesésen mutat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!!! ^^ De mondjuk azért túlzás- még jó hogy a fotósnak volt türelme :D
      Igen a mosolygós mindig az állapotomat,meg a jó kedvemet tükrözi,de nem akartam mindig mosolyogni -mert 200 kép után unalmas ám (:
      Igen a boleró az Punk Rave-es darab,ami annyit jelent,hogy iszonyú drága. Igazából én ismerek pár embert fbon,de ezek közül se mindenkinek vannak ilyen cuccaik. A lány akitől vettem eladta,de eredeti áron,mintha rendesen az oldalról rendeltem volna. Még a címke is benne volt.
      Egyébként azt hittem soknak fogod ítélni és nem tetszik- de én úgy éreztem nagyon illik az utolsó fotózáshoz (:
      Méretügyileg meg szerintem bőven van- ez egy L-es méret volt,amibe lazán beleférek és szerintem te is- vagy ha nem,akkor max egy számmal nagyobb. Igazából nem tudom eldönteni,mert mindenhol máshogy méreteznek- van ahol nekem is a nagyobb kell,de van ahol meg az extrémen kicsi. Tudod ez változó =/

      Törlés
  7. Nagyon szép képek lettek. Egy-kettőnél kerestem az állam. :)

    VálaszTörlés
  8. Gyönyörű képek, nagyon csinos vagy! :)
    Az utolsó adag kép a kedvencem hangulatát tekintve...téged nézve meg a mosolygósak: csodálatosak tényleg! :)

    (És még azt mondtad, hogy nem szeret a kamera...na itt is van a bizonyíték, hogy igazam volt, és jó fotóalany vagy...:D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj nagyon köszönöm,örülök ha tetszenek (: Igen azért előfordulnak mosolygós képek,hisz az az alap állapotom ;)
      Az utolsó adag kép a legfrissebb,szóval ezek szerint látszik a fejlődés- ezt jó tudni (:

      Hát, azért nem mondom magam annyira jó alanynak,mert nálam sokkal szebb és profibb emberek működnek; nekünk ez amolyan közös időtöltés (:

      Törlés