Oldalak

2015. június 5., péntek

Szilvis találkozó elmaradt képei

Nem szerettem volna egy bejegyzésbe zúdítani mindent,így külön hozok képeket a találkozó napjáról. Az élménybeszámolós posztot ITT találjátok- vigyázat, olvasni kell.
Kicsit több időbe telt míg összeszedtem a képeket,plusz megmutatnám miket kaptam Szilvitől,de azokat még csak most sikerült befotózni- tudjátok mi most nyár elején karácsonyoztunk. Nálunk így megy (:

Képek egész napról!
Reggel így startoltunk. Összeállítottunk mindent.

Az emberek megrohamozták a sátrat felállítás után 3 perccel... S ez az állapot egész nap jellemző volt. Nem sok üres járat volt. Mi Szilvivel néha elmászkáltunk- többet között,hogy körül nézzünk bent a várban.

Ilyesmi látványok fogadtak a standokon, illetve különböző kézzel készített dolgok; nagyon szép és érdekes termékeket árultak,csak minden drága volt.

Néha visszatértünk a sátorhoz és akkor se unatkoztunk. Janó rábeszélt minket a láncingre (még rajtam se volt ezelőtt). Belementünk. azonnal jöttek az emberek,néztek és ők is, ők is :D

Janóval mi mindig keressük a szépet mikor fényképezni megyünk és itt is sikerült megfogni- ez a kép jól sikerült és a fény megvillanása a kardon egy plusz.

Én húztam fel elsőnek a cuccost... eléggé nehéz volt,de vagányul festek :D Az a sisak meg nem igen jött be,mert semmit nem hallottam a saját hangomon kívül,ami  meg borzalmas volt.

Egy hozzám tartozó kinder (értsd: gyerek) is becsatlakozott a képbe :D S onnantól velünk pózolt mindegyik képen (:

Ez olyan kép,amin nem hazudtoltuk meg magunkat (: Zsombor meg hát ott mögöttem... mint valami sorozatgyilkos :D

Egyszerre vágtunk mindig érdekes fejeket.

Ennek nem sok értelme van és annyira szar,hogy már jó :D

Azért készült közös kép is ami normális. Én lelkes szórólapos voltam,mert azzal pózolok (nem direkt amúgy- tökre elfelejtettem,hogy a kezembe vannak).

Sznob.

Késő délutánra visszatértünk a sátorhoz és készültek a hagyományőrzők egy csatajelenettel,amire repültek az emberek mint légy a szarra.

Részlet a csatából. Itt amúgy a jobb felső sarokból letűző nap nagyon epic ahogy Janót megvilágítja (:


A két csapat együtt...

..nekifut a közönségnek.  Őrültek :D

S amiket Szilvitől kaptam nyári karácsonyra (:
Ez a kis szatyor annyira megfogott! Nagyon tetszik rajta a kép és bevallom most vettem még csak észre-pedig már pár hete megvan hogy találkoztunk (:

Kaptam egy Miss Sporty csillámos lakkot. Egyenlőre üvegen keresztül nagyon szép- ahogy lesz filingem,felkenem (:

Egy Rimmel London lila matt körömlakkot. Nem sűrűn használtam eddig matt dolgokat,mert én szeretem ha fényes a körmöm, de biztosan kipróbálom,meg hát lila.

Gésa golyó .. :D Csak viccelek; egy nagyon jó illatú  fürdőgolyó. A csomagnak emiatt borzasztóan király illata volt és reménykedtem,hogy hazafelé ne törik darabokra.

Két tusfürdő. Lehet célzás,hogy büdös vagyok?! Mindenesetre ezeknek is nagyon fincsi illatuk van és eléggé jókor jött az egész,mert épp fogynak az Avonos szettes tusfürdők. Szóval köszönöm szépen utólag is (:
Nagyjából ennyi lett volna a képkavalkád,amivel elvagyok maradva (: Szilvinek köszönöm a napot,a srácok meg fantasztikusak voltak és jó,hogy mi is részt vehettünk.
Hamarosan jövök egy szerzeményes poszttal,ugyanis vettem illetve kaptam csodás dolgokat *-*

4 megjegyzés:

  1. xDD
    Tusfürdőknél bennem is mindig felmerül...De az ultimate ajándék a tusfürdő+deo összecsomagolása...értem én, hogy egyszerűen lekapja az ember a polcról, mert ilyet úgyis mindenki használ, de azért elgondolkodtató...xD
    (Viszont a ziaja kakaóvajas termékeihez volt szerencsém, és nekem beváltak - idő után "eltelítődött" a szervezetem, de minden nagyon édes illatból egy idő után már sok nekem...szóval...:D)

    A képek meg tetszenek, szinte átjön a hangulat - bár szerintem Szilvinél is leírtam, vagy le akartam írni...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk én csak hülyültem,mert általában igyekszem nem bűzleni :D Szóval senkink nem lehet szava (bár más kérdés hogy sikerül e :D )
      Na kíváncsi leszek ezekre a tusfürdőkre (: Az illatuk nagyon fincsi.

      Örülök ha tetszenek a képek- én mindig jó kedvre derülök tőlük és jó élmény volt (:

      Törlés
  2. Jáááj, de szépek vagyunk XD Amúgy a tusit nem azért kaptad, mert büdös vagy (:DDD), hanem mert szereted ezeket az illatokat, a Ziaja meg egy nagy jó márka :) A kakaóvajasból én is vettem egy darabot magamnak ^^
    A fürdőbomba meg remélem tetszeni fog, én imádtam az illatát, mikor elhasználtam a sajátomat. Gondoltam mivel hasonló az ízlésünk, neked is tetszene :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mire számítottál?! :D De ez így jó ahogy van. Igen amúgy sejtettem,hogy nem azért kaptam a tusfürdőket ,csak vicceltem vele :P Jó az illatuk nagyon és a gömbnek is- de azt nincs szívem felhasználni :D

      Törlés