Oldalak

2015. augusztus 19., szerda

Köszönöm Nektek!

A blogom gyászolt.  
Nem éreztem szükségét,hogy bármi boldog pillanatot megosszak most,mert egyszerűen lehetetlen lett volna.
Természetesen ahogy többen is megjegyezték már: ha baj van, jön csőstül. Most is így volt. Az élet minden területén beütött a baj,de szerencsére meg is oldódtak,csak tudjátok az a pillanatnyi stressz amit átél ilyenkor az ember.
Mindenesetre csak köszönetet szerettem volna mondani itt mindenkinek,akik részvétet nyilvánítottak a bejegyzésem alatt és hogy picit együtt éreztetek velem. Köszönöm azoknak is akik akár titokban,akár nyilvánosan de olvasnak; köszönöm ha elviselitek ha hülye vagyok; köszönöm a bátorítást; köszönöm ha megfogadjátok a tanácsaimat; köszönöm ha írtok kommentet... mindent köszönök!  Sokat jelent nekem ez és ígérem hamar visszatérek a pozitív dolgaimmal. Szerencsére egy kis fény pont megmaradt nekem az életembe amibe kapaszkodhatok és ami erőt ad a továbbiakhoz,szóval nem fogok sokáig keseregni. Úgyis vissza van még pár beszámoló!

 Köszönöm mindenkinek aki van nekem!


14 megjegyzés:

  1. Annyira rossz így letörve látni :/ Nagyon szeretünk, és várunk vissza! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rossz,de utána jobb lesz talán és köszönöm szépen!! (:

      Törlés
  2. Csatlakozom az előttem íróhoz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen. Néha jó kibeszélni magamból bajokat és ez már picit segít.

      Törlés
  3. Én is csak egyetérteni tudok velük...:/

    Rengeteg kitartást kívánok továbbra is! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon sajnálom. Remélem hamarosan visszatérsz és az a kis fénypont még előbbre visz az életedben. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát hogy előrébb visz e azt nem tudom,de remélem. És köszi a kedves gondolatokat ♥

      Törlés
  5. Kitartás! Remélem hamarosan ismét minden rendben lesz.

    VálaszTörlés
  6. Szerintem meg kell osztani a komorabb pillanatokat is, könnyebb másokkal együtt túllépni rajtuk, támogatásra lelni...általában a rossz időszakokat jó követ, de ez csak rajtad múlik! Hagyj időt magadnak arra, hogy minden rosszat, ami történt feldolgozzál, majd egy újabb fejezetbe lépjél...szerintem nem muszáj kapkodni (ez saját tapasztalat, az én sötét korszakomnak sajátos hangulata és életérzése volt, hagytam magamnak időt, hogy legyőzzem, így nem kísért). Olyan ez, mint a tarot Halál kártyája, nyomot hagy, de új erőre kap és még csodásabb leszel!!!! Kitartást hozzá!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen ebben egyetértünk. Azért is nem írok mostanság,meg nem csinálok semmit,mert nincs hozzá kapacitás és hagyok időt hogy végre helyreálljon minden.
      Az emberhez hozzátartozik a rossz is és a szomorúság is. Aki azt mondja,hogy nem,az vagy hazudik,vagy nem él. Szóval most nekem is eljött a rossz időszakom,ami kicsit komorabban sült el mint "szerettem volna". Viszont igen,minden rossz dolgot jó követ és várom már a felemelkedést!
      Köszi a kedves hozzászólást!

      Törlés
  7. Válaszok
    1. Köszönöm,ezeket mindig jó tudni! ♥
      De ha tudnád mi minden történt azóta megint....

      Törlés