Oldalak

2015. augusztus 6., csütörtök

Szülinapi ajándékok és júliusi szerzemények

Ez jelenleg egy időzített poszt- én nyaralok :*
Igen tudom,hogy a júliusi szerzeményes poszttal elmaradtam,de direkt vártam vele mert egybe szerettem volna tenni a szülinapos dolgaimmal,hogy ne kelljen ezért külön bejegyzést csinálni- meg most nem is nagyon volt nagyobb vásárlásom. Annyira meleg volt,hogy élni is utáltam,nem hogy az árkádba mászkálni-habár az meg légkondis... De akkor is,oda el kellett jutni. A lényeg,hogy most ez egy kicsit megcsúszott,de talán senki nem veszi érte a vérem (:

Amiket én vásároltam magamnak
 A Lidlbe megint lehetett kapni sport termékeket és akkor meg is ragadtam az alkalmat és reggel ahogy beértem melóból Pécsre,rohantam a boltba. Tudni kell,hogy ide azonnal kell jönni ,mert ha lemaradsz akkor kimaradsz -és nincs többet.  Sikerült vennem egy edző nadrágot,ami egyébként nagyon jól néz ki,de elviseltem volna ebből a fajtából egy szánnal nagyobbat. Az a baj,hogy nehéz megítélni. Múltkor vettem egy cicanacit ugyanebben a méretben (L) és hatalmas... Abból meg M-es kellett volna. Szóval kezdek nem kiigazodni ezeken a dolgokon.
A másik meg egy kulacstartó kulaccsal. Nem tudom miért,de eredetileg  azt hittem,hogy csak a tartó lesz a dobozban,aztán meglepett a dolog mikor láttam hozzá itókatartót... Pedig a dobozon is rajta volt :D

Dm-be is betértem valamelyik nap és vettem egy fehérítő Listerine-t. Szeretem ezeket a termékeket,mert hasznosak,de ez a fehérítő egy új dolog,nem tudom mennyire hatásos.
A másik meg egy Ebelin márkájú arcdörzsi. Ilyesmit használtam Felonyéknál és elég jól letisztítja az arcot-szóval nem ártalmas egy dolog.
Ezeket a termékeket Felony vette Pesten és utólag fizettem ki neki. Mivel kozmetikus végzettsége van,ezért  professzionális (és nem azokra a termékekre gondolok,amikre csak rámondják,hogy professzionális...) termékeket használ. Láttam a smink arzenálját és hát csak a fürdő akkora nála mint a szobám :D Tele hasznos holmikkal,kellékekkel,stb. 
Általában ő szokott kisminkelni mikor nála vagyok és annyira jók voltak ezek az alapozók,hogy nem igaz. Mikor hazaértem tőlük,akkor is még tartott a termék az arcomon,pedig  addigra a sajátom lekopott volna rég.  Mondta,hogy ezekbe nem tesznek valamit (nem tudom pontosan mit,nem akarok hülyeséget mondani),amit a drogériákban kaphatókba igen és ettől tovább elállnak ezek,nem csomósodnak össze,jól fednek és nem száradnak be.  Annyira nem értek az összetevőkhöz,de ő igen és bízok az ízlésében. Nos,az árukról annyit,hogy nem olcsók sajnos,de maga ez a tény,hogy nem károsítom a bőrömet már jó pont.
Sok minden van ami még kellene az alapsminkhez -például smink alap,korrektor. De egyszerűen horror áron vannak,így szép lassan.
A harmadik termék egy DM-ből származó Ebelin márkájú smink tojás. Ezzel szokott sminkelni Felo és kaptam tőle egy ilyet,hogy ezzel csináljam én is.


Amiket ajándékba kaptam

 Ezeket a szép dolgokat Janótól kaptam. A virág akkora volt,hogy nem fért bele a képbe :D És az egyik kedvenc színembe pompázott. Nagyon igényesen lett megcsinálva és azóta is meg van. Kaptam egy fekete fülbevalót még,egy illóolajat és egy szári-t. A szári egy indiai ruhadarab és nekem még marha szokatlan az egész,de vannak ötleteim hogyan lehetne hasznosítani (:  Az a helyzet,hogy kaptam egy nagyobb dolgot is,de az kérésre nincs megosztva. Szívből köszönök mindent!



 Rockmaraton előtt jött egy csomag amin meglepődtem mert nem vártam senkitől semmit. Az a vicc,hogy meg sem néztem a feladót,csak megnéztem mi az és tudtam kitől jött (:  Dóri megemlékezett a szülinapomról  és szerette volna ha megkapom a fesztivál előtt. Hát tökéletes volt az időzítés. Küldött nekem egy idézetes képeslapot,amihez írt nekem, illetve egy fekete kesztyűt és egy fekete  kendőt (: Nagyon kis rendes dolog tőle,valahogy nem számítottam semmi ilyesmire úgyhogy nagyon meglepődtem! Köszi Neked még egyszer!! (: ♥

Szilvi se felejtett el. Kaptam tőle kettő Yves Rocher tusfürdőt- nem tudom honnan tudta,hogy ez az egyik kedvenc márkám. Ezeknek a termékeknek annyira fantasztikusan jó illatuk van,hogy nem igaz- nem is merem elhasználni.  Imádom őket ♥ Illetve ott egy szintén Yves Rocher márkájú szempillaspirál, ami megint fantasztikusan jókor jött,mert épp terveztem rendelni az Avonból,de így nem kell és talán még jobb minőségű is mint az avonos. Azóta kétszer használtam és nagyon jól íveli,dúsítja és hosszabbítja a pilláimat. Nem tudom mi az eredeti funkciója (dúsít,hosszabbít vagy mindkettő),de nekem nagyon szimpatikus.
Volt a csomagba kettő  Ynakee Candle. Fogalmam sincs igazából mi ez,mert még nem láttam hasonlót se,de azt tudom,hogy elvileg meggyújtom- na jó azzal tisztában vagyok,hogy gyertya,csak ilyet még nem láttam. Mondjuk ennek önmagában is fantasztikus illata van- mikor behoztam a kis csomagot a szobámba,akkor pár napig ezt éreztem :D Sőt ha elől hagyom,akkor rendesen illatozik magába. Ilyet még itt Pécsen nem láttam ,de totál beleszerettem!! A barnásabb színű, Pain au raisin a kedvencem. Nagyon erős és édeskés illata van.
S végül de nem utolsó sorban kaptam egy diabetikus sütis könyvet. Nagyon hasznos és jól fog jönni,habár nem vagyok éppen  konyhatündér. Majd ügyeskedek (: Köszönöm Neked is! ♥

Ezt a csomagot -a szívcsoki kivételével- főnökasszonyomtól kaptam (: Volt benne egy epres zöld tea- nagy kedvelője vagyok ;) és egy szösz leszedő! Vicces,mert pont pár héttel előtte mondtam neki,hogy mennyire utálom mikor a fekete ruhán így meglátszik valami ... és ő meg pont belefutott egy ilyen mintájú szösztelenítőbe :D Ennek mekkora az esélye?! :D
De az a bajom,hogy nem merem használni mert imádom a mintáját. Valami ilyesmit képzeltem el tapétának is,vagy díszpárnákban *-*  Szeretem ezt a mintát,úgyhogy köszönöm!! ♥
A kis szívcsokit pedig egy kolléganőmtől kaptam,aki beugrott szintén ezért. Nagyon kis rendesek (: 

Nagyjából ennyi. Igazából sok mindenről van szó,csak a legtöbbet egybefotóztam,mert nem akartam nagyon széthúzni a képeket (: Mindenkinek köszönöm akinek eszébe jutottam (:


Nektek mikor van a szülinapotok?
Vásároltatok az elmúlt hetekben valamit?

4 megjegyzés:

  1. Először is (utólag) boldog szülinapot, és nagyon kellemes nyaralást kívánok! :)

    Én márciusi vagyok. Az elmúlt pár hétben rengeteg dolgot vásároltam - nyuszinak is, magamnak is, a hordozója és a pinkpanda rendelésem pont ma érkezett meg...

    Egyébként az a virág gyönyörű...meg a többi ajándék is jól néz ki...:)
    A főnököd meg nagyon aranyos volt, hogy még ő is gondolt rád...:)
    Meg a kolleganőd is...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm,kedves vagy! (: A nyaralás fantasztikus volt-megint élményekkel lettem gazdagabb; majd hamarosan mesélek.

      Kíváncsi vagyok miket rendeltél a Pink Pandától- én is szoktam tőlük,bár most igazából netközelbe se voltam :D

      Jaja,jó fejek a kollégák és a főnökasszonyom ;) A virágba én is beleszerelmesedtem :D

      Törlés
  2. Jaaaj, de örülök, hogy ennyire tetszenek a tusik ^^ Én is imádom az Yves Rochert, olyan jó termékeik vannak. A NYX szuper márka, meg tudom érteni, ha ilyet szerettél volna, én is sok helyen olvasom, hogy mennyire ajánlják. Mondjuk én kezdek egyre inkább a MAC felé húzni, ha már profi sminkekről van szó, de azért szeretnék majd kipróbálni NYX terméket is :) Beauty Blendert is akartam venni, de aztán rájöttem, hogy annyira nem is alapozózok, szóval inkább nem költöttem rá :D De kíváncsi leszek neked hogy válik be :)
    A csokrod pedig gyönyörű! *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szerelmes lettem beléjük meg magába a márkába is *-* Vittem is magammal a nyaralásra és olyan kellemes volt azzal fürödni mindig ^^ De a szempillaspirál is remek volt ám- eddig ez a legjobb spirálom (:
      Jaja, a NYX eléggé elit márka,meg hát meg is van az ára-de tudod megéri ha ettől nem rohad le a bőröm pár év múlva (: De gondolom te is így vagy vele (:
      Hallottam a Mac-ről,de még sose próbáltam tőlük semmit- de ami késik az jön :D
      Júj köszi- a csokrot én is imádom *-*

      Törlés