Oldalak

2015. november 12., csütörtök

Egy poszt...

...hosszú idő után,csak mert élek még.
Nem szerettem volna elhanyagolni az oldalt,de miután kiírtam magamból amit éreztem akkor, nem nagyon vágytam semmiféle internetes kontaktra,mert nagyon jól tudom - ,hogy bár Ti sokat támogattatok kedves szavakkal,de- az életem ezen részét nekem kell rendbe tenni. 
Szerencsére pozitív fejleményekkel jöttem ide újra, mert úgy érzem túl vagyok a nehéz időszakokon. Nem mondom,hogy nem lesz ezentúl egy két eszmefuttatásom,amit kiragadok a múltból, de így eltűnni nem szeretnék megint sok időre.
Felony Fey által kreált smink ♥
Akik külön felkerestek privátban, nekik is elmondtam,hogy nem nagyon ment most semmiféle kommunikáció,vagy hogy meséljek. Köszönöm a megértéseteket és azt a sok támogatást,meg ötletet,tanácsot- örültem,hogy van akinek nem közömbös a téma. Továbbá azt is,hogy nem lettem elfelejtve és pár embertől ugyanúgy kaptam megjelölést bizonyos kihívásokban. Nem felejtettem el őket,de egyenlőre lassan tudok újra visszarázódni.
A lényeg igazából az,hogy újra itt leszek és ahogy időm engedi folytatom a blogolást. Van egy csomó elmaradt kirándulós posztom talonban,meg külön fotózásos, plusz amikben megjelöltetek és szerzeményesek is. (: Szóval ha még nem lettem végleg elfelejtve,akkor újra itt vagyok.

7 megjegyzés: