Oldalak

2018. július 23., hétfő

Egy normálatlan hétvége normális emberekkel - vagy fordítva

Nos, nagyon sűrűre sikeredett a rockmaratonos hétvégénk. Előtte tényleg semmi nem volt, pangás maximum. Aztán elmentünk rockmaratonra pénteken, szombaton hajnalban haza is jöttünk mert csak napin voltunk és nem akartunk már ott hajnalban rostokolni.

Viszonylag hamar hazaértünk és el is csendesedtünk olyan hajnali 5 felé. Na most délelőtt 10- 11 között lehetett kelni, mert kedves barátném is ezen a hévégén ért rá - pont :D  Így akkor már mért ne.
De ugye amit hajnalba szétdobáltam cuccok, valamikor el is kéne pakolni. Nem arról van szó, hogy kényes lenne, mert tuti biztos leszarja, de azért ne így fogadjuk már ♥
Meglepő de sokkal előbb felkeltünk mint ahogy terveztük, szóval mehetett a ház összedobálása- avagy a ruháim elpakolása ^^' Hiába, ilyen ez a goth szakma :D

Délre mentünk ki az állomásra- persze a legmelegebb időszakban, és mellé ahogy vártuk: késett is a vonat. Igaz valami 5 percet csak, de az elengedhetetlen.
Végre sikerült Dórinak is megismernie Zolit. Ez pillanat mindig érdekes, mert azért már pár éve együtt vagyok Zolival és hát  fontosnak tartom, hogy a barátnőim ismerjék  és esetleg kedveljék. Ami persze nem mindig van így, mert nyilván nem vagyunk egyformák, nem szerethet mindenki mindenkit - habár sokak szerint kötelező lenne szeretnünk mindenkit... de őőőő, nem. Nem is elvárás ez, csak úgy jó ha kijönnek egymással.
Dóri illusztrációja a hétvégéről- nem tévedett kicsit sem :''D

A lényeg, hogy ők ketten kijöttek, szerencsére rólam a teher kicsit lejjebb jött, mert Zoli az ő vérét is szívta, így rám nem maradt annyi energiája :D A vasútról elmentünk bevásárolni; minden nagyon fontos dolgot megvettünk ami kellett: kezdve a söröktől, a töményen át a zsemléig. Azt a mai napig nem tudom, hogy mi a fenének vettünk vagy 20 db zsemlét o.O Így nem értem mi történt, de oké. Lehet Dóri azt hitte nem kap kaját, de mondjuk bennünk se volt annyi, hogy szóljunk már neki, hogy nyugika.

Aztán felvértezve magunkat jó sok szesszel, hazamentünk. Itthon aztán jött a lazulás, chill, piálás- nem mintha nekünk ne lett volna elég előző nap. De hát így szép az élet. Sokat beszélgettünk régi dolgokról (azért már mi is elég régóta ismerjük egymást :O ), mostani dolgokról.
Igazából Zoli volt most a háziasszony; nagyon cinkes, de ő volt most az aki konkrétan gondoskodott arról, hogy mi ne haljunk éhen, mert ha rajtunk múlt volna akkor addig dumálunk míg tényleg éhen halunk.


Később Dórit nagyon vonzotta a ruhás birodalmam- hát persze, mint nő mi is lett volna az első (bár mondjuk az a pia volt ^^'' ). Annak idején megígértem neki, hogy ha jön akkor mind a paróká(i)mat, mind a platformomat felpróbálhatja :D Tökre kiborító volt, hogy a Killstar platiba sokkal magasabb volt nálam... én meg ott törpültem mellette. Hihetetlen ratyi érzés volt, főleg mert azt szoktam meg, hogy én görbülök le másokhoz.
Kincses barlangomban, meg az álom cipőben *-*

Így is g*ci kemény vagyok még törpeként is :P
De neki is jól állt a cipellő *-*
 

Zoli ennek örömére, hogy látta de jól elvagyunk, beállította a sarokba a gépét és csinált timelapse-ot, mert jó ötletnek gondolta, ha ez megmarad az utókornak. Katasztrófa lett az az összevágás, de örök emlék. Zenének bevágtuk alá a jó öreg Iron Maident- csak úgy, mert az is örök.

Viszonylag hamar beütött a "meleg", vagy a szesz..,  mi meg persze csak úgy próbálgattuk a parókákat, ami még 5× melegebb volt. Csináltunk egy csomó közös képet, meg jóga gyakorlatokat természetesen és nagyon szerettük egymást ♥ Szerintem most aztán bőven mindennek eleget tettünk.
Ez így igazából azóta se tudom mi, de biztos nagyon szép volt :''D

Ezt csak azért merem kitenni, mert ő is kitette ^^'
Őőő, nem fotózáson vagyunk... De azért cukii

The ihlet squad ♥

Mikor fölittük a Carolans-t, meg az Angelli-t meg egy rakás sört, még elmentünk ide a tescoba, ahol még egy csomó Somersby-t vettünk meg még egy Angelli-t. Basszus hihetetlen finom ez az utóbbi likőr. Találtunk belőle meggyeset és eddig ezt az ízt még nem kóstoltam, de eszméletlen finom. Olyan csokis keksz ízű vagy nem tudom :D Szóval lett még egy kedvencem ♥

Persze mire visszaértünk már kidőltünk- akkor jöttek ezek a nagy beszélgetések, komoly koncentrációval, meg az elmebeteg bolond képek készítése és küldözgetése pár ismerősnek.. Hát a szokásos :P
Másnap rohadt sokáig aludtunk, aztán végig fetrengtük Dórival a napot- ha Zoli nem gondoskodik rólunk akkor éhen veszünk aznap is. Délutánig pofáztunk, aztán a 3 órási ebédhez megnéztünk 2 filmet (ami közben szintén fetrengés volt), aztán sajnos Dórinak mennie kellett.
Megmondom őszintén én észre se vettem az idő múlását- ha nem mondja, hogy mennie kell én észre se veszem mennyi az idő.  Jó lett volna ezt a bulájt folytatni rákövetkező hétvégén, ugyanis 19.-én volt a szülinapom és emiatt megyünk fel Abonyba meg onnan Pécsre mert itt is ott is szülinapozunk- aztán jó lett volna együtt, de a kutya miatt nem lehet :'(
Itt a bizonyíték, hogy szerettük egymást 

Itt meg, hogy nagyon elmélyülten beszélgetünk. Kicsit off volt már.
Nem tudom, hogy itt van e minden- de reggelre ezeket szedegettük össze

Szóval jó zsúfolt volt a hétvége, de nagyon jól telt és jól éreztem magam, végre tömény kikapcsolódás.

Egyébként ha Dóri beszámolójára is kíváncsiak vagytok, akkor ITT megtaláljátok. A képek ugyanazok lesznek, mert ezeket Zoli fotózta és kb ennyi van. A videót hm., inkább nem- majd ha egyszer Zoli kiteszi a youtube oldalára, akkor belinkelem, de addig jó helyen van.  :D

Ja és Dóritól olyan cuki meglepit kaptam szülinapomra - örültem neki mikor reggel megláttam. Tudja mi kell nekem ♥ egy kis Ulquiorra ♥ Insta sztoriba láthatjátok ;) 

2 megjegyzés:

  1. Azért vettünk ennyi zsömlét, mert én azt hittem akkor még, hogy virsli lesz csak. XD
    Azt hiszem, azt mutatom, meddig ér a lábam a cipőben, de ebben nem vagyok biztos.
    Fura volt nekem is magasnak lenni. XD Amúgy a likőrre mondtam, hogy megkapod ajándékba… mivel a szülinapról lemaradtam. A többit majd legközelebb. :D
    Ismétlés következik. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De én azt hittem, hogy leesett, hogy csak vicceltem xDD Mert oké volt virsli, de azért nyilván nem csak azt kaptál volna :''D

      Hát mindegy, idióták vagyunk az biztos :D Várom a folytatást :D

      Törlés