Oldalak

2012. május 4., péntek

Halálos

Annyira vidám vagyok komolyan... Mióta beköszöntött a "jó" idő,én a halálomon vagyok. Eddig valahogy kibírtam a napot,de most már felgyullad a bőröm. Erre jó példa a tegnapi nap.
Elkísértem egy barátnőmet a buszvégállomásra,de mindezt gyalog,mert neki nincs bérlete. Odafelé nem volt para,még kibírtam,de vissza felé is gyalog kellett jönnöm,mert nekem meg elment minden buszom,és egy órát nem voltam hajlandó várni.
Haza gyalogoltam,de mire hazaértem majdnem meghaltam,mert azon kívül hogy meleg volt,még dombot is kellett másznom X_X Ez öngyilkosság...  Pedig rajtam semmi meleg holmi nem volt már- holott sok ismerősöm azt hiszi,hogy őrült vagyok,amiért melegebb időben is pulcsiban mászkálok,meg nadrágot hordok a szoknya alatt. Na most nem volt rajtam semmi; se combfix,se nadrág,se semmi,csak a bakancsom,amibe jobb esetben sose gyulladok be,és most mégis. Ilyen se volt még sose.
Egy lenge harangujjú felső volt rajtam,totálisan szellőztem,ha fújt volna valamennyire a redvás szél. De neem,nekem tűző napon kellett hazajönnöm víz,legyező,és egyéb segéd eszközök nélkül. Hát őszintén szólva megszenvedtem.
Eddig egyetlen egy évben se volt úgy különösebb bajom,azt leszámítva,hogy ki nem állhatom a napot,mert hamar leég a fehér bőröm. Na most szabályosan undorítóan néztem ki mikor hazaértem-minden testrészemen amit ért a nap,piros pöttyök,meg hólyagok lettek. :S Annyira rosszul voltam.
Bár eddig minden évben kenegettem magam naptejjel ha mentem valahova- lehet hogy hülyén hangzik,de gyűlölöm ha megyek valahova busszal,és oda süt a nap,és ahol ér ott megfog. Ezért találtam ki anno,mindig volt a táskámban naptej. De most se ilyen nem volt nálam,se semmi. Hát fel is forrtam.
Ezért nem szeretem a napsütést,meg a meleget,és inkább a tél. Télen annyira jó volt minden. Most meg halál. Télen, a hidegben fel lehet öltözni,ellenben a meleggel,ugyanis a bőrömet már nem tudom letépni =/ Szóval kivagyok,és ha tehetem nem megyek sehova. =/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése