Oldalak

2012. június 19., kedd

Egy kis szomorkodás

Megint rám tört a rosszkedv. Nem akarok most itt siránkozni,de ezért nem voltam sokáig. Barátnőm próbál helyrerázni,de legalább nem hasztalanul,mert hallgatok rá. Ha látom,hogy valaki segíteni próbál,és kapok biztató szavakat,akkor jobban leszek. Most is kezdek jobban lenni.
Ma el kellett itthonról mennem- bementem a munkaügyibe,mert mára kaptam időpontot- és kaptam új időpontot. 3 havonta be kell menni,hogy új időpontot kapjak :D Azért ez jó... Munka nincsen sajnos továbbra se,így sokat nem tudnak csinálni,csak visszahívni 3 hónap múlva,hogy megkérdezzék,hogy azóta van e :D Eléggé jó fej rendszer ez.
Jaj,meg nem rég kaptam egy nekem címzett levelet állambácsitól,hogy szavazzunk ,hogy mi lenne jó. Na most ahhoz képest,egyre rosszabb. Ezen jót nevettem.
No mindegy,nem akarok ilyenekbe bele menni. A lényeg,hogy igyekszem kimászni a rosszból,meg a depiből,de az a baj,hogy itthon hatással vagyunk egymásra,és generálják bennem a feszültséget. Itt lakik velünk mamám,mindig van valami baja,és mindig generálja a problémákat,és nyüzsög mindenen. Anyum nem sok vizet zavar,nem sűrűn van itthon, húgom se az az itthon ülős fajta,főleg,hogy most barátjával van mindig... De mamám is épp elég. Érzem,hogy feszült,hogy megint nem bír magával,megint jönne a hülyeségeivel,és már előre felhúzom magam,vagy a lelkemre veszem,és megfulladok ettől a tehertől.
Egyik este szerintem agyvérzés közelében voltam. arra keltem fel,hogy hangzavar van,mintha koncerten lettem volna,majd ez a hangzavar zúgássá ment át a fejemben,és pillanatok alatt felszökött a vérnyomásom,és attól féltem,hogy kidurran a fülem,és csak ez forgott a fejembe,hogy nem akarom,hogy a fülemnek baja legyen (szúrták fel gyerek koromban a fülemet,és rossz élmény volt.. azóta félek,hogy megfázik,vagy valami esetleg történik vele) . Aztán fel akartam ébredni,de nem bírtam a testemet megmozdítani. Végül nagy nehezen a kisujjam megmozdult,és felébredtem teljesen. (igazából fent voltam,mert a tudatomnál voltam,és tudtam,hogy rossz dolog)
Aztán újra elaludni készültem,és ugyanez megismétlődött. Szóval félek ettől az idegeskedéstől is,mert ha rámenne az egészségem,nem lenne jó. Később nem sokra vinném. (Ezzel kapcsolatban az is megfordult a fejemben,hogy egy újabb megszálláshoz volt szerencsém. Korábban is voltak időszakok,mikor bekörnyékezett valami,ami megszállt,vagy belém mászott ,kinek hogy tetszik. Legelőször az álmomban találkoztam vele 2×. Amikor először átéltem ezt (erről írtam is),akkor csak legyintettem,hogy egy rossz álom. De mikor másodszor is ez volt,és ugyanúgy,csak más helyszínnel,akkor már nem ment. Aztán volt még egy ilyen eset,akkor egyik barátnőm segített nekem,és úgy tűnt,hogy elment,megszünt. Nagyon nagyon sokáig jól is éreztem magam. De úgy igazán jól.
Aztán visszajöttek a rossz érzések,meg újra megtelt a lakás negatív rezgésekkel,ezek meg jönnek. Aztán most volt ez,hogy fizikailag lettem szarul. Csak nem tudom eldönteni,hogy az egészségemmel van baj,vagy megint egy ilyen valami szórakozik. Egyenlőre abban a tudatban,meg hitben maradok,hogy csak a sok idegeskedés miatt van. De érdekes,hogy azóta nem fordult elő többet. Ugyanis akkor mikor majdnem szétrobbant a fejem,fohászkodtam segítségért,és megszűnt utána. És nincsen azóta. Remélem,hogy nem is lesz több ilyen,mert ez félelmetes,és fájdalmas volt =(
Na de visszatérve...
Csak a gond az,hogy nem egyedül élek,hanem többen vagyunk,és mamám baja kihat rám. Valahogy ki kellene zárnom magamból. De én nem az a fajta vagyok,aki nem törődöm,és elmegy a dolgok mellett.
Úgyhogy inkább hallgatok barátnőmre,és vadászom a pozitív dolgokat. =)

2 megjegyzés:

  1. Hajjjajj :( .. Remélem hamarosan rendeződnek a dolgaid :) !

    VálaszTörlés
  2. Köszi szépen,igyekszem magamat helyre tenni- segítséggel =)

    VálaszTörlés