Oldalak

2012. június 23., szombat

Ez a nap is jól kezdődik

Hajnali 6kor már fent voltam,mert begörcsöltem. Elmentem letusolni,és vissza akartam menni aludni,de nem lehetett,mert mamám már fent dekkolt,és olyankor én nem tudok aludni ,ha ő fent van- én érzem magam szarnak,hogy én alszok,ő meg munkálkodik. Mert persze nem tud megülni a seggén egy percre se,neki mennie kell mindig mindenhova,és nincs olyan pillanat amikor ülne (kivéve este). És emiatt a hülye életvitele miatt,azt hiszi,hogy mindenkinek így kell élnie,és mindenkinek mindig megállás nélkül kellene tennie- vennie. Na ezt kapom én itthon. Tőlem is elvárja,de én meg teszek rá sokszor,mert nem fogok egész nap ugrálni,hogy csináljam a nagy semmit.
Reggel anya felhívta,de én vettem fel a telefonját,és mondta,hogy pár cuccot pakoljak neki össze,mert eljön érte a pasija. Megcsináltam,indítottam egy mosást is,elmosogattam,és leültem gépezni.  Aztán felhívta anya megint mamámat,és akkor jön ide nyüzsögni nekem mamám,hogy jaaj elraktam ezt ,meg azt..... Húú,nagyon forrt a fejem,mert 100× elmondtam,hogy összeraktam neki mindent egy szatyorba. Akkor utána elkezdett dödögni (magába osztani az észt),én meg ugye nem hallom,mert bent ülök  szobába. Mikor kimegyek,akkor elkezd beszólogatni,hogy csináljam meg az ebédet- de ő már elkezdte... Visszajöttem a szobámba,és akkor megint magyaráz,és kérdezi hogy megsértődtem e (de persze totál gúnyosan) Mondtam,hogy nem érdekel a szövegelése,mert úgyse hallom, ha akar valamit jöjjön már ide,vagy beszéljen hangosan,mert mégis honnan a fenéből kellene ,hogy halljam ha kint a konyhából a bajsza alatt motyog?! És akkor lebasz,hogy mi vagyok én,valami bárónő o.O Hát komolyan tököm tele van már ezzel az egésszel. Mondtam is,hogy hagyjon már a fenébe,nem szólt,hogy kell segítség,akkor hagyjon. De ha meg oda megyek segíteni?! Jaj ezt nem így kell,nem úgy kell,inkább így,meg gy- akkor se hagy nekem nyugalmat.
Elhiszem,hogy neki is elege van a melegből,meg mindenből,de akkor mondja már előre mit akar. De nem,ő vagy gúnyosan szól,vagy leoszt. Hát így ne számítson rám.
Persze arra is mindenki szarik,hogy én foglalkozom a kutya etetésével,a napi 3×os mosogatással,meg a pakolással... (ja és mindezt magamtól,nem szoktak kérni,mert nem kell.) De nem,ő baszogat,idegesít,parancsot ad- így leszarom az egészet.
Annyira elegem van a piszkálódásból. Ráadásul arról volt szó,hogy húgom is megcsinálja a dolgokat délelőtt,mert csak akkor mehet el a pasijához- de ő szarik bele magasról,és ellép hétvégéken a pasijához. Én meg itthon cselédet játszom. Én csinálom húgom kajáját,én mossak neki,meg mindenkinek,én mosogassak mindenki után. Nem is lenne ezzel baj,mert szívesen segítek,de az nem azt jelenti,hogy mindent én csinálok.
Most mertem pár napig semmit nem csinálni,csak olvasni,hát ez az eredménye- én vagyok a szar,meg a miegyéb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése