Oldalak

2012. október 8., hétfő

Fény derült az igazságra

Hát nem is tudom mit mondhatnék. Nagyon rosszul érzem magam lelkileg. Pár napja írtam egy bejegyzést,amiben emlegettem,hogy nem értem mi baja barátnőmnek. Hát most megtudtam,mert végülis leírta.
Mondhatni nagyon szarul esett ez az egész. Azt feltételezte rólam,hogy én féltékeny vagyok rá,meg másoltam :S Komolyan ez földhöz vágott. Mért kéne nekem bárkit is másolnom?! Nem vagyok már kislány,aki még nem tudja hol a helye,és önmagát keresi.
Alapjáraton szerintem ez nem korrekt dolog,hogy ilyen későn ennyi idő elteltével mondja el hogy mi a baja,holott már július óta zavarom a csőrét. Szerintem ezt úgy kellett volna,hogy azonnal szól,és akkor azonnal tudtuk volna ezt tisztázni. Soha életembe nem másoltam én még senkit. Mielőtt megismertem,én már akkor is ilyen voltam,most is ilyen vagyok,nem értem komolyan. Meg ,hogy én példaképként néztem rá. 21 éves vagyok,ergo nem állítok magam elé példaképeket. Nekem szimplán az tetszett ,hogy ő is ugyanilyen cipőben jár mint én,és van közös pont,meg téma.  De hogy én magam elé példaképet állítsak. o.O Igen,12 évesen ezt csináltam- Avril Lavigne volt a marha nagy példaképem-,de ennyi,ez elmúlt.
Viszont legalább kiderült,hogy nem a párja miatt történt.- ez azért jó hír.
De ettől függetlenül sokkolva vagyok. Kb. olyan ez,mintha ő lett volna az,aki futott mikor én sírtam neki. Holott én is ott voltam neki,mikor hívott. Azonnal futottam hozzá. De az utóbbi időben nem is akart velem találkozni,én meg nem erőltettem.
De mindegy,ő közölte,hogy elakar szakadni tőlem,hát nem fogom hátráltatni. Csak vicces,mert egy másik barátnőjével ugyan ez volt a baja,mint most velem,hogy másolta.  Nem értem. Én nem miatta kezdtem így öltözni,de hát ez van.
Csak nem értem mért nem akkor hozta ezeket fel,mikor aktuális volt! Én hívtam találkozni,hívtam fotózni (ez is ingyen csináltam,mert hogy barátnőm,és ez teljesen természetes,hogy családtagoknak,és barátoknak ingyen fotózás jár!) m hívtam a szülinapomra is a barátjával együtt,hogy ne legyenek külön,hívtam mindenhova,de semmi. Ezek mind le lettek mondva.
Persze én is sáros vagyok,mert például a dolgait amit kölcsön adott,sokáig nálam voltak,és ez azért tényleg nem szép,de ezerszer bocsánatot kértem,és még most is ég a fejem. De sajnos nem mindig tudtam úgy rohanni ahogy ő szerette volna,mikor meg én hívtam,akkor nem ért rá.

Mindegy ez így alakult. Azért sajnálom,mert szerettem jókat dumálni,elhülyülni a fotózásokon,meg minden,de ha nincs rám szüksége akkor nincs.

De jó hír legalább az,hogy visszajött az életembe egy olyan ember,aki pár éve szintén félre értések miatt kilépett. Ez az illető is meg volt rám sértődve,mert totálisan félre értett valamit,aztán 2 év kellett hozzá,hogy rájöjjön,hogy hoppá,még se én vagyok a hülye. De ez lesz akkor ha nem beszéljük meg a dolgokat! ezt nem értem mért kell külön kihangsúlyozni az embereknek! Minden barátomnak elmondom,hogy ha valami baja van,akkor szóljon,mert a végén kurva nagy baj lesz ebből!
Ennél a régi jó barátomnál is ez volt! Szerencsére ő vissza jött hozzám,újra találkozunk,és újra jó barátok vagyunk,és elmondtam neki is ,hogy ne legyen hülye. =)
Talán egyszer barátnőm is rájön,hogy nagyon félre értelmezett engem ezzel a másolás ,meg bálványozás dologgal! Talán 2 év múlva =)
A legjobb,hogy  vannak emberek azért akikre számíthatok,és akiknek kibeszélhetem a terheket magamból,így talán könnyű lesz túltenni magamat ezen. Nem fogok én haragudni senkire,azt az időszakot kinőttem szerencsére,de azért nem könnyű egy ilyen. Főleg hogy tudom,hogy miket hisz rólam. o.O
 De mindegy is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése