Oldalak

2012. november 21., szerda

Óriási pánik

Egyre jobban  eluralkodik rajtam a páni félelem ,mert egyre közelebb vagyunk a jövő héthez. Nekem most lesz életem első ilyen kórházas gyakorlata. Soha életemben nem voltam még,és nem csináltam ilyen feladatokat,mint amiket most kell majd.
Mindenki azt mondja,hogy nem kell félni,mert ott lesznek az ott dolgozók,meg nem hagyhatnak magunkra... Aha,ez csak a nagykönyvben van megírva. Nagyon szépen mindent megtanítanak,meg elmondanak a suliban az ápolásról,de teljesen máshogy működik az egész. Szépen megtanultuk hogyan kell az idősekkel viselkedni,mikor mit csináljuk, de mégsem így csinálják az ott dolgozók.
Akik voltak már gyakorlaton,azon beszámoltak mindenről. Amellett hogy lelkileg is megterhelő,úgy fizikailag is. De ami a legrosszabb,hogy az ápolók szarnak bele. Nem mindegyik osztályon,de van egy,ahol nincs sok motiváció.
De ezeket leszámítva is vannak parás dolgok.  Alapból ott kezdődik,hogy sose láttam még el egy másik embert. Nagyon rémisztő így elsőre az a gondolat,hogy nekünk kell fürdetni. Ez a gondolat totális stresszt vált ki belőlem,ugyanis ezek nagyon szemérmes dolgok,és amellett hogy nekem rohadtul kínos,eltudom képzelni mit érez a szerencsétlen ellátott. Szóval rettentően nagy a pánik.
Az etetés,ágyazás gondolata nem olyan vészes, viszont ha egy össze végtermékelt ágyat kell leszedni,az már más.
De nagyon édes padtársam van,mert mindig mondja hogy nem fog elhagyni,meg velem lesz. Ugyanarra a hétre tett be mindkettőnket,így nagyobb az esélye hogy vele maradhatok. Mindig nyugtatgat,hogy nem kell ilyenektől stresszelni.
No majd meglátjuk. Viszont a kedves szervezők csesznek bármit is elmondani nekünk. Azok közölték velünk,hogy mit kell vinni gyakorlatra,akik már voltak,de elsőre ők megszívták,mert cseszték elmondani hogy vigyünk fehér cuccot. Különben nem engednek fel az osztályra.
Ez is elég rossz,mert én nem az a fajta ember vagyok,aki tud fehéret vinni. Ma fogok elrohanni az egyik osztálytársam melóhelyére,mert szerez nekem fehér nadrágot. Remélem méretben is jó lesz. ez is nagy pánikot kelt bennem,mert sose hordtam nadrágot,csak 15-16 éves koromig. Nem tudom mi a méretem,nem tudom hogy fel fog e rám jönni. Plusz kell köpeny is... annyira izgi. Orvosoknak öltözünk lassan :D
No mindegy,most kikellett adnom magamból a pánikot,de nem mondanám,hogy jobb. :D


2 megjegyzés:

  1. Jaj te, hát még mindig idegeskedsz? Persze megértem, én is izgultam az első gyakorlati napon, de biztos nem fognak bedobni a mély vízbe. Viszont hogy a fenébe rakhattál ide ilyen borzasztó gifet??? Borsódzik tőle a hátam, szörnyű!!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elmondások alapján mindent kellett csinálniuk azoknak akik voltak már. De legalább a fehér ruha megvan és jó rám :D A nadrágtól féltem :P
      Azért ezt a gifet tettem be,mert pánik van :D De ez kivételesen szerintem vicces :D ez egy hülye pók tükör előtt,és megakarja támadni saját magát :D

      Törlés