Oldalak

2013. március 28., csütörtök

Hamarosan hétvége

Sajnos nekünk,akik dolgozunk ,nincsen tavaszi szünetünk. Szóval ez a hét nekem nagyon hosszúnak tűnik,főleg mert csütörtök és pénteken egyedül ballagok ki a buszmegállóba-ahol várom a meg nem érkező buszt. Ugyanis reggelente egy iskolajáratnak kikiáltott busszal megyünk húgommal,de ma nem jött, mert nincs suli. s erre csak pár perccel később jöttem rá ^^' Kínos,majdnem elkéstem.
De most már lassan,de biztosan haladunk a hétvége felé, amit most az egyszer,kivételesen nagyon várok.  Ugyanis végre kimozdulok egy kicsit! Nincs iskola a hétvégén,mert ugye húsvét, így beterveztem egy utazást erre a hétvégére.  Nagyon örülök,mert unok már itthon lenni,imádok utazni,plusz Danival találkozom :P
tény,hogy múlt héten is találkoztunk - kb. olyan mintha egy hónapja lett volna- ,de most kivételesen én mozdí6tom meg magamat,eddig ő jött. Amúgy se voltam még Dunaújvárosban, ideje világot látni.  Nagyon rendes volt,mert képes leutazni értem,hogy itt összeszedjen!!! Ugyanis megemlítettem,hogy nem nagyon tudom,hogy hol kellene leszállni,mert mindig csak átutazóban voltam arra felé, s akkor említette,hogy éjszakázás után leutazik értem és az egy óra múlva indulóval visszajönnénk o.O
Hihetetlen ez a srác. Egy éjszakás műszak után még lemászik értem Pécsre. Kiakasztó. De nagyon nagyon örülök neki s várom is már.
Minden ismerősöm,még Szilvi barátnőm is azt mondta,hogy ne hagyjam elszalasztani a lehetőséget. Nem szabad annyira belemerülnöm a Márkó-féle depizésbe. Mondjuk nem fogok,mert elég rendesen elkapálta magát nálam- még így utólag is nagyon megbántott,de nem részletezem,mert már unalmas lenne ennyiszer leírni.  A lényege,hogy nem is voltam olyan hú de nagy szám az életében és nem is voltam annyira nagyon fontos- pontosan úgy ahogy a vége felé éreztem is,plusz amiket más is mondott. Mindenkinek igaza lett,csak én nem láttam át annyira,mert ragaszkodtam a régihez.
De most már lelkiismeret furdalás nélkül indulok el egy másik úton- aminek már itt az ideje ( eddig meg lelkiztem a dolgokon és szar embernek éreztem magam,amiért mással találkozgatok és amiért új életet akarok kezdeni. Csak időközben rájöttem,hogy nem sokat vesztettem,mert sokat változott és nem jó irányba- túlerősödött az összeférhetetlenségünk =(  )

A másik dolog amit megemlítenék,hogy április 13.án megyek Pestre *-* Meglátogatom Szilvi barátnőmet -aminek most már itt volt az ideje, plusz ő sincs épp a legjobb passzban, s ezzel talán kis életerőre kap- , illetve egy összefutok egy másik lánnyal,mert az meg egy rakat holmit ad nekem. Ennyi fér egyenlőre egy napba,de majd jövök fel máskor is. Mindezek után feljön értem Dani Pestre és együtt megyünk vissza hozzá Dunaújvárosba xD  Aztán ott maradhatok és onnan mennék haza vasárnap délután, este felé. =) S így akkor majdnem mindenki felé tiszteletemet tettem. Egyedül Verához nem tudok majd bemenni,de lehet hogy belepréselem az időbe- bár ő meg dolgozik. Majd megbeszélem velük.
De nagy az öröm,hogy végre láthatom Szilvit-elég rég volt,hogy találkoztunk. Annyi jó érzés van bennem ,hogy így egyszerre sok is =) Most hogy kezdek megszabadulni a stressztől ( a Márkó-féle hülye időszaktól) sokkal jobban érzem magam.  Erre bizonyíték,hogy anyuék is,meg a munkatársaim is mindig megjegyzik,hogy milyen szép az arcom o.O Meglepődök ezeken,ugyanis tökre nyúzott,fáradt és semmilyen vagyok egész nap- a kialvatlanságtól- ,erre ilyeneket mondanak. Szóval ehhez tudom kötni,hogy kezdek megszabadulni a terhektől.
Nem hazudok,tényleg rosszul éreztem magam lelkileg,sőt még mikor pár napja az orrom alá dörgölte a hülyeségeit akkor is szarul estek és kiborultam lelkileg. De igazából a tudattól,hogy ennyire ártani akar nekem,mikor én nagyon is óvtam őt attól,hogy még jobban fájjon neki miattam. De rá kellett jönnöm,hogy szarik rám- az élteti,hogy lásson engem,hogy szarul érzem magam. S ezt nem tagadom,nem hazudok.... szarul is éreztem magam- de csak mert igazságtalanságot éreztem. De tényleg nem megyek bele :D Az előbb is ezt mondtam,de tényleg =)

3 megjegyzés:

  1. Persze, hogy lemegyek érted, mivel meg ígértem és mert egy nagyon rendes gyerek vagyok! XD

    VálaszTörlés
  2. Ez nem fényezés, mert így van! :P

    VálaszTörlés