Oldalak

2013. május 20., hétfő

Álmaim otthona és kiegészítők ♥

Nagyon sok olyan dolog van, ami nekem tetszik. Ha lenne saját külön lakásom biztos,hogy olyanra alakítanám amilyen az ízlésem. Ezt egy barátnőmmel már korábban beszéltük is,hogy segítene lakberendezni-  nekem nagyon tetszik az ízlése. Voltam náluk és nagyon jó a lakásuk.
Van jó pár dolog ami nekem nagyon tetszik. 


Ez a szép tükör például nagyon elnyerte a tetszésemet a kis tartóval alatta. Mondjuk én gyertyát nem biztos ,hogy tűznék oda,de kétség nem fér hozzá,hogy jól néz ki. 

 Ez a kanapé nagyon elegáns és ehhez kell egy olyan tér,hogy jól mutasson. Egy modern lakásban például szerintem hülyén nézne ki.  Elfogadni elfogadnám, bár picit sok.



 Na,ha egy ilyen lógna a szobámba,akkor egy szavam nem lenne. Ez is nagyon klasszul néz ki,bár az átlátszó díszek annyira nem jönnek be,inkább feketébe lennének jók.

 Hát ez meg nagyon jópofa,amikor megtaláltam egy oldalon csak lestem.  Nagyon ötletes és ilyet is elfogadnék :D  Ha már denevér mániám van :P


 Na hát ezek közül mindegyik jöhetne. Bár ágyak terén is meg van a magam elképzelése,de ezek is nagyon szépek és biztos ,hogy nem panaszkodnék ha ilyennel kellene beérnem :D Bár nagy álmom egy hasonló alapú,de baldahinos ágy *-* Gyerek korom óta vágyok egy olyanra.


 Itt magát a keretet szúrtam ki; nagyon jól nézne ki benne az egyik Victoria Francés-os plakátom,vagy poszterem.


Ezt a képet csak ilyen sötétben találtam meg,de ez tuti ,hogy át van szerkesztve és nem mindegy ilyen fekete. De nekem ez is tetszik. Nem tehetek róla,de a fekete utáni szenvedélyem az évek múltán se csillapodott. Sokan legyintettek régen is,mondván,hogy kinövöm- de ez nem jött be. Imádom a sötét színeket, és amíg más ettől depresszióba esik,addig nekem ez a valhalla :D  Bár mondom,biztos vagyok benne,hogy nem ilyen fekete az egész szoba; de kellene *-* 
Ha lenne saját lakásom,meg keret rá,akkor csak ilyen kiegészítőket vennék *-*

6 megjegyzés:

  1. Az a denevéres ventilátor annyira illik hozzád :D Nekem a tükör tetszik és a csillár :) Az új fenti dizájn meg annyira jó, úgy szeretlek titeket nézegetni - most már legalább akárhányszor jövök hozzád, mindig láthatlak titeket ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen :D Egyszer meg kéne valósítani azt a ventilátort :D Egyébként voltak még lakberendezős képeim,csak most akkora kavarodás van a mappáimban,hogy örültem,hogy ezekre ráakadtam =)
      Az új dizájnt meg csak neked,hogy jó kedvvel gyere hozzám ^^ De köszi,annyira örülök hogy tetszik =)

      Törlés
  2. A tapeta meg a kanape az marhaszep. Foleg mert maga a kanape, meg a boritasa is. A tapetarol meg annyit, hogy nekem az a fajta kell, aminek a diszitese az a selyemfele. Az valami eszmeletlen. Most ezt megfogalmaztam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én értem mit mondasz! Szerintem is nagyon nagyon szépek; de ennél sokkal több jó holmit találtam már itt ott. De ezek egy vagyonba kerülnek =(

      Törlés
  3. Szia.Hát a kanapé az valami eszméletlen...el tudnám képzelni magamnak de valahogy nem nagyon mutatna egy panel szobában :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, sajnos ezekhez a kellékekhez kell egy ház is ugye, amibe bele illenek. Egy kastély mondjuk :D De a panelt is kilehet alakítani szerintem úgy,hogy bele illjenek a képbe ezek. =) (feltéve ha nem albérlet)

      Törlés