Oldalak

2013. május 5., vasárnap

Miről álmodik a lány

Mostanság rá vagyok pörögve a fűzőkre *-*  Annyira szeretnék már egy acélmerevítős/alakformáló szépséget,hogy hihetetlen. Az egyetlen nagy problémám a méretekkel van. Egyszerűen nem tudom megállapítani,hogy melyik méret kell nekem.  Egy hasonló testalkatú csajtól kértem kölcsön a fűzőjét, mert gondoltam,hogy magamra próbálom- így lesz viszonyítási alapom. Természetesen szart bele a nő és nem adta oda és el is tűnt kb. az életemből. Csak nem értem mi az istennek ígérte be. Mondta volna hogy nem és ennyi,felfogom. Na ennyit megint az emberekről.
De úgy vagyok vele,hogy akkor random. Megmérem magam és ami rám illik a mérettáblázatból. De inkább legyen nagyobb a fűző,mint kicsi. Bár lényegében mindegy lenne,mert ki be lehet fűzögetni. 
Bevallom félek tőle,mert mi van ha hülyén állna? Mi van,ha kicsi? Mi van ha e ,meg az?! =/  De nagyon szeretnék legalább egyet. Már utána jártam mindennek,hogy mennyi a betörési idő,meg mire kell figyelni,mitől nem kell megijedni,hogyan vegyük fel,miből épül össze, kinek milyen való,stb. (tájékozott vagyok :D ) De mégis félek,hogy hülyén állna rajtam. Bár egy barátnőm azt mondta,hogy ahhoz a vállvillantós felsőmhöz jól nézne ki egy mell alatti fűző.
De úgyis bevállalok egyet =) Már csak azt várom,hogy az illető csaj,akitől rendelem, találjon olyat amilyet szeretnék. Mert meg van az is ,hogy én milyet szeretnék *-* Acélmerevítős/alakformálós, hosszított,hátpaneles darabot =)











Ezek mint nagyon csodálatosak *-* De ezek azok amiket én kinéztem; egy teljes alakos,meg egy mell alatti.


 Szerintem irtó csinosak és nagyon tetszenek. Plusz rajtam van mit összefogni és itt veszem majd nagy hasznát ;)  Egyszer csak lesz nekem is egy *-*


2 megjegyzés:

  1. Teljesen meg tudom érteni a sóvárgásodat, egy szolidabb verziót én is elfogadnék, mondjuk ami nem annyira díszes. Mondjuk fölülről a negyediket, vagy alulról a másodikat. A fűző nagyon szép alakot tud varázsolni mindenkinek, elegáns és csinos, csak sajnos az ára az egekben van. Nekem csak kettő műanyag merevítős fűzőm van, ezeket még csináltattam, de nagyon kényelmesek és szerettem is őket hordani. Alkalmakkor még mindig szívesen előveszem őket. Nem tudom, hogy azoknak a méretei milyenek, lehet teljesen máshogy vannak számozva, mint a komolyabb fűzők, de ha egyszer esetleg eljössz hozzánk felpróbálhatod az enyéimet és ha jó, akkor az alapján már ki tudsz indulni egy mérethez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amit néztél, alulról a másodikat, valami hasonlót szeretnék rendelni most =) Néztem videót is,hogy hogyan kell befűzni egyedül,meg hogy mennyit vissza tud szorítani és azért ez eléggé jó. Jó,mondjuk nem vagyok egy elfolyós testű ember,de még is jó lenne ha valami kihangsúlyozná a testemet =)
      Nagyon drága vagy,hogy felpróbálhatnám a tiédet,de nem tudom mikor jutok újra fel pestre hozzád =( Addigra meg már szeretnék- így is két hét míg az acélos betörik. Mérettáblázat alapján tudom csak megcsinálni; megmérem magam és akkor a táblázat alapján belövöm nagyjából. Az nem baj ha nagyobb, vagy ha időközben kifogyok belőle,mert lehet húzni, csak kicsi ne legyen.
      A műanyag merevítős meg az acélos között van különbség,bár azt nem tudom,hogy a méretezésben is van e. De műanyagot azért nem szeretnék,mert nem elég erős a merevítése ,meg meghajlik ha sokat venném igénybe. Plusz olvastam,hogy a teltebb hölgyeknek az acélost ajánlják,mert az acél tartósabb. Persze bevallom, nagyon sok szépet találtam műanyagosok között is *-* De elsőre megpróbálkoznék ezzel. Valami majd csak lesz =)

      Törlés