Oldalak

2013. november 24., vasárnap

Hogyan legyél varjú gyerek

Most kicsit vidámabb témán derülök egy ideje; nagy nehezen sikerült túl tennem magam a hörim halálán,és a betegségen is- ami azóta rosszabbodott ugyan,de megy ki belőlem.
Ez a varjús dolog nagyon vicces. Kedves párom,Alex, folyamatosan ezt a szót használta azokra a srácokra,akik ilyen hú de nagyon darkosnak mutatják magukat :D Nem tudom mért,de nagyon megtetszett,és azóta ezt nyomom a neki folyamat :D Múltkor is beszélgettünk egy gyerekről,és őt is folyamat így emlegette X)  Olyan viccesen hangzik tőle ez. Aztán megbeszéltük,hogy mi számít "varjúnak"- ez már nálunk külön kategória :D  Először is a hosszú fekete haj, hosszú kabáttal ; esetleg tetkók,pc-k, bakancs :D Aztán meg jegyeztem neki,hogy ezek szerint én is idetartozom.... erre a válasza,hogy én varjú lány vagyok :D Oké mondom (:





De imádom ahogy mondogatja. De  senki ne vegye bántásnak,mert nem az (:

3 megjegyzés:

  1. Akkor most jó varjúnak lenni vagy inkább nem? Én pl nem voltam soha varjú.. max holló.. de azt is csak a károgásom miatt. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát biztos jó :D én is varjú lány vagyok ha azt nézzük :D
      Sokat károgsz? :D

      Törlés
    2. Bizonyos esetekben állandóan... :) Az énekem meg a róka is megbánná, de mivel van eszem a sajtot a kezembe beteszem. :)

      Törlés