Oldalak

2013. november 17., vasárnap

Szerzemények

Annak ellenére,hogy nem lógtam éjjel nappal itt, mozgalmasak voltak a napjaim. Nem csak a jóképű szőrösöm miatt :P ,hanem amúgy is.
Voltam például egyik vasárnap kint a vásárban *-* Nem nagyon szeretek oda kijárni,de nagyon nagy szükségem volt egy télikabátra! Már mindenkinek emiatt nyávogok,hogy nincs télikabátom,és lassan már a hideg idők jönnek. Így anyummal megbeszéltük,hogy ott találkozunk,és elmegyünk körülnézni. Ő már tavaly kinézett egyet,de ugye nekem akkor még nem volt munkám,és pénzem se,így nem engedettem meg. De miután lett melóm ez egy kitűzött cél volt- erre gyűjtöttem.  Már hetek óta próbálkozom kabátot venni, voltam mindenhol,de mindenütt csak azok a popsiig érő fazonú szövetkabátok vannak.
Aztán végre beszabadultunk a vásárba,ott egyből rám is adta az eladó a kabátot -mondjuk nem igen jártam ott,mert még az előző napi találkozón járt az eszem :D, így fel sem tűnt,hogy ő gombolja be a kabátot rajtam,és közben a melleimnél matat; de jó fej volt,mert mondta hogy inkább én csináljam :D. Az első kabátra azt mondták hogy kicsi. akkor kaptam egy másikat,de az meg nagyon bénán állt rajtam.. mivel karcsúsított kabát,és nagyobb volt mint én,totálisan zsák alakot csinált nekem ,ami nekem a halálom :SS Szóval visszatértünk az elsőhöz,ami szerintem nagyon is jó volt,nem értem mit izéltak. Nagyon jó volt,a karja végig ért, betudtam gombolni... Annyiból hihették azt hogy kicsi,hogy rám tapadt. De szerintem ez így jó.
egyébként nagyon szép darab *-* Sajnos telefonnal készítettem hajnalban képet magamról a munkahelyi öltözőbe :D, de ez nem adja úgy vissza mint amilyen a valóságban.
A fejemet nem kell nézni most se :D Hajnali 6kor ne sokat várjon az ember :D  No de kb. ilyen elölről. Egy sor gombos,amit ugyan sajnálok,mert nekem a kettő jobban tetszik,de hát praktikusabb ez a táskám miatt. A táskámat meg sajnos keresztbe kell hordanom,mert már olyan gerincferdülésem van,hogy nem éri meg, plusz lecsúszik mindig a vállamról,szóval jobb keresztbe hordani.  Ezenkívül jól kivehető a képen,hogy nagyon hosszú *-* Pedig én sem vagyok pici. A karomtól nem látszik,de mindkét oldalon a deréknál van díszítés; kicsit olyan mintha fűző lenne benne,és ugyanilyen van a hátulján is. Nagyon szép darab, és még szőrös kapucnija is van :D
Belejöttem az ökörködésbe,szóval pózoltam :D Amúgy nagyon cuki ez a mintás puncibugyi (leggings); hópelyhes,rénszarvasos :D Készülök a karácsonyra!! :D
Amúgy ezen kívül vettem még a vásárba egy csomag szivecskés zoknit xD Több színbe,csak ,hogy húgomnak legyen mit ellopnia. :D Aztán vettem még 3 francia bugyit *-* egy nagy masnisat csipke szegéllyel,meg két egyszerűbbet.  Nem akartam megint csupa csipkéset,mert abból van már kettő is (:
Megint nem tudtam ellenállni,és vettem egy MonsterHigh-os polár takarót :$ Nem tehetek róla,pont a két kedvenc karakterem volt rajta *-*




A vásárban ennyi volt, utána léptem haza. Na jó,anyumnak még vettem egy munkahelyi papucsot- tiszta önzetlen vagyok :P

Hétfőn meg voltak a munkahelyemen árusok. Minden hónap elején jönnek,de most tökre jó cuccokat hoztak *-* Nem szoktam sose venni semmit,de most nem birtam kihagyni. Maradt  vásárból pénzem,gondoltam megengedhetem magamnak néha,hogy ne csak turiból vásároljak. Egészen jó áraik voltak,szóval vettem magamnak két puncibugyit- egy feketét,meg azt a hópelyheset :D Az komolyan kiabált utánam *-* És olyan jó meleg anyagból van,annyira bírom (: A fekete szintén- nagyon kényelmes.  csak,hogy készüljek a karácsonyra *-*


Aztán kinéztem még magamnak ott egy piros fodros sálat- olyan mint amit két éve kaptam az avonból,csak az lila. Ez meg bordó és nagyon tetszik,mert jó hosszú és meleg.
Itt a képen élénk pirosnak tűnik,de ez csak a vaku miatt van- amit sajnos nem kapcsolhatok ki,mert nagyon sötét van a szobába.
Aztán itt be akartam fejezni a vásárlást,de megláttam egy garbós nyakú pulcsit, és én ezeket nagyon szeretem. Tudom,hogy nem áll annyira jól,ha eltakarom a nyakam,de mivel ismerem magam, minden télen arcüreggyulladásba szenvedek,így inkább megelőzöm a betegségeket! Ez jól eltakar,és jó meleg,mert pamut anyagból van- nagyon szeretem.
Sajnos nem tudtam normális képet lőni róla,mert telefonos.
Egy sima fekete színű (természetesen)  garbós pulcsi. Csak itt a kezem eltakarja . Oh,és az a jó ezekbe a meleg puncibugyikba,hogy húzhatok hozzá rövid szoknyát. Általában még nem volt olyan nap,hogy fáztam volna, sőt,mindig inkább ki kellett kapcsolni a kabátom,mert besültem.

No,ezeket a ruhákat szereztem,és nagyon imádom őket (:  Aztán megjöttek még az avonjaim. A karácsonyi katalógus mindig tele van szettekkel,és hát sokkal jobban megéri,mintha külön vennénk meg. (persze nem mindegyik,oda kell figyelni)
Említettem,hogy van egy illat amit imádok -parfüm- és most az is szettbe volt. Van ez az Ultra Szexi parfüm,és ehhez volt tusolózselé,és krém is.
 Illetve,ami nagyon egyértelmű nálam,hogy imádom a karácsonyi illatokat- köztük a fahéjat ^^  S ilyenkor sokféle tusolózselét lehet kapni aminek jó illata van *-*  Minden évbe veszek,és halmozom fel őket,mert szerelmes vagyok az illatba *-*
Ez is szettbe volt és fantasztikus illata van *-*

Egyenlőre ennyi mindent szereztem be szépen fokozatosan. De most vagyok bajba,mert kéne készülni az ünnepekre. Sajnos a körülöttem lévő emberek mindegyike utálja a karácsonyt- legalábbis a munkahelyemen. Mindenki csak a pénzköltést látja benne,meg ott fikázódnak. Nagyon kellemetlen így készülni az ünnepre. Viszont én megrögtzött vagyok. Mondjuk nem vagyok vallási fanatikus,se keresztény,se semmi ilyesmi,nem is ezen része miatt szeretem az ünnepet. Ennek van egy varázsa,egy filingje,amit ha nem érez az ember,akkor mindegy. Én viszont szeretem,és az sem zavar,ha már novemberbe,és október végén készülnek az üzletek. Ezt sokan lefikázzák,de ennek is meg van a maga miértje, és én szeretem ^^  Kezdek bezsongani :D


2 megjegyzés:

  1. Nagyon csini ez a kabát, jól áll neked ^^ Azon a tusolós szetten meg én is gondolkodtam nagyon, de most annyi tusim van, hogy inkább letettem róla.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszii ^^ Élőben még jobb,majd megmutatom ^^
      Hu,nekem is van tusfürdőm,de ennek az illatát imádom,és mindig limitált kiadású =( Szóval ezt muszáj volt ^^

      Törlés