Oldalak

2013. november 2., szombat

My outfits - avagy a goth ruhatáram rejtelmei

Már régóta gondolkodtam egy ruhatáras bejegyzésen,de se időm,se kedvem nem volt hozzá. De mivel a szekrényemben őskáosz volt,ezért úgy döntöttem,hogy ha már rendet rakok benne,akkor csinálok egy két képet (: Főleg mert az nyáron szerzett szépségeimet meg sem mutattam *-* Facebookon a goth eladós csoportokba tettem szert pár szépséges felsőre,csak még hordani nem tudtam őket,mert nem 50 fokra tervezték őket.
Most lefotóztam párat- bár a kép minőség szörnyű lesz,mert nehéz egy kézzel ezt a böhöm gépet tartani,és más most nem volt aki fotózzon. Azt gondolom mondanom sem kell,hogy a ruhatáram 100%-a fekete holmikból áll :D Semmilyen színt nem tűrök meg magamon,és jól is van ez így (:  (a fényképezőgépem tartóján lévő nikon felirat az ami egyedül színes :D)

Na ezen a képen az látszik igazán,hogy holt koszos a tükör :D :D Igazából ez húgom tükre,és sose takarítja,én meg csak most vettem észre mikor megnéztem nagyba a tükröket. No mindegy,valami csak látszik a ruhából. A szoknya a jól ismert turkálós darab,ezzel mutatom be az összes felsőt,mert ehhez jobban mennek,mint a rövid szoknyámhoz- ami nem mellesleg megint kifakult -.-"
Ezt a felsőt egy kedves facebookos ismerősömtől rendeltem,méghozzá attól,akitől anno karpántot is *-*  Nagyon gyönyörű darab,egyetlen egy baj van vele,hogy ebbe kb. terhesen is beleférnék,ugyanis nem feszülős fazon,és eláll a testemtől =(  Ezért hozzáraktam egy derék övet,amit én mell alá csúsztattam,ugyanis ha lejjebb rakom,akkor pont,hogy a hatalmas csípőmet részesíti előnyben,így viszont visszafogja a ruhát,és mégsem tűnök annyira nagynak benne. A mellrészénél fűzős,és bársony anyaga van; hosszú tölcsér ujja van,ami finom anyagból készült ,és nagyon gyönyörű. Tényleg az egyetlen bajom vele,hogy nagyon nagy.
Oh és a legfontosabb: ne a fejemet nézzétek,mert koncentráltam :D

Ebből a képből megint csak semmi nem látszik,de ez egy egyszerű fekete felső akar lenni, harang ujjal a végén. A kedvenc turimban találtam ezer éve,de akkor kicsi volt rám,most meg ez is nagy. Próbáltam úgy fotózni hogy látszódjon a harang ujja,de hát esélytelen- ezer bemozdult kép lett.
Ehhez is használtam a derék övet,ami amúgy szintén turkálóból van,és még pénteken kaptam egyik munkatársamtól. (akinek a fia túrta nekem :D) Hát nem cukik?   Muszáj volt ehhez is felhúznom az övet,mert ez is úgy elállt a hasamtól mint a másik. Annyira fura a testem- a hasam lapos,de a csípőm óriási. Ezzel valamit kezdeni kéne.Itt az első kép eléggé életlen,de valamennyire kivehető a lényeg. Ezt a felsőt szintén egy facebookos csoportban vettem,aminek egyetlen baja volt: hogy a hosszú felsőtestemre rövid volt. Így hát elvittem be a munkahelyemre,és megkértem az egyik varrónőt,hogy kezdjen már vele valamit. Ő kivágott az alsó anyagból  egy darabot,és hozzávarrta az aljához-de emiatt,hogy el lett tüntetve az alsó anyag,átlátszó lett a felső.  De most a hossz megfelelő lett. Ahol meg elvágta az anyagot,oda gumit tett be,de nem számolt vele,hogy nekem oda a melleimet bele kell préselni (mert mellnél vágta el,ott már van alsó anyag).... Szóval szűk gumit tett bele,de az a szerencse,hogy pont beleférek :D
Az anyaga ,meg a mintája szerintem fantasztikus- és van benne piros,szóval nem igaz,hogy 100%ban fekete a ruhatáram :D  Ennek is harangujja van a végén,és nyáron szerintem tökéletes,vagy tavasszal.
Ehhez is feltettem az övet,mert egész jól tartott (:

Ezt a gombos pulcsit húgomtól kaptam,aki valamelyik turiban szerezte. Csodálkoztam ,hogy jó rám,de nagyon kényelmes és egyszerű.  Van két cuki zsebe is (:


Na erről a felsőről lehetetlen volt jó képet csinálni. De már lehet,hogy elfáradt a kezem,mert állandóan bemozdult. Ez egy nagyon jó állapotban lévő alkalmi felső,harang ujjal,és kivágott nyakkal. Az anyaga finom,és nagyon jó. Ehhez is feltettem az övet,mert ez is elállt tőlem :D
Nagyon utáltam ebben fotózkodni,mert a melltartóm pántja folyton lecsúszott :D (jellemző)

No ezt a cuki harisnyát a Clarie's-ben vettem *-* Tele van most halloween-i kellékekkel,és sok sok jó dologgal,amit imádok,és valamelyik nap megláttam ezt *-* Pókhálós,halálfejes harisnya. Ja és ez nagy szám,mert én nem hordok harisnyát,ugyanis eddig nem jöttek fel rám,és utáltam őket. ez az első harisnyám gyerek korom óta. Eddig combfixeket hordtam. De  ezt nem tudtam ott hagyni,mert tudtam,hogy limitált kiadás. 
A képen a harisnya a lényeg,és nem az hogy hatalmas a combom,vagy hogy totál fehér. Tudom.Ezt a felsőt is egy facebookos emberkétől vettem. Nyáron jártam is benne. Nagyon könnyű ,lenge anyaga van,és már ez is eláll tőlem,és lecsúszik. Így úgy döntöttem,hogy vállas felsőt csinálok belőle- hát csússzon ha ennyire akar. Így se néz ki rosszul. Ráadásul ez is harang ujjú,plusz ott az öv,ami a kép erejéig ott tartotta a testemen normálisan.


Ez a szépség is netről van másodkézből. Ezt például kifejezetten imádom- csak ennél is az zavar,hogy picit mintha rövid lenne,és mindig húzogatnom kell. de elől két függőleges csík van rajta,és redőzött. Imádom az ilyen redős holmikat,mert picit slankitanak. Szerintem kifejezetten jól áll ehhez a szoknyához.  Viszont hátul meg rövid teljesen,és nem értem mért így lett gyártva- ezt kifejezetten utálom benne.


Na ezt a csipke felsőt sose fogom hordani,csak a kép kedvéért húztam fel,meg mert megtaláltam. Ennek nagy története van. Ezt még az általános iskolai nagy barátnőm vette anno,mikor nagy darkos lett,aztán átkerült egy másik ismerősömhöz, aki  miután gothból scene-re váltott nekem adta :D Kicsit sok helyen megfordult,és az állapota is szörnyű,mert már a gumik kipattogtak,meg megrepedtek,van ahol lyukas, és mindemellett S-es méret xD A legkisebb,ami nekem azért nem épp ideális.  De mivel megtaláltam,és megörültem neki,így gondoltam lövök egy képet ebben is- egyébként szép darab,és sima kínais felső ám,csak átlátszó. Ehhez is ott az öv,ami kicsit takar meg összefog-de legalább ez nem áll el a testemtől.


Ezt a ruhát is a szekrényem legeslegmélyéről szedtem elő. Legmélyén vannak azok a holmik,amik anno nem voltak jók rám,vagy ilyesmi. Most meg ez is eláll tőlem,és leesik rólam,de egyébkén cuki felső. Sima egyszerű anyagból van,és a turiból hoztam pár éve. Fűzős a mellrészénél,és mivel ez is lecsúszik rólam,így gondoltam lehúzom a vállamra,és ez is ilyen ruha lesz és szerintem nem rossz. Szeretem a vállas ruhákat. Ennek is harangujja van,de utálom,mert rövid :D  Nem tudom mért ilyen hosszú mindenem. De egy fotózás erejéig jó volt felhúzni (:Ezt is az egyik facebookos csoportból vettem valakitől- csak mikor hirdette akkor azt nem irta hozzá,hogy ez ilyen elől megkötős és ennyi. Én azt hittem,hogy gombos,de nem.  De végülis nem vészes,mert így is jól néz ki,csak így hasvillantós,ami annyira nem az én stílusom- de majd feltalálom magam vele.  Kicsit az ujja rövid ennek is,de max háromnegyedesként hordom majd.
Juj,hát ez egy különleges darab (: Ez egy fodros kötött pulóver szerűség. Mondjuk annyira nem szeretem ezt se,mert én olyan hatalmasnak érzem magam benne,ráadásul csak a hasam közepéig lehet begombolni .... és a többi rész meg  eláll a csípőmtől,ami miatt hatalmasnak tűnik... Szóval egy díszes kitűzővel fogom össze :D Utálom ha valami kövérít. De végülis nagyon szép darab,mert szépek a fodrok,és baromi meleg!! Ez a legfőbb ami miatt még nem szabadultam meg tőle. Iszonyú meleg,és mikor reggelente más kabátban van,nekem elég ez,mert megsülök benne.  (: Az ujja vége ennek is harangalakú (: De ez inkább rövid szoknyával,vagy nadrággal mutat jól-amit én ugye nem hordok,így marad a rövid szoknya (:Ez egy leggings- puncibugyi,ahogy én hívom- ami csupa csipke *-* Ezt az itteni Cosmosban találtam pár hónapja,keményen ezer forint volt :D Nem bírtam ott hagyni. Még nem volt rajtam,mert mikor megvettem,akkor csak elraktam. Ma találtam meg,és szedtem le róla a címkéket :D  De egyébként nagyon cuki,és szép! Imádom a csipkét *-*Ez az abszolút kedvenc felsőm! Sima kínais ez is,de nagyon szeretem. Sajnos elrontottam,mert mosógépben mostam ki egyszer,és hát emiatt a gumik kipattogtak,de ettől még szerelem volt első látásra. Ez a felső úgy tökéletes ahogy van,mert fekete, eltakarja a hasamat,a mellrésznél van benne egy csavar,az ujja meg csupa csipke! Szerintem ez úgy tökéletes ahogy van (:
Ez meg ugyan nem a ruhatáramból került elő,de gondoltam megmutatom; ezt a részlegvezetőmtől kaptam a héten,mert ,hogy túléltem a gyakorlatomat sok szenvedések árán :D Tökre jó fej,meg is lepődtem. Ez egy felakasztható óriás denevér lampion ám :D


Nos a ruhatáram egy része napvilágra került,de mégis mindig úgy vagyok vele,hogy nincs mit felhúznom :D Ezeket a ruhákat nem is hordom szinte,most bányásztam elő a legtöbbjüket a szekrény mélyéről :D
 Általában egy összeállítást hordok egész héten,mivel nekem nincs rá szükségem,hogy cseréljem naponta,ugyanis melóhelyen nekem át kell öltöznöm,így java részt nem is hordom a ruháimat. Elmegyek reggel benne,meg hazajövök benne délután és kb. ennyi volt az az időtartam míg viseltem őket. Se koszosak,se büdösek nem lesznek ennyitől. Egy egyszerű fekete hosszú ujjú és nyakú felsőt hordok,egy boleróval,meg a rövid szoknyámmal,és ámen. Bőven elég.

3 megjegyzés:

 1. Baromi jó ruháid vannak, szerintem mindegyik csinos és jól áll :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm,aranyos vagy (: Tudod én annyira nem szeretem magamat-de volt egy kettő amit sok év után is jó volt felhúzni (: De a legjobb szerintem a harisnya (:

   Törlés
  2. Díjat kaptál tőlem, drágám ^^
   http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2013/11/dijat-kaptam-ismet.html

   Törlés