Oldalak

2014. február 7., péntek

Húgom névnapja- avagy vásárlós nap közösen♥

Nekem aztán nagyon megy,hogy hogyan verjük el a fizetésünket egyik pillanatról a másikra! No de nem szaladok előre.
Csütörtökön húgommal megbeszéltük,hogy elmegyünk neki valami ajándékot venni ,mert Dorottya nap volt és akkor tőlem is kapjon valamit a névnapjára.
Azzal a busszal amivel én hazaestem,visszafelé újra mehettünk,hogy minél hamarabb beérjünk a városba.  Szokásos pánik a pénzfelvétnél... Az ATM ahol akartunk levenni, az előttem álló nő kártyáját elnyelte,és ott szórakoztam a gép újra indításával. Ez az mondom,ez nem jön össze. Felmásztunk egy másikhoz,és végre sikeresen megoldódott a helyzet: mehettünk vásárolni.
  Nos,kapott tőlem egy hajszínező habot- vöröset. Fodrászcikkesnél voltunk,mert ő ott vesz mindenfélét  a hajára. Én még ezelőtt nm jártam itt ,csak egyszer. Most nézelődtünk, húgom még vett magának kimért parfümöt vattacukros illattal (az a kedvence); én meg vettem magamnak itt egy Flormar lilás körömlakkot, egy rezes vöröses színű körömdíszt (port) és egy Vanessa nevű körömmatricát. Ez utóbbira eléggé kíváncsi vagyok,mert sosem volt még (:
A lila Flormar körömlakk,a zöld Clarie's-es körömlakk, egy alaplakk, az üvegreszelő és a matricák (:
Utána bementünk az árkádba húgommal,azon belül a Rossmannba -szokásos-, ahol vettem egy üveg körömreszelőt,mert legutóbb a munkahelyemen olyan csúnyán betörött a körmöm,hogy azóta rá se tudok nézni és fáj is.  Meg vettem egy szemöldök cerkát,hogy ne húgomét használjam meg egy körömlakk alapot. Húgom vett magának egy Catrice nevű folyékony alapozót,ami nekem nagyon tetszett. Illetve vettem még egy fogselymet.
A fogköztisztítók, a fogselyem, a füli, és a szemöldök cerka

Utána átugrottunk a Clarie'sbe,ahol imádok vásárolni,meg nézelődni,csak még mindig nagyon drága. Eredetileg ott ezt a denevéres fülbevalót néztem ki, de fizetéskor választhattam mellé körömlakkot- én meg ezt a méregzöld,csillogósat választottam (a fentebbi képen látszik) A körmeimen szeretem a sötétebb színeket.
A dencik meg cukik- tipikusan nekem való *-* ♥
Aztán voltam a Pirexben,ahol kis határidőnaplót szerváltam,mert mindent elfelejtek,és sok a papír a munkahelyemen is,meg a suliba is és képes vagyok elfelejteni aláírni,vagy visszavinni.

Egy ilyen Londonosat választottam- nagyon béna volt a választék,de mivel kellett,így nem szórakoztam vele. Ez végig kísér 2014ben. Oh,és a kis naptáron rajt van a körömdísz is (:
Közben voltunk a DM-ben is,ahol szintén végig néztük az alapozókat,mert húgomnak nagyon kellett. Aztán ott vettem fogköz tisztítót... amiről ezelőtt nem hallottam,de jófélének tűnt. Tegnap kipróbáltam és egész jó. Bár a nagyon szűk helyekre nem megy be a kis fej,hiába írják a képen. Inkább csak felsérti a fogínyt,azt meg azért nem. (ahol a fogselyem van, ott látható ez is) de nem volt drága azért is vállaltam be kipróbálásra )
Voltunk a Douglas-ben is,ahol jó drágán kezdődtek a sminkek. Amíg húgom válogatott,én addig leálltam beszélgetni az egyik osztálytársammal,mert az meg ott dolgozik. De itt végül nem vettünk semmit.

Lassan hazamenni készültünk,mikor húgom kitalálta,hogy menjünk be a NewYorkerbe. Na itt elvoltunk egy ideig.
Találtunk denevéres pólót ami nagyon jól nézett ki,de szerintem vízilovakra tervezték- se alakja nem volt a ruhának,se semmi. Nézelődtünk, és találtam csipkés ujjú pólót *-* Olyan nagyon szép volt,de én itt nem akartam semmi vásárolni,szóval nem álmodoztam. Majd találtam egy másik jó felsőt,de ez meg nagyon drága volt.
Végül húgom talált egy nadrágot,amin olyan minták voltak mint itt a blogom háttere :D Ez most nagy divat lett úgy láttam- de ez nekem is nagyon tetszett (:
Húgom mondta hogy felpróbálja, én meg azon voltam,hogy mi lenne ha én is próbálnék egy felsőt. mondta,hogy mehetünk egy fülkébe,nem szólnak érte. Aztán láttunk a nadrágból nagyobb méretet és mondtam neki -poénból-,hogy mi lenne ha én is próbálnék. Végül az lett,hogy vittem én is egy nadrágot és két -eltérő méretű- felsőt. (sose tudom ,hogy mekkora a jó,mert a legkisebb méret is hatalmas itt!)
A felsőnél egy sima M-es méretű tökéletes volt. Horgolt ujjú,fekete felső,Amisu márka- nekem nagyon tetszett, szóval gondoltam elhozom az ára ellenére.

Amisu felső

Horgolt ujj résszel
Aztán poénkodtunk a nadrágon: nagyon szűk fazon volt és húgom alig préselte bele magát. Na gondoltam,akkor én jól fogok kinézni a vastag testrészeimmel :D  Hát már a vádlimnál rosszul lettem,mert nem akarta azt amit én,de húgom mondta,hogy ezen ne akadjak ki,mivel szűkített fazon ezért ott cimbáni kell. Nos,én cimbáltam,végül azon kaptam magam,hogy már rajtam van o.O Pedig nem akartam felhúzni,meg poénnak szántam az egészet csak,erre -miután felküzdöttem a vádlimon,ami amúgy egész vékonynak számít- már a combomnál volt a naci. Persze mondtam húgomnak,hogy ez esélytelen,mert a combom nagy és semmi nem megy fel rá,emiatt nem is próbálkoztam soha semmivel se
. Esküszöm mindenre ,hogy 16 éves korom óta nem hordok nadrágot. akkor még hordtam egy ideig,majd váltottam. Szóval számomra a nadrágok idegenek voltak-se a fajtákat,se a méreteket,semmit nem tudok,mert nem volt rá szükség.
Próbafülkében húgommal- ő már vetkőzött :D
Végül miután a combomnál volt,lazán felhúztam és összegomboltam csípőn. o.O Lestem mint Rozi  moziba,hogy ez mégis hogy lehet. Muszáj volt lefotózni -telefonos kép- ,de számomra meghökkentő volt. Aztán mivel 5ezerről le volt értékelve 1500re, gondoltam elhozom,mert ilyen alkalom úgyse lesz. Aztán hátha megbánom. Mert amúgy nagyon szép a mintája.
NewYorkeres nadrág mintája
Elnézést mindenkitől,hogy itt hüledezek,de számomra furcsa élmény volt újra naciba bújni,ráadásul kellemeset csalódni,hogy De! igenis jó rám! (:
A vége felé már szerintem azt hitték az eladók,hogy kinyírjuk egymást,mert ott ugráltunk,hangoskodtunk egy próbafülkébe :D Vicces volt. De mire levetkőztünk,meg mire fel... hát elment a fél nap. Aztán én fizettem egybe a 3 ruhát- és így csak 6ezer valamennyi volt. Ami szerintem nem számít vészesnek,mert NY-es márka és 3 ruhát vettünk. (és van hogy egy darab valami kerül 5ezerbe) Még egy melltartót szeretnék onnan szerválni,mert annyira gyönyörű darabok vannak ott,hogy nem igaz (:
Ezek után már tényleg hazaindulásra adtuk a fejünket- melegünk volt, fáradtak voltunk és kiköltekeztük magunkat... Sajnos busz nem jött,így kitaláltuk,hogy amíg nem jön,addig bemegyünk a Deichmannba (: Régóta akartam már oda bemenni,de végül sose tettem. Arra most jó volt,hogy elmelegedjük a z időt. Nézegettem a hosszú szárú csizmákat- egy kettő tetszett,volt ami kifejezetten ocsmány volt... majd megakadt a szemem az egyiken. Nagyon szép volt ránézésre,és izgatta a fantáziám,de közben húgom előre rohant én meg mentem utána. Körbenézelődtem,de még az elsőn járt az eszem. Végül felpróbáltam egy rövid telitalpú cipőt,de valahogy az orra nem tetszett nekem- kész holdjáró volt :D 
Aztán gondoltam egyet és elmentem azért amit először megpillantottam: sajnos csak 40esben volt és tudtommal ennél nagyobb a lábam. De azért megpróbáltam. Láss csodás, hihetetlen könnyen belecsusszant a lábam,és a vádlimra is tökéletesen passzolt a szára.... Hihetetlen érzés volt,hogy végre ami tetszik jó is rám. Persze ebben érzem a lábam, és nem olyan mint a bakancsban- ott elterül az egész lábfejem itt meg van tartás,szóval hosszú túrákra nem venném fel (:
Hamupipőke-effektus; tökéletesen illet rám. Izgatott voltam,és rögtön jött a gondolat,hogy te jössz velem. No de 9990,- volt :$ Nos igen... áldozatot kell hozni. De úgy éreztem nagyon megéri.  Vettem hozzá ápoló cuccot is,amivel le lett már kezelve,mert az eladó szerint jobb lekezelni használat előtt is (:
Deichmann csizma










Alkalmam még nem volt hogy menjek benne- melóhelyemtől féltem,mert megfújják-, meg esős időben nem hordanám. Bocsánat némely kép minőségéért,csak van amit telefonnal csináltam (:
De annyira szép; férfi iránt nem voltam még ennyire szerelmes♥

13 megjegyzés:

  1. Húhhh, jó sok minden ! :D Az a felső gyönyörű *,* !!!

    Én se tudtam magam elképzelni naciban, de mivel biciklivel jártam (és fogok járni mindenfele, ha már nem lesz hó), egyszerűen muszáj volt "rászoknom", mert szegény szoknyáim megették a küllők meg a kerék T_T ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagyon tetszik *-* Ha bejön a lightosabb idő,akkor lehet hordani- de így pulcsi alá felesleges. (:

      Hát igen,én nem járok biciklivel,szóval tudok szoknyába járni- én csak buszozom :D De értem a problémád. Én nem szeretem a nadrágokat,mert vastag a lábam,nagy a seggem,mint láthatod :D

      Törlés
    2. Ezzel a vastag a lábad kifejezéssel vitába szállnék. Szerintem igenis szép lábad van... legalább nem egy ropi amit félve érint meg az ember nehogy eltörje.... :)

      Törlés
  2. A felső és a csizma valami csoda! :) Amúgy létezik, hogy ugyanolyan árnyalatú Flormar lakkunk van? Az enyém 14-es sorszámú.
    A nadrág meg rohadt jól áll és nagyon csinos vagy benne, úgyhogy tessék hordani, és vegyél még nacikat! :) Én meg akkor rászokok a szoknyára és akkor tökéletes Rákok módjára fordítottan fogunk működni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is mondd- szerelem volt első látásra...,bár az elején csak kerülgettem,végül bevállaltam,hogy felpróbálom (:
      Nem tudom,lehet hogy egyforma :D Én ezen amit látok számot az a 411.
      Ohh köszi,nekem is tetszett a nadrág,főleg a mintája *-* Próbáltam lefotózni,de hát sajnos nem adja annyira vissza mint élőben =/ Mondjuk a szoknyát nem cserélem le sose nadrágra :$ Így is tökéletes rákok vagyunk :D

      Törlés
  3. De jó cuccokat vettél! :)
    Nagyon csini minden...és az a fülbevaló olyan cuki (ritka a szótáramban ez a szó, meg kell becsülni xD)...Ja és a körömlakkok nagyon szépek...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megbecsülök nyugi :D S valóban cuki- főleg a mozgó szemei :D
      A lakkokat most próbáltam ki,vagyis az egyiket,majd hozok bejegyzést (:

      Törlés
  4. A flormar lakk valami eszméletlenül szép *.* A többi sem kutya, de az lett az abszolút kedvencem ebből a bejegyzésből :D Boldog Névnapot a húgodnak utólag is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A lakk véletlenül jött velem- míg húgom válogatott,addig én is :D De örülök ha tetszik. Hétvégén ki is próbáltam ;)
      És köszi szépen,átadom neki! (:

      Törlés
  5. A denevéres fülcsi nekem is kell! Annyira édes *.*

    VálaszTörlés