Oldalak

2014. február 9., vasárnap

Nail time♥

Vagyis a kipróbált körömlakkok ^^ Már egy ideje halmozódnak fel nálam a körömlakkok,és hétvégén eljutottam végre oda,hogy egy-kettőt kipróbáljak (: Viktorral kicsit Diabloztunk (vagyis inkább bénáztunk),de időközben el kellett mennie egy picit,így én  közben lakkoztam :D

Először a lila Flormar lakkomat szerettem volna használni,mert nagyon csábító a színe. Először a gyűrűs ujjamat csináltam meg. Mindegyik körömre kentem az alaplakkból (essence studio nails- előző bejegyzésemben írtam róla,de itt meglehet nézni), és megvártam míg megszárad. Ilyet sem használtam még ezelőtt,de nagyon jó ,mert hamar megszárad. Engem egy matt semleges körömlakkra emlékeztetett.
Aztán a gyűrűs ujjamra felvittem egy rétegben a lilát. Bevallom nem tudtam hova tenni ezt a lakkot,mert mindenhol jó kritikákat olvastam róla- ezért is mertem bevállalni.  Szerintem így egy rétegben is nagyon jól fed.
Mindkét ujjamon lekentem egy rétegben és így nézett ki. (igen tudom kicsit mellé mentem néhány helyen,de itt még nem volt megtisztítva.) A többi körmömön meg még csak az alaplakk volt. Szerintem jópofa színe van- olyan barátságos,és jó hangulatom lesz tőle ha ránézek (: (Bár lehet hogy csak én képzelem be :D )

Utána felvittem megint mindkettő ujjamra még egy réteget.Szépen befedte,szép fénye van neki. Száradni átlagosan száradtak szerintem,bár az egyikbe egyszer sikerült belenyúlnom.
Nem tudom mennyire látszik a különbség- de élőben látványos volt. 2 rétegben sokkal intenzívebb volt a szín. Oh,és elnézést a kép minőségéért,de telefonnal csináltam a képeket,ugyanis nehéz a nagy böhöm gépet kezelni ha frissen van festve az ember lányának a keze (:

Ezek után a legutóbb az Avonból rendelt Nailwear Pro+  Spacey Silver körömlakkját használtam a többi körmömre.  Erről is volt külön bejegyzés mikor megjöttek a rendeléseim- a "Már megint Avon♥" bejegyzésemben .
Ezt a gyönyörű csillogása és színe miatt választottam,és akkor is elmondtam,hogy csak remélni mertem,hogy élőben is így csillog!♥ De nem okozott csalódást.
Ez nem annyira csillámos mint mondjuk az Aden ezüst körömlakkja,de csillog ezerrel.

Végül felavattam -hirtelen ötlettől vezérelve- a körömmatricákat is! Soha,de soha életemben nem használtam még ilyet,de annyira ki akartam próbálni. (: Nos ilyen lett.
Élőben fantasztikusan néz ki,nagyon nagyon tetszik.  Direkt fehér színű matricát választottam,mivel a legtöbb lakkom az sötét színű,így szinte mindegyikhez tudom használni (:  A telefonom nem igen tudta befókuszálni,ráadásul a csillámok ki is égtek,de azért gondolom látszik.
A végén lekentem átlátszó fedőlakkal az egészet (: A tartósságot nem tudom, jelenleg még mindig rajtam vannak (:
Mindezt szombaton csináltam Diablozás közben,míg Viktor elugrott valahova. :D

7 megjegyzés:

  1. Aha, most már látom, hogy nem ugyanolyan a Flormar lakkunk, de ez is nagyon szép, na és az összhatás, az valami tökéletes! Nagyon jól ráéreztél erre :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked sötétebb vagy világosabb?
      Látod mire nem jó egy kis szünet a játékban?! ;)

      Törlés
  2. Ejj most látom hogy milyen hasznosan töltötted az időt amig rám vártál :D, tényleg mire nem jó egy kis pihi :D!Mondjuk asszem emlitetted is hogy addig körmöztél. Amúgy tényleg nagyon szép lett, főleg igy körömlakk matricával, nagyon feldobja :D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hopp az lemaradt hogy helyeseljek az elejére, hát igen, a szokásos bénázás az megvolt bőven, hoztuk a formát :D

      Törlés
    2. Köszi szépen,örülök hogy tetszik :D Alkottam addig :D (egy nő mindig feltalálja magát :P )

      Na a bénázást ne mondd, az kész volt :D De már sirtam a röhögéstől :D

      Törlés