Oldalak

2014. augusztus 22., péntek

Pozitív csalódás

Az elmúlt napokban mindig volt valami ami miatt kiakadtam,meg mindig volt valaki aki rátett az idegeskedésemre egy lapáttal. Ezekről írtam.
Sajnos az önvédelem miatt észre sem vettem mi zajlik körülöttem,meg hogy vannak még jó dolgok az életben (:
A minap rám írt egy lány nagyon kedvesen, miszerint régóta követi a blogomat és mennyire tetszik neki. Pár napra rá kaptam a második ilyen levelemet- aminek szívből örültem (:
Eddig nem nagyon foglalkoztam ilyesmivel,mert nem ugrott a  
"Denevérkéim" doboz száma - aztán rájöttem,hogy sokan anélkül követnek ,hogy fel lennének iratkozva, ami még megtisztelőbb,mert így minden alkalommal rám keresnek és nem csak az orruk elé akad a blogom (:
Szóval ezek a dolgok visszahozták a jó kedvemet ,és örültem annak is hogy sokan egyetértenek és mellettem állnak. S köszönöm nektek ♥
Hamarosan jelentkezem élménybeszámolóval,mert múlthétvégét Krisztián anyujával és annak barátjával töltöttük és kirándultunk a siklósi várba, meg környékén. Illetve szereztem megint könyvet ( :D) ^^  De jelenleg nem otthon vagyok,így se képem,se anyagom se semmim nincs -de gondoltam most már adok életjelet magamról (:

2 megjegyzés:

  1. De szuper, ez igazán jó érzés lehetett :) Látod vannak még örömök, amik bearanyozzák az ember napját ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így ahogy mondod (: És amikor így a padlón vagyok lelkileg akkor ezek a kis dolgok éltetnek (: Meg hogy megint vettem egy könyvet :D

      Törlés