Oldalak

2015. július 31., péntek

Júliusi pozitív összefoglaló

Megint egy szempillantás alatt eltelt egy hónap és ott tartok,hogy meg kellene írni ezt a bejegyzést-de még utol sem értem magam a legutóbbi utazás és élmények után.  Kicsit sok esemény volt összezsúfolva rövid időn belül,de nem bánok semmit! (:

Találkoztam Felonyval!
Mikor hónap elején felmentem Pestre,akkor Feloval összefutottunk  és nála voltam egy ideig. Végre láthattam személyesen több hónap/év ismeretség után.

Be lett festve a szemöldököm.
Ez is Felohoz kapcsolódik- mikor ott voltam,este csinált egy kisebb arckezelést, szemöldökfestéssel.

Lett egy NewRock bakancsom.
Ékes -és kb. az egyik legdrágább- darabja a gyűjteményeimnek. Nagyon sokra tartom és imádom! Képek.

Sikerült egy napra kijutni Rockmaratonra.
Ez is kétséges volt ahogy írtam is a beszámolómban,mert eredetileg nem akartam menni. De végül jól jött össze, találkoztam régi de távoli ismerősökkel, új ismerősökkel és szerintem a hangulat is klassz volt.

Megköszöntöttek sokan a szülinapomkor.
Július 19.én van hivatalosan a születésnapom,és kedves Dóri volt az,aki küldött egy csomagot és úgy időzítette nekem,hogy rockmaraton előtt ideérjen- és ez meg is történt. Ez nagyon jól esett,mert távoli barátoktól nem várok el úgy semmit és nagyon meghatott,hogy nem felejtette el.
De természetesen a többi barátom/barátnőm is felköszöntött és tényleg aranyos volt mindenkitől aki gondolt rám. Később poszt a meglepikről ;)

Újabb találkozóm volt Felonyval.
Velem szeretett volna jönni a goth találkozóra, így feljöttem hozzá egy nappal előbb. Kicsit beszélgettünk megint,lelkiztünk,röhögtünk, este egy teljes arckezelést adott megint amitől rettenetesen friss a bőröm azóta.

Részt vettünk a II. Országos Goth találkozón.
Tavaly is voltam és idén se szerettem volna kihagyni és mivel olyan fantasztikusan jöttek a munkanapjaim,hogy a hétvégém szabad volt, így mindent lehetett most. Itt is találkoztam ismert ismeretlenekkel (netes emberek), és már régebbről ismert emberekkel. Nagyon jó élmény volt. A találkozóról is van bejegyzés külön.

Voltam Szilviéknél is.
Ez a dolog is nagyon érett már,mert régen hagyomány volt nálunk,hogy ott náluk közösen kört alkotva a földön jókat szórakozunk. Szóval egy kis kihagyás után jó volt újra így lazulni és gibbonkodni.
Ami ez húzta magával,hogy Viktorral is újra láttuk egymást hosszú évek után és hát hihetetlen érzés volt. A Diablos másik felemmel gibbonkodni és fölesni,elijedni és állatkodni :D

Szereztem minőségi sminktermékeket.
Felony szerencsére ért ezekhez a dolgokhoz és őt bíztam meg a beszerzéssel- tényleg ég és föld a különbség a többihez képest.

Voltunk éjszaka túrázni Janóval.
Kellett kicsit,hogy mi ketten is kimozduljunk és valami izgalmasabb dolgot csináljunk. Volt egy hosszabb és érdekesebb beszélgetésünk és így éjszaka járni a Mecseket király volt.


Veletek történt valami izgalmas mostanában?
Megy még valaki nyaralni a nyár utolsó hónapjában?

5 megjegyzés:

  1. De jó! :)
    Szépek vagytok, felemelő érzés ennyi fehér-feketét látni együtt (oké, ez gonoszul hangzott, de én is fehér bőrű vagyok nagyon, és az esetek 99,9999999%-ában feketében járok...és olyan jó rátok nézni...:D).

    Na meg jó volt olvasni a bejegyzést, gondolom éjszakai túrás képek nem lesznek? Ha mégis vannak, én kíváncsi lennék rájuk! :)

    Én mami lettem...lett egy "kis" nyulam...:3
    Hatalmas volt az öröm, hosszú évek "harcai" árán sikerült csak elintéznem, hogy jöhessen...sokkal édesebbé fogja tenni a maradásomat...:D
    Na jó, még mindig hatalmas az öröm...fél óránként megyek ellenőrizni a kaját meg vizet nála, és kb 5 percenként csak úgy megnézni, hogy milyen gyönyörű...:3
    (Mire iskolába megyek szeretném szobatisztává nevelni, mert sajnos sokkal kevesebb lehetőségem lesz vele lenni, és addig meg szeretnék minél több időt rászánni...:D)

    A meglepiken kívül a smink cuccokat is megmutatod? Olyan kíváncsi vagyok azokra is...:D

    És nyaralni csak anyáék mennek már...nekem az évben nem volt nyaralás, mert júniusban szoktunk menni, az nekem kiesett...meg...közben megszületett unokatesóm második gyereke, és a nagyobbra mi vigyázunk minden egyes nap reggel fél héttől este hatig...szóval elég nagy segítség vagyunk, és elég nagy szükségük van erre, nem hagynánk itt őket cserben...szóval ez az év nem nyaralós, de anyáék rendszeresen járnak (három havonta kb xD) Szoboszlóra egy-egy hétvégére, és még oda el fognak menni nyáron is...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja én is mindig ettől lelkesedem be,hogy ilyen embereket egy helyen látok :D Kivéve ha ilyen egomanókról van szó-de most nem nagyon egozott meg arcoskodott senki (:

      Éjszakai képek most nem készültek,mert ez inkább a közös percekről szólt és nem fotózás céljából mentünk ki. Egyébként volt egy ilyen esti túrás bejegyzésem,mikor csillagászkodtunk :D Azt hiszem arról vannak is képek :D De tervben van esti fotózás is,csak állvány kérdése az egész.

      Igen láttam,hogy lett egy kisállatod,egy kis nyuszi-csak még nem tudtam mindent elolvasni,mert annyira el vagyok maradva a blogokkel,hogy nem hiszed el =/
      Azért remélem iskola idő alatt is tudsz róla gondolkodni (: Nagyon kis drágaság ^^

      Igen a smink cuccokról rizsázok majd egy rövidet ha eljutok végre oda. De tényleg jó cuccokról van szó,nagyon szeretem őket (:

      Hát nem irigyellek,mert állandóan otthon lenni és vigyázni más kinderére nem lehet épp leány álom. Mondjuk érdekes de nyaralni én se voltam idén,csak egyszer kétszer egy egy napokra. Most tervben van egy nagyobb kiruccanás. Anyumékkal meg szinte sose jön össze,hiába tervezzük el basszus =/

      Törlés
  2. Hey!
    Jó lett a bejegyzés, tetszett nagyon :) Örülök, hogy jól telt eddig a nyarad, hogy élményekkel gazdagodsz, ez a legfontosabb :)
    Mostanában nem sok izgalmas történt, barátnőmmel megünnepeltük a szülinapját (ami holnap lesz :) ) szombaton, eléggé jól elvoltunk, jót beszélgettünk :) Vele megyek valamikor a napokban egy kicsit hosszabb biciklitúrára, amit már nagyon várok :) Illetve még tervezünk egy két napos balatoni kiruccanást, de hogy ebből mi lesz, majd még eldől :) Meg persze a szokásos rokonlátogatás, bevásárló és könyvtár körút, ilyesmik... :) Tervek mindig vannak, de hogy mi lesz ezekből? Az majd kiderül...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök ha tetszett a poszt (: Szeretem ezeket később visszaolvasni,mert olyankor jövök rá mindig,hogy mennyi apró de jó dolog történik az emberrel,amit sokszor észre se veszünk a rohanás miatt.
      Na akkor jó szülinapozást és a bicaj túra is király lehet,én is szívesen mennék ha lenne kivel ,de nálunk ilyen nincs tervben sajnos.
      Amúgy meg teljesen mindegy,az a lényeg hogy terveid vannak! (: És ha azok vannak,akkor nagy baj nem lehet- az se gáz ha másképp valósulnak meg (:

      Törlés
  3. Nekem is tetszett ex a kis osszegzesed. A Felony baratnod kozmetikus? Irtad, h irt ilyen dolgokhoz. Csak mert en is szeretnek hazipraktikas dolgokat kerni egy hozza erto szemelytol. Amugy mi pont a 20.as heten megyunk nyaralni par napra. :)

    VálaszTörlés