Oldalak

2015. július 14., kedd

Mert NewRock az élet ♥

Előre bocsánat az ömlenyért meg a lelkesedésért,de nem minden nap teheti meg az ember,hogy egy nagyobb és márkásabb dolgot vegyen magának.  Hétfőn miközben itthon készültem munkába menni jött a postás. Gondoltam nem ide jön,mert nem vártunk se avont se semmit. Aztán mégis ide jött,kezében egy bazi nagy dobozzal *-*
Majdnem elájultam,mert nem mostanra vártam a csomagot. Egy-másfél hete rendeltem meg a NewRock online oldalról. Eredetileg ez is nagyon macerás volt,hogy honnan lehetne rendelni.
Mikor tizen éves koromban megszületett a gondolat a fejembe,hogy de jó lenne egy ilyen szép bakancs,akkor álmomba se gondoltam,hogy egyszer a kezemben tarthatok egy sajátot.
Tudtam melyik az amelyiket szeretném(ezt),de elég sok oldalon volt meghirdetve,nagyon drága is volt és ilyenkor mindig pánikol az ember,hogy bazi nagy összeget kell előre utalni valami random számlára... Így  maradt a hivatalos oldala a NewRocknak,mert így tuti nem ér semmilyen csalódás (vagyis bíztam benne). Németországból jött a termék és mindig küldték az emailt,hogy mi történik éppen a csomaggal.
No és tegnap meg is érkezett ...azt se tudtam hirtelen,hogy sírjak vagy nevessek,elfussak, leüljek. Egy ideig csak a megdöbbenés volt, hitetlenkedés majd öröm .
Aztán kicsomagoltam.
Térdeltem és megborultam előtte,mert maga volt a csoda és az boldogság ez a pillanat . Hogy itt és most... nálam,a saját szobámban egy teljesen új csodás darab. Komolyan nem tudom Nektek leírni,de talán átjön az érzés. Tudom,hogy én mindennek nagyon tudok örülni és lelkesedni,de ez más volt.
Tovább bontogatás után mikor megláttam ezt a gyönyörűt komolyan majdnem besírtam. Egy ideig fel alá járkáltam mellette és nem is tudtam mit kezdjek magammal- aztán rájöttem,hogy fel kéne húzni. Persze bennem volt a félsz,hogy esetleg nem lesz jó - mert ugye nagy lábakon élek és fene tudja,hogy a külföldi nagy méret itt milyen- és féltem a csalódástól. Végül semmi baj nem volt, annyi,hogy a csatokat a  vádlinál ki kell engedni,mert undorító izmos a vádlim,ami most volt nagyon szembetűnő, viszont bokánál meg eláll,mert az vékony. Viszont az összkép fantasztikus. A méret jó,sőt még nagyobb is kicsit mint a lábam- ez is ritka :D



Elég sokat szórakoztam vele hétfőn,de sajnos nem volt elég időm mert indulni kellett. Igazából féltem és úgy tekintek rá mint egy hímes tojásra. Nagy pofával mondtam mikor megrendeltük,hogy ha megérkezik a goth tali előtt,akkor ebbe megyek..de nem akarok :O Annyira csodálatos és annyira szerelmes vagyok... nem akarom,hogy akár egy kis karcolás is legyen rajta. Persze ez a féltésem biztos oldódik majd,de egyenlőre be kell törnöm,meg kell szoknia a lábamnak. Egyébként kényelmes nagyon, stabilan lehet benne járni annak ellenére,hogy magas sarkú.
Mindenesetre azt kell mondanom,hogy nagyon pontosak és gyorsak voltak- mindenkinek ezt az oldalt ajánlom aki ilyenre adja a fejét. Mert bár - nem fogok hazudni-  kurva drága, mégis inkább eredeti oldalról rendeljen az ember és ne akárhonnan, hisz így 100% hogy kézhez is kapja a terméket.

Fényképek még úgy nincsenek,csak ezek amiket nagy izgalmamban lőttem. Majd később felavatjuk valami fotózás terén, ki tudja.
NewRock szeretlek!

Nektek vannak régi nagy vágyaitok?
Volt olyan már,hogy szerettetek volna valami nagyobb dolgot és sikerült megszerezni?

10 megjegyzés:

  1. wow csodaszuperül néz ki.Használd sokáig,egészséggel :)
    A páromnak 2 New Rock bakancsa van,nekem a listámon vagy 4 szerepel.A párom szerint minden fillért megér,olyan mint egy kesztyű,tökéletesen illeszkedik,nem érzed a lábadon!!!!És rettenetesen kényelmes!
    Szóval idén ősszel tuti beújítok párat magamnak!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen ;)
      Milyen van párodnak? (: Amúgy eddig mindenkitől azt hallottam,hogy annak ellenére hogy irtó drága, nagyon jó minőségű és sokáig kibírja. Mondjuk ebbe reménykedek is azért (:
      A listámon nekem már csak egy van- ami kb. ugyanilyen mint ez csak rövidebb a szára ^^
      Te melyiket szeretnéd? (:

      Törlés
  2. Bár nekem a New rock bakancsok mindig izlesemen kívül estek - vagyis másokon nagyon tetszettek, de magamra még fejben se venném...egyszerűen túl vékony vagyok, és viszonylag nagy lábú... rajtam hülyén mutatna....
    Viszont a lelkesedést teljesen megertem, csodálatos bakancska! :)

    Én mindkét acélbetétes bakancsomert (és még hármat kineztem különböző színekben xD...végül is...az embernek több cipő is kell, több méretben...xD), az industrial piercingemért, a Poe kotetekert, de meg a Stargazer rúzsomert is hasonlóan álltam...pedig azok árban nem itt vannak, de mindre olyan sokáig vágytam, mire osszejott a pénz...a gitáromról nem is beszélve...oké lehet ő se a legdragabb meg minden...de diak pénztárcához mérten szerintem ők voltak a legnagyobb kiadásaim...

    Illetve anyáék fülét évekig ragtam egy földig érő csipkés szoknyaert...és szülinapomra megkaptam...(jó, az is 'csak' egy húszast vitt el, nem egy bakancs árát)...fu hát azt nem tudom szavakba önteni...amikor megláttam, hogy tényleg megvettek es most az enyém...és hamarisan felvehetem...és gyönyörű...*-*

    Mondjuk jobban atgondolva én is a legaprobb dolgokért is tudok rajongani, de ők voltak a drágábbak, amiket napokig kellett feldolgoznom, hogy igen - tényleg nálam vannak...:o

    RemeleM a fotózas eredményet nem rejted el előlünk se! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos, nyilván jól kell tudni választani. Nekem se minden fajta tetszett annyira,sőt volt ami kifejezetten ormótlan.
      amúgy neked meg úgy lehetne választani,hogy rövid szárút (: Ugyanis szerencsére- mint a mellékelt ábra mutatja- vannak nagy méretek is ^^ Hisz én is nagy lábakon élek.

      Diák pénztárcához mérve szerintem minden drága most nem azért (: Valahol örülök hogy vége ezeknek az éveknek,mert most azért könnyebb.
      A bakancsból viszont sose elég,szóval megértem a választásod :D

      Egy szoknya "csak" 20at vitt el? Azért az nem kevés szerintem. Legalább valami márkás cucc volt? Csak mert nekem is volt egyszer egy földig érő csupa csipke szoknyám és az 10 ezerbe fájt anno mikor 17 évesen megvettem.
      Megmutathatnád amúgy mert biztos szép darab (:

      Lesz még fotózás igérem ;)

      Törlés
    2. Ez valami kézműves izé volt - vagyis "nagyon egyedi", báár szerintem annyira nem volt nagy durranás (nagyon tetszett meg minden, dee azért lehetett volna olcsóbb...xD), de ingyen kiszállították (pontosabban szerintem beleszámolták az árába a szállítási költséget) - viszont képem csak egy messzi van róla, amin az alja lemaradt...xD

      Azok a csipke izék nem "rávarrva" vannak, hanem így fokozatosan abból jön le - vagyis olyan sávokból van összevarrva, amiknek az alja csipke), és a legalja kb három réteg csipke egymásra varrva - csak az lemaradt - úgy, hogy ott sűrűbben van (vagyis véknyabbak ezek a sávok, amiket összevarrtak)...na ezt jól elmagyaráztam...xD
      Majd valamikor lehet lefényképezem normálisan is, de mivel nagy (széles is, meg ugye hosszú is), elég nehéz rendesen fényképezni...:/

      https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/429447_289680114438228_310080274_n.jpg?oh=1033645962e6d4ef0918a45e4c3f9ea8&oe=56538F84

      Törlés
    3. Hát na - ez a szoknya szép nagyon. Így most már értem mit mondasz. Ilyeneket most is lehet amúgy kapni és nekem is tervben van régóta egy hasonló szoknya- én ezeket csak terülős szoknyának hívom :D De na, köszi hogy megmutattad (:

      Törlés
  3. Most nagyon, nagyon, nagyon irigykedem. :)
    A rajongást abszolút megértem, ez pedig egy csodás darab.

    VálaszTörlés
  4. Még mindig leesik az állam ettől a csodás "topántól" *.* Fantasztikus, és nagyon illik hozzád! Naaaagyon szeretném egyszer élőben látni rajtad (kicsit sem célozgatok ám :P)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyszer biztos fogod látni :D Bár próbálom kímélni ugye, viszont a maratont túlélte :D Talán lesz esély,hogy egyszer abba jövök fel (:

      Törlés